19 Φεβρουαρίου 2011

Perfectly good at it...

Ο κόσμος ανήκει στα κακά παιδιά. Τα καλά θα πάνε στον παράδεισο, αλλά μέχρι εκεί. Το καλό σπανίως δηλαδή υπήρξε και ποθητό. Άλλωστε δεν θα λέγαμε ποτέ σε άλλη περίπτωση με στόμφο ‘είναι όμως καλό παιδί’. Το ‘ο’ στο τέλος μακρύ και βραχύ, ίσα για να δώσει λίγο αξία στο μειονέκτημα. Δες βρε αδερφέ μου τους μεγαλύτερους γόηδες στην ιστορία του κινηματογράφου. Ρεμάλια από τα λίγα! Άλλοι πάλι του σαλονιού, αλλά και το λιμάνι το είχαν για την πλάκα τους.

Το κακό πουλάει, ό,τι και να λέμε! Σκεφτείτε στη τελική με πόση ευκολία λέμε μια κακία, παρά ένα καλό. Η κριτική βλέπεις είναι εύκολη, ενώ η αναγνώριση σχεδόν αδύνατη. Θεωρείς τυχαίο αγαπητέ μου, ότι έχουμε πήξει στο μεσημεριανάδικο; Και μη μου πεις, κρίνω γιατί δεν θα το έκανα ποτέ αυτό; Πόσο θες να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου; Η ιστορία έχει αποδείξει ότι μέχρι και φόνο είναι ικανός ο άνθρωπος να κάνει υπό συνθήκες. Και να σου πω, μη τρέξεις να κράξεις το ‘anything goes’, γιατί δεν λέω ούτε κι αυτό. Μυαλό έχεις, βάλτο να σκεφτεί… μα κυρίως να αυτοκριθεί!

Whore or virgin? Angel or devil? Good or Bad? Friend or foe? ... Κάλπικα διλήμματα σε λέω!

6 σχόλια:

  1. Θέλεις να πεις ότι τα μεσημεριανάδικα είναι κακιασμένα; χαχαχαχαχα! Ω ναι είναι, ευτυχώς κρατιέμαι μακριά!!! Διλήμματα ναι αλλά ... είναι ανάλογα την ώρα! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό πουλάει σίγουρα,αλλά επίσης και η μ@λ@κι@...
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προφανώς Ηφαιστιωνά μου, δεν εννοώ ότι ένα από τα δύο θα διαλέξεις. Εννοώ ότι δεν έχει νόημα η επιλογή...το μέσο είναι πάντα η λύση. Και βέβαια τα άκρα κατά περίπτωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φούλη μου ενίσταμαι...η μαλακία διαδίδεται, αλλά σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ πουλάει....κάθετος είμαι σε αυτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε ναι, πουλάει γιατί αυτό είναι που κινεί τον κόσμο.
    Υ.Γ. μια παρατήρηση (από επαγγελματική διαστροφη): το "ο" δεν μπορεί να είναι συγχρόνως βραχύ και μακρύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xαχαχαχα...όντως!! Βαρύ εννοούσα...χαχαχα!!! Respect!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;