19 Μαΐου 2012

Journal


Αγαπητό ημερολόγιο,

Ο καιρός εδώ δεν λέει να ανοίξει λίγο! Εντάξει, δεν έχουμε κι εκείνες τις παράλογες θερμοκρασίες πολικού ψύχους, ωστόσο δεν το λες και αξιοπρεπή άνοιξη που σέβεται τον εαυτό της. Ο ήλιος σκάει σαν τις δόσεις της Merkel, τόσο που θα έλεγα ότι στο Νησί έχουν μια υποτυπώδη μετεωρολογική Τρόικα που αντί για δημοσιονομική λιτότητα, τους έχει επιβάλλει μόνιμη ένδεια ηλιοφάνειας.

Σαν να μην έφτανα όλα αυτά, στη δουλειά έχω μονίμως τάσεις δολοφονίας, και ουχί ευτυχώς αυτοκτονίας! Με νύχια και με δόντια κρατιέμαι να μην αρπάξω το αφεντικό μου και του δείξω τι εστί Τροτσκισμός στο μεγαλείο του. Γιατί πόσο να με κρατήσει κι η ελπίδα μιας ηλιόλουστης ξάπλας σε μια ελληνική παραλία, αντί σε μια βρετανική άχαρη ψειρού.

Στα θετικά αυτής της ιδιότυπης άνοιξης, του τύπου “κοντά στο βασιλικό, ποτίζεται και η γλάστρα”, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι τα βρετανάκια και τα λοιπά αλλοδαπά έχουν αρχίσει να γδύνονται. Σε σημείο που αναρωτιέσαι τι θα γίνει όταν θα σκάσει μύτη κάνας ήλιος και τριάντα βαθμοί Κελσίου; Θα βγουν γυμνά στο δρόμο σαν τη Λάσκαρη; Φωτογραφική να μην ξεχάσω να έχω μαζί μου!  

Από την άλλη, τα νέα από την Αθήνα φτάνουν σαν τα νέα από το μέτωπο. Αφού σου λέει ότι μόνο η Βέμπο λείπει για να εμψυχώσει τον στρατευμένο ελληνικό πληθυσμό που πολεμάει στις παρυφές της Καρύτση και της Πλατείας Αγίας Ειρήνης (βλ. νουβέλ Γκαζί).

Στα παραλειπόμενα, την ανάψαμε και τη φλόγα φέτος και τη δώσαμε σε παλικάρια όπως το πάνω αριστερά. Δυστυχώς φόραγε ρούχα στην παράδοση της φλόγας, αλλά μην είμαστε και πλεονέκτες. Άσχετο, αλλά με μερικούς άντρες ο χρόνος είναι τόσο μα τόσο γαλαντόμος!

Σε φιλώ σταυρωτά αγαπητό μου ημερολόγιο. Τι να ευχηθώ; Κουράγιο σε όλους μας… και ο καθείς με τους λόγους του!   

15 σχόλια:

  1. αχ τι μου θυμησες....διακοπες στη ροδο,να με πηγαινει ο bro νοσοκομειο ξημερωματα λογω οξειας γαστρεντεριτιδας και να βλεπω στο θαλαμο τεζαρισμενο(αλλα ζωντανο) εναν ημιγυμνο αγγλο ασθενη τουινκ ξανθουλη με το κουρεμα σα του μπεκαμ στη φωτο!
    εχε χαρη που ημουν αρρωστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άτιμα αυτά τα βρετανάκια aizen...το πιστοποιώ κι εγώ!! Αυτά τα τυχερά να συμβαίνουν όταν και εμείς ήμεθα άρρωστοι...δεν είναι αδικία;

      Διαγραφή
  2. Μην παραπονιέσαι για τον καιρό και εδώ τα ίδια σκατά είναι,πφφφ ξέφυγα και είπα ανάρμοστη λέξη ξέχασα ότι εδώ είναι ένα μπλογκ πχοτιτας...
    Μην αγχώνεσαι και το κινητό βγάζει ωραίες φωτο,στην ανάλυση θα κολλήσεις!
    καλημέρα,αν και πρωί ακομα ελπίζω να μας κάνει τη χάρη ο ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι είναι Φούλη μου; Για ποιο blog μιλάει καλέ η συμφοριασμένη; Όσο για το κινητό ποτέ...θέλω να έχω καλό zoom, ως αξιοπρεπής stalker!! χαχα!

      Διαγραφή
  3. Αχ σταμάτα και είχε ένα τεκνό χτες στο νοσοκομείο που με γλυκοκοίταζε τον κωλόγερο, σκέτη ζάχαρη... Ας όψεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη, να ρωτήσω κάτι; Μια ο Aizen, μια εσύ...στην Ελλάδα τα νοσοκομεία έχουν γίνει τα νέα Hot spots;

      Διαγραφή
    2. στο γηριατρικο τμημα να δεις τι γινεται xP

      Διαγραφή
    3. Όταν λέμε γηριατρικό...για τι ηλικίες μιλάμε...μη φάω και πόρτα!!

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά στης Αγίας Ειρήνης ο κακός χαμός!
    Φωτογραφική μην ξεχάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι...εγώ άσπιλη και αμόλυντη την άφησα και θα τη βρω κανονικό μπουρδέλο...άσε με!!

      Διαγραφή
  5. Στην Αγία Ειρήνη ο κόσμος πάει για τάμα προκειμένου να ξεπεράσει την κρίση. Και αν κρίνω από την πλατεία, γίνονται ακόμα θαύματα.
    Συγκινήθηκα που μου θύμισες τη Λάσκαρη! Νομίζω ότι ήταν στον Κατήφορο. Σημαδιακή ταινία. Στο τέλος του κατήφορου τράκαρε με τον Γκλέτσο, έξω από ένα αποστακτήριο.
    Τον καμαρώσαμε και εμείς τον Μπέκαμ. Μόνο που με αυτό το νέο λουκ μου θυμίζει τον de la vega τον αιώνιο ταξικό εχθρό του γνωστού Ζοrro. Μην το μάθει κανένας Τσίπρας μόνο και έχουμε τρεχάματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν να λέμε, αυτό δεν είναι πλατεία, αλλά η κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Είδες που λένε ότι δεν γίνονται πλέον θαύματα. Τώρα βέβαια εγώ ερωτώ...σε δραχμές πόσο θα κάνει ο φραπέ...όπου τελοσπάντων από αυτά τα μαγαζιά επιτρέπεται να σερβίρεται...

      Διαγραφή
  6. μου διεύρυνες την οπτική (και φυλετική) γωνιά: μέχρι τώρα γύριζα την πλάτη σε Βρετανάκια - ανυπόφορη η αποφορά της μπίρας που βγαίνει με κάθε "mate" και "oh yes" και "really?". Λες να αλλάζει κάτι τώρα που τους δώσαμε τη "φλόγα";
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βρετανάκια Ξενικέ μου νομίζω ότι είναι καλά να τα βλέπεις από μακριά και όχι για πολλά πολλά! Μην είσαι όμως ρατσιστής...και αυτά έχουν ψυχή... ;-)

      Διαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;