14 Οκτωβρίου 2012

Confessions


Είμαι τόσο ενδιαφέρον άτομο που θες να μάθεις κι άλλα πράγματα για μένα; Το βίτσιο τελικά σε αυτό τον κόσμο είναι ατελείωτο, όσο περίπου και η βλακεία που μας περιτριγυρίζει. Μη στοιχηματίσεις ποτέ πάνω στην ανθρώπινη βλακεία, είναι σίγουρο ότι θα χάσεις ότι έχεις και δεν έχεις.

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, από το γεγονός ότι όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω δάσκαλος, ενώ αργότερα το επικαιροποίησα στο ρόλο του καθηγητή. Εν μέρει ικανοποίησα το όνειρό μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως ακριβώς τα φαντασιωνόμουν. Αυτό είναι ίσως και το πρόβλημα με τις περισσότερες φαντασιώσεις, ότι υπολείπονται των προσδοκιών σου. Γιατί φίλε μου και οι σχηματιζόμενες προσδοκίες είναι άτιμο πράγμα, σημείωσέ το!

Ωστόσο, θυμάμαι ότι λίγο πριν δώσω πανελλήνιες ήθελα εναγωνίως να γίνω σεφ, αφού μαγείρευα από σχεδόν τα εφτά μου χρόνια. Το πρώτο φαγητό που έφτιαξα ήταν οι γκιουζλεμέδες (ένα είδος τυροπιτάκι), κάτω από τις αυστηρές οδηγίες ενός βιβλίου της Βέφας Αλεξιάδου. Τελικά δεν ακολούθησα αυτό το δρόμο, ενώ τώρα πλέον μπορώ να πω με ασφάλεια ότι ορθώς έπραξα.

Αν με διαβάζεις καιρό, ξέρεις ότι έφυγα ένα χρόνο στο «Νησί», αυτό που μπορεί να μη γνωρίζεις όμως είναι ότι βρέθηκα δυο φορές στη ζωή μου στο τσακ να μετοικίσω στο εξωτερικό (μία για Βέλγιο και άλλη μία πάλι για το Νησί). Στη μια περίπτωση δεν μπόρεσα να πάω για οικονομικούς λόγους, ενώ την άλλη απλά κώλωσα. Ευτυχώς η ζωή μου φέρθηκε πολύ καλά στο παρελθόν, και ελπίζω να πράξει ανάλογα και στο μέλλον.

Με τα μακρά χρονικά διαστήματα είχα πάντα καλή σχέση. Για παράδειγμα, έχω αντέξει σχεδόν δυόμιση χρόνια χωρίς ίχνος ερωτικής επαφής, κοινώς αγάμητο σπασικλάκι με αρκετά περιττά κιλά. Ίσως να προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου ότι κάτι τέτοιο ήταν επιλογή μου… μαλακίες!

Τώρα που είπα σπασικλάκι, μπορώ να μοιραστώ μαζί σου το γεγονός ότι διατηρούσα για σχεδόν 10 χρόνια κατάλογο με όλες τις ταινίες που είχα δει στη ζωή μου. Ο ψυχαναγκασμός μου, αλλά και το σύνδρομο «Μόνικα Γκέλερ», είχε φτάσει σε τέτοια επίπεδα που διατηρούσα και σχετικό βαθμολόγιο για όλες τις ταινίες. Παράνοια!

Όπως και θα γνωρίζεις καλά από αυτόν εδώ τον ιστότοπο, η gay ζωή μου άρχισε κάπως αργά. Το αστείο ίσως trivia είναι πως τον πρώτο λογαριασμό μου στο gayromeo, τον άνοιξε η πρώτη μου σχέση. Σε συζήτηση για το ότι υπάρχουν «σχετικά» sites γνωριμιών – για τα οποία ήμουν παντελώς ανενημέρωτος – ο τότε πρώτος μου έρωτας θεώρησε απαράδεκτο ότι δεν έχω λογαριασμό και μου άνοιξε επί τόπου έναν, τον οποίο βέβαια πρώτο-λειτούργησα μετά τον χωρισμό μας.

