16 Δεκεμβρίου 2011

Half


Τα έχουμε πει αυτά μανίτσα μου, μη με κουράζεις και έχω και τα λουμπάγκα μου! Και δεν έχω χειρότερο από το να επαναλαμβάνομαι, γιατί μπορεί η επανάληψη να είναι η μητέρα της ριμάδας της μάθησης, αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και… η Μαριάννα Ντούβλη (το παπάς είναι πλέον πασέ!). Το «άλλο μισό» είναι κατασκεύασμα του διαβόλου, κοινώς εκείνου το πορνιδίου της Σταχτο-μπούτας που επειδή αρνιόταν να πετάξει το σφουγγαρόπανο στη μητριά της, μυξόκλαιγε γύρω από το τζάκι. Σιγά μαντάμ, τόσα παιδιά δεν πήγαν πενταήμερη για να ξεπαρθενευτούν, αλλά δεν έκαναν και έτσι.

Πολύ ανάρτηση αυτή τη βδομάδα στα blogs για τον έρωτα, τα πρώτα ραντεβού, τον prince charming και το «άλλο μισό»… και να πω ότι είναι άνοιξη, να πω πάει στο διάολο! Από την άλλη, τα Χριστούγεννα πάντα δημιουργούν σύνδρομα στέρησης (τα έχει πει και η Βανδή… δις). Σχολιάζοντας, λοιπόν, στα blogs είπα ότι το άλλο μισό, μονοσήμαντα τουλάχιστον, δεν υπάρχει, και μεταξύ μας ευτυχώς. Αν υποψιαζόμουν ότι το μισό μας είναι ένα και κάπου εκεί έξω, θα έπαιρνα μια πέτρα και θα φούνταρα στον Τάμεση (τώρα αυτόν έχω πρόχειρο). Γιατί αγαπητοί μου, οι πιθανότητες να το έβρισκα, θα ήταν όσες η Άννα Βίσση να κάνει διεθνή καριέρα (ποιος είπε εκεί πίσω ότι η Απόβλητη κάνει ήδη διεθνή καριέρα; Μόνο αν τρελαθώ…). Δεν υπάρχει κάτι πιο απαισιόδοξο από τον έναν και μοναδικό έρωτα.

Σε αυτό το σημείο συγχωριανοί συμπαθάτε με… δεν εννοώ να μη βιώνετε τον κάθε έρωτα ωσάν τον έναν και μοναδικό… το αντίθετο! Ο έρωτας οφείλει να είναι ανυπέρβλητος, ένας, μοναδικός, τελειωτικός… απόλυτος! Σαφώς και όταν, ή εφόσον, τελειώσει, θα τον κλάψεις, θα τον τραγουδήσεις, θα τον βιώσεις στο έπακρο, γιατί, όπως είπα και κάπου, χωρισμός χωρίς δράμα είναι χωριάτικη χωρίς ντομάτα… αλλά μετά θα σταθείς στα πόδια σου και θα προχωρήσεις. Με λίγα λόγια… ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ!

Και εν τέλει, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους… έχεις διαβάσει μανίτσα μου τα πρωτότυπα παραμύθια των αδελφών Grimm; Το κάθε τσουλάκι για να φτάσει στο τέλος του παραμυθιού… το έφτυνε (κυριολεκτικά) το αίμα του!

20 σχόλια:

  1. Άντε καλέ, αφού ο αοιδός λέει ότι
    "ο έρωτας με έρωτα περνάει (όπα!)"
    ποια είμαι εγώ που δεν θα τον πιστέψω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφώνω Διαφωνώ Διαφωνώ;p
    ΓΙατί δηλαδή να μην υπάρχει το άλλο μισό; Τόσο κακό είναι δηλαδή να υπάρχει ο φύλακας ο άγγελος σου που είπε και ο ΜΕΓΑ ΚΟΤΣΙΡΑΣ;

    Όσο για την ΑΠΟΛΥΤΗ, δεν ανοίγω θέμα...Θα παραμείνω ψύχραιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε βρε, άμα υποθέσουμε ότι δεν υπάρχει.. πάει το σασπένς της ζωής!!! χαχαχαχαχ!
    Καλημέρα!

    ΥΓ. Ωραία και η ιστορία του βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eίναι άραγε σατανικό ότι εκεί στο χωριό που βρίσκεσαι το «άλλο μισό» λέγεται significant other? Χρησιμοποιούνται επίσης και τα αρχικά SO. Tα οποία δεν αργούν πολύ να γίνουν so and so... Iδού και το σασπένς της ζωής!

