22 Οκτωβρίου 2011

Urge


Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό μου λείπουν διάφορα πράγματα. Κάθε μέρα καταλαβαίνω ότι καταστάσεις που μπορεί ακόμα και να με ενοχλούσαν στο παρελθόν, πλέον θα μπορούσα να τις αντιμετωπίσω σχεδόν ευχάριστα. Η αλήθεια είναι ότι ολοένα δεν έχω και πολύ διάθεση. Η δουλειά με κάνει να ξεχνιέμαι βέβαια, ακόμα κι αν με φορτώνει μερικές φορές με άσκοπα άγχη.

Κάθε μεσημέρι, εκεί γύρω στις δύο, λίγες ώρες πριν έρθει και η λήξη της εργάσιμης μέρας, με πιάνει μια ακαταμάχητη έλξη – σχεδόν σιγουριά – ότι ευθύς αμέσως θα βρεθώ στο εξοχικό μου με παρέα. Δεν υπάρχει εμφανής λογική εξήγηση σε αυτή την παρόρμηση, αλλιώς να μου πεις δεν θα ήταν καν παρόρμηση. Δεν νιώθω την ανάγκη να βρεθώ πίσω στην Αθήνα, ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που επιθυμώ το σπίτι μου. Περισσότερο, όμως, νοσταλγώ την παραλία εκείνη με το εκκλησάκι και τον μεγάλο ευκάλυπτο. Κάπου εκεί στα βράχια, με μια ψύχρα που σε αναγκάζει να φοράς ένα μπουφάν και ένα χέρι να κρατάς δίπλα για να ζεσταθείς. Αυτή η ζέστα που γεμίζει την καρδιά σου με πληρότητα. Αυτή που νιώθω πολύ τυχερός που έχω σαν παρακαταθήκη και με κρατάει στις δύσκολες στιγμές.

Νομίζω τελικά ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά στη ζωή μου που θα πρέπει να αναθεωρήσω και να αλλάξω εντός μου. Το θέμα είναι ότι προς στιγμή, δεν έχω καμιά τέτοια διάθεση… 

10 σχόλια:

  1. Γιατί να αλλάξεις τα εντός σου; Τόσο κακό είναι πια η νοσταλγία;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nομίζω ότι το «εντός» σου θα αναλάβει δράση κάποια στιγμή και θα το κάνει για σένα. Και εσύ θα παίζεις στο ipod, το «Αναθεώρησα».

    (βλέπεις επίπεδο γνώσεων....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε τοσο κακο είναι πια να αναπολείς την παλιά σου ζωή ? Τι υπερβολικος. Αμα θες ομως σωνει και ντε να λυσεις το ''προβλημα'' σου, ελα για κανα 2 μερες στην πατριδα σου και να δεις που θα φυγεις παλι τρεχοντας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νοσταλγίες βλέπω,σου εχω λύση κανε προσκλήσεις να μαζευτούμε εκεί επάνω,ξέρεις δεν θέλουμε και πολύ!
    καλά.... οκ, μόνο όποιους αγαπάς..
    καλό βράδυ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηφαιστίωνα, τα "εντός" σου πρέπει να τα ψάξεις, όχι να τα αλλάξεις. Δεν νομίζω ότι είμαι σε μια ηλικία που επιδέχεται δραστικές αλλαγές. Ίσως να ανακαλύψω τις δικές μου αντοχές περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά Apos με έχεις σοκάρει με τις μουσικές σου γνώσεις. Αρχίζω να πιστεύω ότι όσο ήμουν εκεί κάπως βάσταγα τα μπόσικα στην ποιότητα.

    (το εντός μου δηλαδή έχει μια κάποιου είδους αυτόματη διαδικασία; χαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Basilis, κακό δεν είναι, ψυχοφθόρο είναι. Τελοσπάντων, ένα κείμενο ποτέ δεν μπορεί να αποτυπώσει πλήρως αυτό που θέλω να πω...δεν είμαι και τόσο καλός με τις λέξεις είναι η αλήθεια.

    Τα εισιτήρια αγαπητέ μου έχεις δει πόσο έχουν φθάσει; Δεν βγαίνω μάνα μου, δεν βγαίνω...που λέει και μια φίλη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι Φούλη μου, όταν θα καταφθάσει το πρώτο group θα είμαι λες και έχω πάρει Prozak!!! xaxaxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Are you on drugs? Just carry on cycling on the left and it would be fine

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Little German it would be a perfect solution though! On the left...I got it!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;