Για το τέλος, κι όλα αυτά χάρη στην πρόσκληση του Aizen, θα επαναλάβω αυτό που έχω πει στο παρελθόν. Θα ήθελα κάποια στιγμή στη ζωή μου να αποκτήσω οικογένεια. Γνωρίζω ότι είναι σχεδόν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το ελπίζω…


26 σχόλια:

  1. αυτα τα 2,5 χρονια μου κανανε χειροτερο τον βηχα. Μιλαμε για ονειρωξη after ονειρωξη ??? Θελω ενα ποστ που να αναλυεις αυτην την στιγμη της ζωης σου παρακαλω, εχει ενδιαφερον χαχααχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσαγάκι του βουνού να σου φέρω για το βήχα; Σε πληροφορώ σκατά ονειρώξεις είχα, τσάμπα η αποχή!!

      Είπαμε να βγάλουμε τα σωψυχά μας, αλλά όχι και το κρεβάτι μας...χαχα!!

      Διαγραφή
  2. Την ίδια φαντασιώση είχα κι εγώ, αλλά η πραγματικότητα με προσγείωσε ανώμαλα! Μπορώ όμως να πω ότι μου έφυγε ένα απωθημένο! Κάτι είναι κι αυτό!
    Τελικά δεν κατάλαβα, ξέρεις να μαγειρεύεις ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ να πω Turi ότι έχουν κλείσει οριστικά οι παρτίδες με αυτό το θέμα...ο χρόνος θα δείξει!

      Και βέβαια ξέρω να μαγειρεύω, σας παρακαλώ...από τα 7 λέμε! Είναι στιγμές που σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μου αν είχα πάρει την απόφαση να το ακολουθήσω επαγγελματικά, αλλά νομίζω πως αν το έκανα σε καθημερινή βάση, θα έχανε κάπως τη μαγεία του.

      Διαγραφή
  3. Για το IMDB δε σου είχε μιλήσει κανείς να υποθέσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρδιά μου, το IMDB δεν υπήρχε τότε ούτε για πλάκα. Εδώ καλά-καλά ούτε internet δεν υπήρχε... ;-)

      Διαγραφή
    2. Είδες ότι είμαι ευγενική και δεν κάνω σχόλιο για την ηλικία! Χαχαχαχαχα! Πάντως αυτο με τις λίστες το χω κι εγώ.... Μονό που τις κρατάω στο ίντερνετ.

      Διαγραφή
  4. @ mrs Nemo Nobody είχε κάνει το δικό του....αχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς κύριε Gi..orgio αμέσως να πετάξετε σπόντα! Κι όμως, σε δική μου ιδέα βασίστηκε το IMDB!!!

      Διαγραφή
    2. Καλέ μη μου το πειράζεις! Το παιδί ήταν οργανωτικό και δημιουργικό απο μικρό!

      Να ζητήσεις ποσοστά από τους αλήτες!

      Διαγραφή
    3. Σωστό....να ζητήσω και να λύσω το πρόβλημα της ζωής μου!!

      Διαγραφή
  5. Μην σταματήσεις να ελπίζεις βέβαια! :)
    Δάσκαλος ήθελα να γίνω και εγώ, ευτυχώς δεν έγινα!
    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηφαιστιωνά μου, αν σταματήσω να ελπίζω, νομίζω ότι θα είναι πολύ σκούρα τα πράγματα!

      Κι εσύ δάσκαλος; Κρίμα, νομίζω ότι θα ήσουν καλός!

