18 Απριλίου 2011

Spot


Η κοινωνική δικτύωση μέσω internet εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, τόσο που ο μέσος άνθρωπος τρέχει ξοπίσω της χωρίς να καταλαβαίνει πούθε πηγαίνει…σχεδόν μηχανικά. Με γέλιο για παράδειγμα παρατηρώ στο Facebook αυτές τις εφαρμογές με τις οποίες δηλώνεις την παρουσία σου σε απανταχού τοποθεσίες. Πέρα από το προφανές, δηλαδή το ποιος χέστηκε ρε φίλε για το πού στο διάτανο βρίσκεσαι, έχω να προσθέσω ότι είναι εξαιρετικά ελλιπές ως σύστημα GPS. Θέλω να πω δηλαδή, γιατί λες ότι βρίσκεσαι για καφέ στη τάδε καφετέρια ή στο δείνα σημείο, αλλά αντ’ αυτού δεν λαχταράς να με ενημερώσεις ότι επισκέφτηκες το cult σπίτι της θείας σου της Μαριγούλας; Γιατί ερωτώ εγώ το βλαχάκι τώρα, τι παραπάνω έχει το σπίτι της θείας Μαριγούλας με το σεμέν πάνω στην τηλεόραση και την κεντητή καλημέρα στην είσοδο, από το funky καφέ στο Κέντρο;


Σε δεύτερο επίπεδο, θεωρώ ότι δεν είναι κακό να είσαι αργόσχολος, αλλά δεν κατανοώ γιατί πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτή την αεργία σου σημαία σε 50, 100 ή δεν ξέρω κι εγώ πόσα άτομα που είναι ‘φίλοι’ σου στο Facebook!


Υπάρχει κάποια νέα έμφυτη τάση στους Facebookίτες να μαρκάρουν το χώρο τους ως άλλα σκυλιά…;

16 σχόλια:

  1. κοιτα αυτη τη νεα ταση γιατρε μου την ειχα και γω για 2 μερες μετα το βαρεθηκα, δεν ειναι κακο , γιατι πες κυκλοφορεις στη βικτωρια, σε μαχαιρωνει ο αλλοδαπος , και σου κλεβει και κινητο
    εχεις ηδη δηλωσει ομως οτι ειναι βικτωρια χαχαχ
    θα ρθουν να σε βρουν αιμοφυρτο ξε-αιμοφυρτο θα ζησεις ισως
    αντε καλο πασχα ρειιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω.. δεν ξέρω πως γίνεται αυτό που περιγράφεις.. :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κατάλαβα γιατί να μην βρίσκει που είναι το γκομενάκι? και αν κυλιέται στο ταράτσα κρεβάτι? μια χαρά cult (αυτό το έκανα κοπι από σένα, ελπίζω να εννοεί κάτι καλό) τοποθεσία είναι,για να σε προσγειώσω χωρίς κουνούπια,(το λέει και το GPS και χωρίς αδιάκριτους γείτονες!!!
    Δεν εχω Facebook καρδιά μου,οπότε κινούμε ελεύθερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις είδα τι εννοείς.

    Πιστεύω πως ο λόγος, για τον οποίο γίνεται κάτι τέτοιο, είναι επειδή μάλλον αυτός που το κάνει πιθανότατα να ψωφάει να δίνει το στίγμα του γενικότερα ! Πες το και ματαιοδοξία ή βαριέμαι την ζωή μου γενικότερα!

    Και μόνο στην σκέψη όμως ανατριχιάζω. ( Ιncognito person speaking here! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ ασωτος γιος ότι δηλαδή θα σε μαχαιρώνουν στη Βικτώρια κι εσύ θα είσαι με το iPhone στο χέρι (το οποίο θα στο έχουν αφήσει κιόλας) και θα πληκτρολογείς ''ασωτος γιος is being stabbed at Victoria's Square''
    seriously?

    Μηδενικέ αγαπώ θεία Μαριγούλα και θεία Φυστικούλα...επίσης αν είναι να κάνουν κάτι σημαία (επειδή φαντάζομαι σε ποιους αναφέρεσαι) ας κάνουν καλύτερα μια φούστα που λέει και η Καιτούλα!Είναι πιο cult!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ότι δηλαδή Ασωτέ μου έχει και χρηστικό σκοπό όλο αυτό το τζέρτζελο....χαχαχαχα!!! Είπαμε!!

    Πάντως μια εμμονή με τη Βικτώρια την έχεις θαρρώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ούτε κι εγώ ξέρω Ηφαιστιωνά μου το πως γίνεται...αυτό δεν σημαίνει ότι δυστυχώς δεν το βλέπω κιόλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φούλη μου...δηλαδή να βάλω "Μηδενικός πηδιέται εν ταρατσοκρέβατο"; χαχαχαχα!!! Απαπαπα...καλύτερα να πηδιέμαι incognito...xaxaxa!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Rake μου, έπιασες ακριβώς το νόημα και με κάλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Giorgio....χαχαχαχαχαχαχαχα....ΘΕΟΣΣΣΣΣ!!!!!

    Μην τους βάζεις ιδέες με τις φούστες, γιατί δε νομίζω ότι το έχουν και πολύ για να το κάνουν....χαχαχα...πεθαίνω και μόνο στο θέαμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έγω δεν έχω καταλάβει ποιο είναι το πνεύμα της συγκεκριμένης εφαρμογής.
    Δηλαδή, τι; είναι ένα τρεντ να δηλώνεις πού βρίσκεσαι; Για να εντοπίζεσαι γενικώς; Για να δίνεις στίγμα της ιν διασκέδασης;
    Αχ δε το πιάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ίδιο ακριβώς λέω Marion μου. Φαντάζομαι συγκαταλέγεται σε ένα γενικότερο πνεύμα οικειοθελούς μεγάλου αδερφού...

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειπα να κανω ενα σουρεαλιστικο αστειακι στην σουρεαλιστικη ζωη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι λες Άσωτε σουρεάλ η ζωή μας; Τι να σου πω; Προσπαθώ να την προσγειώνω, αλλά μερικές φορές η πραγματικότητα μας υπερβαίνει...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτά έλεγες - τηρουμένων των αναλογιών - και τον καιρό της Κατοχής; Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;