20 Νοεμβρίου 2013

Δριμύ κατηγορώ του Πρωθυπουργού για τα παρεκβατικά κοινωνικά δίκτυα των Αθηνών

Ο Πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου
που παρουσίασε το όραμά του για
νέο κοσμοδρόμιο στη Μεσσήνη
Σε μεγάλο πολιτικό θέμα εξελίσσεται η επιδότηση με ποσοστό 1% των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στην ακριτική περιφέρεια της Μεσσηνίας από τον ΟΑΕΔ. Το θέμα ανέκυψε σήμερα μέσω των κοινωνικών δικτύων, τα οποία κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου χαρακτήρισαν ως πράγματα του Διαβόλου που με τη βοήθεια της Παναγίας θα πάνε από εκεί που ήρθαν. Η Κυβέρνηση απάντησε με δεικτικό τόνο στις κατηγορίες, τονίζοντας ότι η Μεσσηνία είναι μια κατ’εξοχήν ακριτική περιοχή, καθώς δεν έχει ούτε Τερκενλή, ούτε Attica, ούτε αυθαίρετο Mall του Λάτση, αλλά κυρίως ούτε μόνιμες εμφανίσεις της Πάολας και του Παντελίδη. Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κυβέρνησης, κ. Κεδίκογλου, στρεφόμενος προς όλες τις κατευθύνσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά, ότι τα κοινωνικά δίκτυα των Αθηνών έδειξαν ακόμη μια φορά το σκληρό τους πρόσωπο απέναντι στον Πρωθυπουργό της καρδιάς μας, ενώ πρόσθεσε ότι η παρεκβατικότητα αυτή εκ μέρους κάποιων δυνάμεων του διαδικτύου δεν θα σταθεί, σε καμιά περίπτωση, εμπόδιο στις προγραμματικές δηλώσεις του Πρωθυπουργού για δωρεάν wi-fi σε όλη την ελληνική επικράτεια.


Η Κουμουνδούρου από τη μεριά της έβγαλε ανακοίνωση στην οποία καταγγέλλει τον τεχνοφασισμό από όπου κι αν προέρχεται, αλλά κατηγορεί παράλληλα τον Πρωθυπουργό για ευκαιριακή εκμετάλλευση των λαϊκών στρωμάτων της περιφέρειας, ενώ κάλεσε για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό σε επανάσταση.  

3 σχόλια:

  1. ντούρου ντούρου στη Κουμουνδούρου δηλαδή τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα πόσα καλέσματα για επανάσταση της Κουμουνδούρου, κερδίζεις μία δωρεάν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας παρακαλώ και τους δυο... Πρώτον η Κουμουνδούρου είναι ιδέα. Δεύτερον η επανάσταση δεν έρχεται ποτέ δωρεάν. Venceremos! Ολέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;