18 Νοεμβρίου 2013

Η Τζάκρη εξοργισμένη με τις φήμες για προσχώρησή της στη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Λάτρεις του Louboutin»

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη τις φήμες που τη θέλουν να προσχωρεί στο ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ.  Αρκετά δημοσιεύματα ήθελαν την κα. Τζάκρη να συμμετέχει στη σχετικά προσφάτως σχηματισθείσα συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ με την επωνυμία «Λάτρεις του  Louboutin». Ενοχλημένη η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής τόνισε «Αν ήθελα να πάω στο ΣΥΡΙΖΑ θα είχα πάει από το 2011 και θα είχα επανεκλέγει πιο εύκολα», ενώ πρόσθεσε ότι σε πείσμα των καιρών έμεινε στο ΠΑΣΟΚ με κίνδυνο να χάσει την ετήσια συνδρομή της στο Attica, αλλά και στο Golden Hall.

Η κα. Τζάκρη σημείωσε χαρακτηριστικά ότι είναι «παιδί του ΠΑΣΟΚ» και ότι θα αγωνιστεί για την ανασύσταση του ιδεολογικού χώρου του Christian Dior και της Escada, ακόμα κι αν χρειαστεί να χτυπήσει και τη γόβα στο έδρανο της Βουλής. Για την πιστοποίηση της αλήθειας, κυκλοφόρησε η ίδια στον Τύπο φωτογραφία της από την κούνια (βλ. δίπλα), η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι οι γονείς της την μεγάλωσαν από τα γεννοφάσκια της με τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ.  

Στο πνεύμα των δηλώσεων Τζάκρη, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι «Οι βουλευτές έχουν ευθύνη απέναντι σε αυτούς που τους ψηφίσαν και έχουν ελευθερία συνείδησης», ενώ απευθυνόμενος προς του πολίτες της Πέλλας σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι ένα αριστερό κόμμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει από μόδα, υπερτονίζοντας την προτίμηση του Προέδρου του κόμματος στα Burberry και στα Hilfiger.



5 σχόλια:

  1. Τζάκρη θεά και δεν κάνω πλάκα, η μόνη με τα απαραίτητα αρχίδια να φασκελώσει Σαμαρά, χοντρό και παρεάκι! Πολύ το φχαριστήθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος βρε Tremens μου. Μέχρι να τον φασκελώσει όμως μια χαρά ψήφιζε με το πιστόλι στον κρόταφο...που σημειωτέον είχε πάει και κομμωτήριο...

      Διαγραφή
    2. Μωρέ έχεις κι εσύ τα δικια σου, αλλά να σου πω, κι εγώ θα πήγαινα κομμωτήριο πριχού την καταψήφιση, μη με πουν και βλάχα!

      Πέραν της πλάκας, αντιλαμβάνομαι ότι το έκανε κατά πάσα πιθανότητα για να αποσχισθεί και να γλιτώσει το γκρεμό που τους περιμένει, θα έπρεπε να το είχε κάνει πολύ νωρίτερα αν πραγματικά το εννοούσε. Αυτό ναι, το δέχομαι και το γνωρίζω. Αλλά έστω κι έτσι το φχαριστήθηκα. Μωρέ, ας δω το χοντροΜπένι εκτός βουλής και στη μπουζού και τι στον κόσμο... πες με κακό αλλά το θέλω!

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που υπάρχει η Τζάκρη και η Παρθένα Φουντουκίδου για να ξέρουμε τι ομορφιές υπάρχουν στο νομό Πέλλης.

    (αυτά αξίζουμε και τίποτα καλύτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ και Παρθένα Φουντουκίδου αγαπάμε...

      (#fact που λένε και στο twitter Apos μου)

      Διαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;