    ΥΓ Απορία: στο ομώνυμο άσμα της Δέσποινος Βανδή-Νικολαΐδη, το «άλλο μισό», ποιο είναι? Η ιδία πριν την ανορεξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποτε ρώτησα μια πουτάνα: Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον; και μου απάντησε: Να βρω τον άλλον μου μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η απόβλητη χαχαχα
    γέλασα πολύ με τη ανάρτηση να σαι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Apos θεός!!(για το σχόλιο για την ανορεξική)

    Αγαπητέ zero point, τα έχει πει και ο Πλάτωνας, τα έχουμε κάνει και ποστ πριν 2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αθηνά ο αοιδός έχει δίκιο! Είπε ο αοιδός ότι αν σε αφήσει το μισό, πάρε πέτρα και φούνταρε στο Φάληρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Fatsas, και πως το καταλαβαίνεις το άλλο μισό; Πουλάει test ο Hondos; Μη λέμε και ό,τι θέλουμε! Επιμένω, η μονοσήμαντη ύπαρξη ενός έρωτα είναι ότι πιο απαισιόδοξο...

    Για την Απόβλητη κρατήσου...έχεις να ακούσεις πολλά εδώ!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηφαιστίωνα, η ζωή έχει τόσα σασπένς που το αδιάφρρο σασπένς του πρίγκιπα πάνω στο άλογο μου φαίνεται εξαιρετικά ανώφελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Apos μου and SO what σα να λέμε! Significant other...μου αρέσει, αυτό μάλιστα, σαν στατιστικά σημαντικό ενδεχόμενο μου κάνει. Αφήνει βρε αδερφέ και ένα περιθώριο ότι έπεσες στο στατιστικό σφάλμα...

    υ.γ. Η Despina αγαπητέ μου βρήκε το SO της και έκανε και δύο κουτσούβελα, ακολουθώντας πιστά (ακόμα και στην ανορεξία) την Victoria. Μέχρι και εκεί καμία πρωτοτυπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ben Provis, έπρεπε να της πεις να κόψει το Pretty Woman κάθε Κυριακή μεσημέρι στα ρεπά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Gi...orgio, o Πλάτωνας μεταξύ των Συμποσίων (παρτούζες μετά φιλοσοφίας) έλεγε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα. Ωστόσο, δεν θα διαφωνήσω, φροϋδικά ίσως, ότι οι φόβοι και οι ανασφαλειές μας, μας ωθούν στο να θεοποιούμε το "άλλο μισό".

    Επίσης, δεν κρατάω μάνα μου αρχείο...δεν βγαίνω! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχα και νόμιζα ότι είχα γίνει κυνικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ξεκινωντας απο τα σημαντικα, οι Killers με απογοητευσαν. Ε δηλαδη τραβαω τα μαλλια μου !! Οσο για το αλλο μισο, εχω να σου πω οτι παντα τα κοροιδευα. Τα μεγαλα λογια, τις ρομαντικες ταινιες και τις επιβλητικες σκηνες. Τους ερωτες περα απο καθε λογικη. Τα κοροιδευα μεχρι αηδιιιιιιιιιιιας. Μεχρι που το εζησα και εχω να σου πω πως υπαρχει το αλλο σου μισο και οταν το νιωσεις δεν θα το πιστεψεις αυτο που σου συμβαινει. Ειναι πολυ δυσκολο να με καταλαβεις αλλα δεν ειναι μουφα. Και αμα χασεις το αλλο σου μισο ... εκει να δεις τι γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αρχικά Basilis, οι Killers μπορεί να μας έχουν απογοητεύσει, αλλά και μόνο για το Mr. Brightside θα είμαι groupie τους όσο ζω!

    Εγώ αντιθέτως ποτέ δεν λοιδόρησα τις αισθηματικές ταινίες, τα ρομαντικά ραντεβού και τους έρωτες πέρα από κάθε λογική. Αντιθέτως, μισώ κάθε ημίμετρο στο πως βιώνεις τον έρωτα. Γιατί ο έρωτας οφείλει να είναι μεγαλειώδης, εφόσον αυτό επιβάλλεται.

    Πάντως βρε καμάρι μου, αν μέχρι τα 23 βρήκες το άλλο μισό σου ΚΑΙ το έχασες, τότε με το συμπάθιο, αλλά πως βαστάς σε αυτή τη ριμάδα τη ζωή που είναι και ατελείωτη;

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. βαστας !! Γιατι θα εισαι για παντα ευγνωμων για υτα που εχεις ζησει και αισθανθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάτι σαν συνταξιούχος δηλαδή! Όχι μανίτσα μου, στη σύνταξη δεν θα βγω από τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;