9 Αυγούστου 2012

News


Αδέρφια σας έχω νέα! Η κυβέρνηση λέει δεν θα κάνει εφεδρεία τελικά στο δημόσιο. Δηλαδή δεν είναι ακριβώς έτσι. Θα κάνει εφεδρεία, αλλά όχι ακριβώς αυτή που δεν εφαρμόστηκε. Θα κάνουν λέει μια άλλη που δεν θα εφαρμοστεί μεν, αλλά θα είναι αισθητά πιο βελτιωμένη. Επειδή μάλιστα η προηγούμενη είχε βάθος ενός χρόνου και κάπου τώρα έπρεπε να λογοδοτήσουμε, η καινούργια θα έχει βάθος τριών χρόνων για να αργήσουμε να λογοδοτήσουμε. Τρία χρόνια σου λέει θα είναι ο μέσος χρόνος αναμονής ενός μέσου δημοσίου υπαλλήλου για να βρει νέα εργασία σε μια οικονομία που διαθέτει 23% επίσημη ανεργία. Από την άλλη, προσωπικά τους βρίσκω εξαιρετικά αισιόδοξους, γιατί εγώ για ένα μέσο δημόσιο υπάλληλο θα έδινα καμιά εικοσαριά χρόνια αναμονής, σε μια φυσιολογική οικονομία. Άγνωσται αι βουλαί του Antoine!

Αααα δεν είναι μόνο αυτό, σου έχω κι άλλο! Η κυβέρνηση λέει δεν θα κάνει και οριζόντιες περικοπές. Δηλαδή δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν κάνει τις οριζόντιες περικοπές που έκαναν οι άλλοι, αφού σκέφτεται να κόψει και κάτι από τους χαμηλοσυνταξιούχους, ίσως και από αυτούς άνω των 65. Γιατί συγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω να ζούμε σε μια κοινωνία με δυο σταθμά… όλοι κύριε θα συνεισφέρουμε στις αιματηρές θυσίες του ελληνικού κράτους.

Εεεεε που πας, έχω κι άλλο! Ο Πολύδωρα λέει με το που πήρε γραφείο, αμέσως προσέλαβε ως μετακλητή την κόρη του. Τώρα εσύ έξω εξανίστασαι, αλλά εγώ δεν σε καταλαβαίνω. Λέει πουθενά ότι δεν επιτρέπεται ο μετακλητός υπάλληλος να έχει πρώτου ή δεύτερου βαθμού συγγένεια; Αμέσως να πέσουμε να τον φάμε. Έτσι κι αλλιώς αγαπητέ μου, μετά το δόγμα Βουλγαράκη, ό,τι είναι νόμιμο είναι και απόλυτα ηθικό! Ο Βύρωνας πάντως διαμαρτυρήθηκε έντονα ότι ασκεί το νόμιμο δικαίωμα του και κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τον θέλουν ήδη να έχει κινηθεί νομικά εναντίον του ελληνικού λαού στο Διεθνές Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.  

Για τελευταίο σου άφησα το καλύτερο! Ο Antoine – ο πρωθυπουργός μας καλέ – λέει δεν θα δώσει την καθιερωμένη ομιλία στην ΔΕΘ, αλλά απλά θα την εγκαινιάσει. Εγώ βέβαια τις έχω τις άκρες μου στο Μαξίμου και σου έχω τα παρασκηνιακά νέα. Αντί του καθιερωμένου λόγου, ο Antoine θα εγκαινιάσει τη ΔΕΘ τραγουδώντας με συνοδεία τη συμφωνική ορχήστρα της ΕΡΤ, το πρόσφατο, γεμάτο πολιτικά υπονοούμενα, Hit της δεσποινίδος Νίκης Μινάζ (παχύ το ζ). Δια να καταλάβετε το σημειολογικού του πράγματος, ο Antoine θα κλείσει μάλιστα το μάτι – το λειτουργικό, όχι το γκαβό - στις κάμερες (αλά Ρακιντζή) στον παρακάτω στίχο (κάτω από τις άγρυπνες σκηνοθετικές οδηγίες του διδύμου Stefano Sartini - Φαήλου Κρανιδιώτη):

And I ain’t paying my rent this month
I owe that
But fuck who you want, and fuck who you like
That's our life, there’s no end in sight

Over!


