5 Οκτωβρίου 2011

Fully-Inducted


Στην Αγγλία αυτό που έχει σημασία περισσότερο από καθετί είναι να είσαι “fully inducted” κατά την έναρξη της επαγγελματικής σου τοποθέτησης. Αυτό τώρα που εμένα μου ακούγεται σαν μεταδοτική ασθένεια, είναι ανησυχητικό; Βλέπεις αγαπητέ μου αναγνώστη, η εγκατάσταση στη χώρα της λατρεμένης Λίτσας είναι το Α και το Ω! Δίχως αυτή, ο μέσος Βρετανός είναι άνθρωπος μισός… κάτι σαν το Ελληνικό Δημόσιο γεμάτο με παραγωγικούς εργαζόμενους.

Η διαδικασία της πλήρους και ομαλής εγκατάστασης του νεοπροσλαμβανομένου περιλαμβάνει τουρνέ από όλα τα γραφεία, συμμόρφωση με τους κανόνες υγείας και ασφαλείας, καθώς και υποδείξεις για την προσωπική υγιεινή του δόλιου του προλεταριάτου. Αν μπορούσαν να μου δείξουν πως θα την τινάζω, πίστεψε με θα το έκαναν, γιατί το που θα την τινάζω, σαφώς και μου το υπέδειξαν!

Ως γνήσιος φιλοξενούμενος σε Βρετανικό έδαφος το γενικότερο κοινωνικό Induction οφείλει να περάσει και από τα αξιομνημόνευτα Βρετανικά super market, τα οποία σε αντίθεση με τη Βρετανική κουζίνα που δεν τρώγεται, είναι η χαρά του ερασιτέχνη μάγειρα. Αυτές τις μέρες έχω ανοίξει τόσο πολύ τις γαστρονομικές μου δεξιότητες, τόσο που είμαι έτοιμος για το master chef όταν γυρίσω κάποια στιγμή. Μακάρι μόνο να το παρουσιάζει η Μπουμπούκα, έτσι ώστε να καταρρεύσουμε μαζί!

Δεν θέλω να σε ταλανίσω με περαιτέρω λεπτομέρειες του βίου μου προς το παρόν. Έτσι κι αλλιώς εδώ θα τα λέμε όλα τα κουλά! Λίρες για ψυχολόγο μανίτσα μου δεν μου περισσεύουν… δεν βγαίνω λέμε!

Σας αφήνω με λίγο Oasis που πάνε γάντι και με το τοπίο…


7 σχόλια:

  1. Ένας ένας την κάνουμε βλέπω!!καλά να περνάς εδώ θα είμαστε να σε ακούμε,τσάμπα είναι εξάλλου..
    καλή προσαρμογή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λατρεύω ΟΑSIS. Καλά για το γραμματόσημο δεν το συζητώ: RESPECT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Petites Musiques De Mon Coeur, ναι καλέ! Τόσα Posts έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ Φούλη μου. Θα έρθει και αυτό...που θα πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γραμματόσημο Apos μου ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!!

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φτιάχνεις την καθημερινότητά σου ε;;
    Ελπίζω όλα να πάνε καλά! Χαιρετ. στη Λίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;