21 Μαρτίου 2012

Hatings


Αντιπάθειες!

Υπάρχει κάποιος εμφανής λόγος που αντιπαθούμε κάποιους ανθρώπους τόσο πολύ; Ποιο είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που μας κάνει να μισούμε κάποιον; Μπορεί άραγε να ορθολογικοποιήσουμε τον φθόνο; Καλέ αναγνώστη μη φεύγεις… δεν θα κάνω φιλοσοφική ανάλυση! Απλά επ’ ευκαιρίας της φωτογράφισης μαϊντανού-celebrity, που λάτρεψα όσο καμιά άλλη τα τελευταία χρόνια, είπα να διερωτηθώ σχετικώς…

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου τα ανομολόγητα, τα σχεδόν παράλογα μίση μου. Όχι με ανθρώπους που ξέρω ή έχω συναντήσει, αλλά αντίθετα με εκείνους που και δεν έχω δει ποτέ, αλλά δεν πρόκειται και να δω. Μην ψάξεις να βρεις λογική της αντιπάθειας μου… απλά γιατί δεν υπάρχει!

Μίσος 1ο. Αλκίνοος Ιωαννίδης: Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος του, πόσο μάλλον στη φωνή του, βγάζω φλύκταινες. Νομίζω ότι αν ποτέ τον συναντήσω, παίζει σοβαρά να τον πλακώσω, οπότε και το αποφεύγω. Το πιο αστείο σκηνικό σε σχέση με τον Αλκίνοο, είναι ότι μια φορά, καθώς βρισκόμουν σε μια πολύ προσωπική στιγμή (πιο πολύ δεν γίνεται… όχι στην τουαλέτα μαρή!) ακούγεται από το ράδιο τραγούδι του. Επιτόπου όλα τα εν ενεργεία όργανα ακολούθησαν την κατηφόρα (ναι, μου έπεσε!) και δεν μπόρεσα από τα νεύρα να λειτουργήσω, μέχρι και που τέλειωσε ο ακατανόμαστος, οπότε και ξαναπήρα μπρος.

Μίσος 2ο. Justin Bieber: Ανέκαθεν μισούσα τα παιδιά θαύματα. Ίσως γιατί εγώ όταν δεν έβγαζα ένα κάρο λεφτά στο δημοτικό. Ξέρω τι θα πεις, κόμπλεξ κατωτερότητας. Sod off από το ντιβάνι μου ρε Φρόυντ! Στη θέα και μόνο της παραπάνω φωτογραφίας, η καρδιά μου αγαλλιάζει… ακόμα κι αν ξέρω ότι είναι πλήρως φτιαχτή.

Μίσος 3ο. Νατάσσα Μποφίλιου: Μη με ρωτήσεις γιατί δεν μπορώ να την βλέπω και συνήθως να την ακούω (με ελάχιστες εξαιρέσεις). Νομίζω ότι αν θέλουμε να το ψάξουμε λίγο ψυχολογικά, η Μποφίλιου ήταν το εξιλαστήριο θύμα που πλήρωσε όλα τα απωθημένα μου με το μισητό ‘έντεχνο’ τραγούδι (θα ήθελα να μάθω ποιος τρόμπας πρωτοσκέφτηκε αυτό τον όρο!), αυτό που η γκλαούνα, η κατάθλιψη και η εσωστρέφεια είναι συστατικό του στοιχείο, σε σημείο αυτοκαταστροφής!

Μίσος 4ο. Κατερίνα Παπακώστα: Εντάξει… εδώ θεωρώ ότι δεν είναι διόλου ανεξήγητο. Ωχ Θεέ μου, Θεέ μου…

Μπορώ να συνεχίσω τη λίστα, μιας και ποτέ δεν αρνήθηκα ότι είμαι ένας κακός, παράλογος και γκρινιάρης άνθρωπος. Προφανώς, όμως, δεν θες, αγαπητέ μου αναγνώστη…  


16 σχόλια:

  1. Το καταλαβαίνεις βέβαια ότι εγώ πάντως διαφωνώ, ε? Τουλάχιστον στη Νατάσσα και στον Αλκίνοο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μη δε διαφωνούσες! Έχουμε ξοδέψει ώρες στην ανάλυση περί "έντεχνου"!! χαχα!

      Διαγραφή
  2. Βάλτε καλέ τον Κότσιρα και τον Μαχαιρίτσα στη λίστα σας παρακαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι Tremens μου και Κότσυφα να βάλω...και Μαγειρίτσα να βάλω! Να βάλω και λίγο Τσακνή που πολύ θα ήθελε να τον δω φυτεμένο;

      Διαγραφή
  3. σε καλεσα σε μπλογκοπαιχιδο κι αυτο ειναι Απειληηηη!
    καλα την παπακωστα το καταλαβαινω αλλα τη Μποφιλιου γιατι ,μωρε? ωραια τραγουδια λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με απειλείς...το παραδέχεσαι! Θα το σηκώσω το γάντι κύριε...έτσι για να καταλάβετε τι Κύριος είμαι!

      Όσο για τη Μποφίλιου, είπαμε ανεξήγητα μίση είναι αυτά! Προφανώς και η κοπέλα δεν μου έχει κάνει τίποτα, και έχει και μερικά ωραία κομμάτια. Απλά δεν ξέρω γιατί μου έχει γυρίσει το μάτι!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Αρχικώς καλωσήρθατε! Έπειτα χαίρομαι Nasia μου που δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο!! χαχα!

      Διαγραφή
  5. Η λίστα θα μπορούσε να είναι ατελείωτη. Θα συμπλήρωνα την Αννα Παναγιωταρέα, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Apos μου, Παναγιωταρέα συμφωνώ και επαυξάνω. Τώρα για τη Μακρυπούλια δεν μπορώ να πω ότι έχω μίσος. Σίγουρα πάντως όχι για τον Καπουτζίδη, του οποίου το χιούμορ πολύ με αρέσει...δεν θα έλεγα το ίδιο και για το υποκριτικό του ταλέντο!!

      Διαγραφή
  6. γιατί μήπως και ο Νταλάρας θα τη γλίτωνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα αγαπητή μου Shortie...Νταλάρα, Νταλάρα η αγαπημένη μου πόλη! Να παραδεχτώ σε αυτό το σημείο ότι τον έχω δει live στα μπουζούκια και μια φορά με τρέχαν στη Σύρο σε συναυλία. Είμαι αθώος και κρατάω και γιαούρτι σακούλα για να στο αποδείξω!

      Διαγραφή
  7. Σε έβρισκα λίγο υπερβολικό έως ότου διάβασα το όνομα της Παπακώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ηλικία σου G4George Μου όλα υπερβολικά τα βρίσκεις, δεν είναι εκεί το θέμα...ζάχαρο, τριγλυκερίδια, πίεση! χαχαχα!! Όσο για την Παπακώστα, θα ήθελα να σε πληροφορήσω ότι γνωρίζω άτομο που όχι μόνο τη συμπαθεί, αλλά την έχει και ως πρότυπο... Τα ύστερα του κόσμου!!

      Διαγραφή
  8. Η Παπακωστα τι ειδος ειναι;;; Φρικη, φρικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;