14 Μαρτίου 2012

Όργιο


Τοκ…τοκ….

Τι στο καλό, που έχει πάει η διαολεμένη; Θα ορκιζόμουν ότι μου είχε πει ότι θα φύγει για μαλλιά και νύχια, αλλά κρεπάρισμα τόσο καιρό πια, θα είχε μείνει μόνο με την κουρούπα της.

Τοκ…τοκ…

Καλέ ανοιχτά έχει αφήσει; Να μου πεις πότε είχε μυαλό για να αποκτήσει τώρα; Ο χριστός και η Κατερίνα Στανίση… ένα ξεσκονόπανο δεν έχει προκόψει να βάλει, μια ηλεκτρική… κάτι! Αλλά βέβαια, αν της έλεγαν να πεταχτεί μέχρι Οικονομόπουλο, κωλοσούρνοντας θα πήγαινε!

Ααα να κι ο καναπές. Απαπαπα… εδώ είχαν κάτσει κώλοι και κώλοι… μεγαλεία σου λέω… και κοίτα πως κατάντησε. Με ένα Marie Claire δεν ξέρω κι εγώ από πότε, ένα μανό που κι ο Θεός ο ίδιος έχει ξεχάσει τι χρώμα είναι και… τι είναι αυτό;… ε μα θα τρελαθώ… αυτόγραφο του sexy Alexis (Τσίπρας για τους αμύητους) δίπλα από ένα της Κωλέτσα (Κατερίνας παρακαλώ!).

Τι περίμενα να μου πεις, το ποιόν της το ξέραμε από τότε. Από πότε θα ρωτήσεις, και με το δίκιο σου, αλλά σάμπως και θυμάμαι; Κάτσε να τα λογαριάσω… Σεπτέμβρης να δεις θα ήταν. ΠΑΣΟΚ είχε βγει, άρα του 2011. Μνημόνιο volume 1 είχαμε, για volume 2 ούτε ιδέα, ακόμα σώζαμε τη χώρα (για πόση φορά θα σε γελάσω, πάντως σίγουρα η Βασούλα θα την έσωζε… μέχρι που διαγράφηκε και ησυχάσαμε). Κάτι για το ΠΑΣΟΚ πάλι έλεγε η αθεόφοβη, που στις υποσχέσεις να ξέρεις είναι χειρότερη και από τον Παπανδρέου το ’81… ναι, τότε που πέρασε ξυστά ο σοσιαλισμός από την Ελλάδα και δεν μας ξαναήρθε. Δεν με πιστεύεις; Άκου δήλωση 9 Σεπτέμβρη… “Έρχεται νέο ποστ. Ναι, το υπόσχομαι. Που να μην βρω αύριο να παρκάρω. Που χειρότερη κατάρα εύκαιρη δεν μου έχω τούτη την ώρα. Καληνύχτα σας”. Τις ξέρεις τώρα αυτές τις δηλώσεις… έρχονται από εκείνους που έχουν δυο θέσεις parking, πυλωτή και υπόγειο!

Μαλάκα, δεν είναι γυναίκα αυτή… Όργιο είναι, καλά τα έλεγα εγώ! Εγώ φταίω που έφερα και Moschato DAsti και τούρτα με κροκάν φουντουκιού, για να μη με πει και γύφτο που ήρθα απροειδοποίητα… αλλά γυναίκες… τι περιμένεις… πεταμένα λεφτά!

Λοιπόν, κάτσε να βάλω μια σκούπα, να ξεσκονίσω και λίγο τον καναπέ που έχει πιάσει μάκα, να αδειάσω και λίγο το τασάκι… και που θα πάει… θα γυρίσει η συφοριασμένη, δε θα γυρίσει; Θα σου πω τι έχει να ακούσει!