      Διαγραφή
  6. 2,5 χρονια αποχή;
    Σεφ!! μάθε τέχνη και άστηνε όπως λέει και ο λαός μας,το σίγουρο είναι οτι ποτέ δεν θα πεινάσεις....
    Πάντα μου άρεσε ο τρόπος που παίζεις..
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2,5 χρόνια Φούλη μου. Μόνο εγώ ξέρω πως πέρασαν, αλλά από την άλλη είχα περάσει και μια φάση ασεξουαλική. Είμαι παράξενο φρούτο, μην το ψάχνεις!

      Διαγραφή
    2. Άστα, το χω περάσει κι εγώ. 3 χρόνια ήταν. Θυμάμαι ότι όταν το είπα στον πρώτο που βρέθηκε στο δρόμο μου να ξαραχνιαστώ φρίκαρε. Ευτυχώς δεν σταμάτησε!!!

      Διαγραφή
    3. Και εσύ ομοιοπαθής εεε; Αχ...αυτές οι περίοδοι του ερημητισμού...χαχα!!

      Διαγραφή
  7. Ο πρώην στην αρχή μιας σχέσης, τι δουλειά είχε να σου ανοίξει προφίλ;;; ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο Ben Provis πονεμένη ιστορία η πρώτη σχέση. Ουσιαστικά υπήρξε μια διέξοδος για μένα στη gay ζωή. Θα έλεγα πλέον ότι περισσότερο άδραξα την ευκαιρία, παρά ότι ήμουν ερωτευμένος. Τι να πω, συμβαίνουν και στις καλύτερες των οικογενειών. Τελοσπάντων, γρήγορα όλο αυτό ξέφτισε και εγώ έφυγα από τη σχέση, αφού έπεσα στον πρώτο μεγάλο μου gay έρωτα (άλλη πονεμένη ιστορία!! χαχα).

      Πάντως ένα αστείο trivia, το πρώτο post αυτού του blog αφορούσε εκείνη την πρώτη μου σχέση...

      Διαγραφή
    2. Οπότε απλά οφείλουμε να το διαβάσουμε!

      Διαγραφή
  8. αυτο με τις ταινιες μην σ ανησυχει εχω φιλο που εχει σε προγραμμα εξ-ελ ολους τους γκομενους που εχει κανει φαση με ολα τα στοιχεια !! μιλαμε για σχιζοφρένεια επισης φοβερο αυτο με το γκεη ρομεο
    εγω παντως οταν εκανα σχεση τον εβαλα και έκλεισε ολους τους λογσμους που ειχε , και μετά απο κανα μηνα του ειπα ωραια τωρα σβησε κι ότι δεν εσβησες χάχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Excel όλους του γκόμενους; Πωπωπω...απελπισία θα με έπιανε, δεν τον κάνω!

      Ειλικρινά αν με "έβαζες" με το ζόρι να κλείσω τους λογαριασμούς, θα είχες πάρει τα παπούτσια στο χέρι...από πείσμα και εγωισμό και μόνο! ;-)

      Διαγραφή
  9. θα συμφωνήσω με το προηγούμενο. Αυτό με τις λίστες το έχουμε και άλλοι. Όχι βέβαια να μην ανησυχείς αλλά υπάρχουν και άλλοι ψυχασθενείς. Εγώ είχα -και μάλλον κάπου εξακολουθώ να έχω αφού δεν θυμάμαι να την πέταξα- λίστα με τις αγαπημένες μου ταινίες.

    Και έχω και άλλα τρελλά τα οποία λίγο ντρέπομαι να τα ομολογήσω. Οπότε να ξέρεις ότι υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι χρήζουν ιατρικής βοήθειας. Οπότε να βρούμε ένα ψυχολόγο να μας κάνει έκπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προτιμούσα Θράσο μου τον όρο ψυχαναγκαστικοί. Το ψυχασθενείς μου φέρνει κάτι σε ανσάμπλ λευκό που δένει πίσω και στα γεράματα δεν θέλω να το παίζω Μπλάνς Ντιμπουά... ;-)

      Αυτό με τον ψυχολόγο και την έκπτωση να το κοιτάξουμε βρε αδερφέ!!

      Διαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;