8 σχόλια:

  1. Σαν το Ρακιτζή χαχαχαχα, καλέ που το θυμήθηκες,θα φοράει και τη στολή; θα τον προτιμούσα με αυτό το φόρεμα της Μαντους....αν και τώρα που το λες η στολή ταιριάζει απόλυτα στα σημερινά δρώμενα, άλλο δε μένει να μάθουμε οτι πηδάει την Μερκελ(αν φοβάσαι για το μπλογκ το όνομα σβήσε το να πάει στο διάολο,φίλαγε τα ρούχα σου που λένε)!!
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπα...ο Antoine με το φόρεμα της Μαντούς δεν θα ταιριάζει...δεν έχει καθόλου μπούστο. Ενώ ο Βαγγέλης θα ήταν ομολογουμένως μούρλια με ένα σφιχτό δερμάτινο με μπούστο! Καλέ σιγά...λες να δώσει καμιά εντολή και να τρέχω; Τέτοιον εντολέα η αλήθεια είναι πως δεν έχω ξαναματαδεί Φούλη μου!

      Διαγραφή
  2. Δεν ντρέπομαι να πω ότι χαίρομαι που ο Σαμαράς ουσιαστικά δεν θα πάει στη "διεθνή" Εκθεση Θεσσαλονίκης. Κάποτε έπρεπε να σταματήσει αυτή η ανοησία.
    Δεν ξέρω ειλικρινά σε ποιον κάνει εντύπωση αυτό που έκανε ο Πολύδωρας. Προσωπικά απορώ που βόλεψε μόνο τη μία του κόρη. Νομίζω ότι κάθε πατέρας θα ήθελε να κάνει αυτό που έκανε ο Βύρων.
    Όσο για το δημόσιο, βαρέθηκα ειλικρινά. Ένα πόθεν έσχες να εφάρμοζαν, θα λυνόταν το πρόβλημα. Μετά βέβαια θα χρειαζόμασταν περισσότερες φυλακές.
    Αλλά ποιος τολμάει να πειράξει τα πελατάκια; Οξυγόνο ζωής για τους παλαιούς και νέους (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ) σωτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν κατάλαβα Apos μου γιατί αυτό το δρώμενο το λέμε πρώτον διεθνής και δεύτερον έκθεση. Επειδή εκτίθενται κάθε χρόνο κάτι ΔΕΚΟ και μερικά υπουργεία; Και ποια ομιλία σε παραγωγικούς φορείς; Έμεινε κανένας για να του μιλήσει ο Antoine κιόλας;

      Όσο για το δημόσιο, κουράστηκα κι εγώ ειλικρινά...

      Διαγραφή
  3. Προτιμώ αυτή τη βερσιόν...

    http://www.youtube.com/watch?v=zXeBdzL2cGo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπάμε αυτή τη version...έτσι κι αλλιώς στο Mp3 ξέρεις πως αυτήν έχω. Αλλά με το συμπάθιο, για τον Αntoine ταιριάζει το καρακατσουλιό η Νίκι Μινάζζζζζ.... :-Ρ

      Διαγραφή
  4. Το στύψιμο κάποτε φτάνει στα άκρα (ή μήπως όχι στην Ελλάδα;) και τότε ο στύβων κοιτάζει απορημένος τα λερωμένα, γλοιώδη δάχτυλά του...
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλάς Ξενούδη μου είναι στο πρόγραμμα του αέναου στυψίματος. Όσο για τα δάχτυλα, γι' αυτό υπάρχουν τα πλυντήρια... ;-)

      Διαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;