Μωρέ καλά λέω εγώ ότι η Σταχτοπούτα των παραμυθιών ήταν ένα κνώδαλο…

υ.γ. Αφιέρωση δεύτερη, για εκείνην που έλεγε ότι τα post της θα μου κάνουν παρέα στην ξενιτιά…

17 σχόλια:

  1. Και μόνο για χάρη σου αξίζει να ξαναγράψω...! Με συγκίνησες όργιο. Και τελικά αυτά μένουν όταν το blogging σταματάει. Οι άνθρωποι που κέρδισες μέσα από αυτά. Τεχνολογία σου λέει ο άλλος. Σαν τον καναπέ ΣΟΥ τίποτα! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην σου πω και σαν το τζάκι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θα θελα!! :-)
    Αρχίσαμε τα αστεία εσωτερικής κατανάλωσης και θα φύγουν οι αναγνώστες του Μηδενικού! (ποτέ δεν περίμενα οτι θα το γράψω αυτό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oύτε εγώ! Ήταν εντελώς αυθόρμητο. Αλλωστε, τα καλύτερα έρχονται. Με ή χωρίς προσήλωση στην τεχνολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Chat μου το κάνατε εδώ πέρα! Αμάν! Χαχαχαχα!! Οι αναγνώστεις Cindy μου, μη νομίζεις 5-10 χριστιανοί (καλά δεν παίρνω και όρκο γι' αυτό) είναι. Περιπτώσεις όλοι...οπότε καταλαβαίνεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ααα! Η Cindy!!!Σοκ και δέος!
    Πολύ όμορφο ποστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν κατάλαβα καρδιά μου, τι κόλλημα εχεις με τον Οικονομόπουλο,λίγη ποιότητα δεν βλάφτει..
    τώρα να μην μπορείς να παρκάρεις το ποδήλατο!! πίκρα!!! χάλασε πολύ ο κόσμος, τι να πω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει χειρότερη κατάρα από το να μην βρίσκεις θέση να παρκάρεις. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν παρκάρουμε μόνο στο σπίτι μας.
    Υ.Γ. Το Moscato γράφεται χωρίς "h"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καλα οι καναπέδες ξέρουν τα πάντα σ ένα σπίτι
    χεχε κώλοι κια κώλοι
    γέλασα πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Giorgio, είδες; Υπάρχει, δεν είναι blogικός μύθος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ Φούλη μου, δεν μιλάω για μένα! Χαχα! Για την κοπελιά που άφησε και πρώτη σχόλιο μιλάω. Αν και μεταξύ μας, μου έχει τύχει να μη βρίσκω να παρκάρω το ποδήλατο...μην κοροϊδεύεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Turigr πόσα σε πλήρωσε το Όργιο για να το υπερασπιστείς; χαχα! Πάντως κατάρα δεν είναι να μη βρίσκεις απλά να παρκάρεις. Κατάρα είναι να μη βρίσκεις να παρκάρεις και να θες να πας και τουαλέτα...εκεί να δεις πίκρα!

    υ.γ. Μπαμπινιώτηηηηηηηηηη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσωτε, αν κάνεις μια βόλτα από το Blog της να δεις κώλοι που έχουν καθίσει...ιστορικοί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ποια ειναι αυτη η κοπελια για την οποια μιλας με τα χειροτερα λογια ωστοσο; Πες με! Και ποια ειναι η Κατερινα Κωλετσα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αnisixe αυτή για την οποία γράφω το post είναι μια σιχαμένη που λες κι εσύ! Που να σου λέω και που να τελειώσω! Κάτσε κι εσύ στον καναπέ να την περιμένουμε...εδώ άλλες κι άλλες περιπτώσεις έχουν κάτσει!

    Η Κατερίνα Κωλέτσα είναι μια ακόμα πιο σιχαμένη! Κάτσε και καλώ όλο το παρεάκι να σε μυήσουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τώρα κατάλαβα οτι με βρίζεις! Ασταδιαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εεεεε μα κι εσύ, το καις το αργό σου!! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;