9 Αυγούστου 2011

Let

Το ενοίκιο είναι άτιμο πράγμα! Μη με κοιτάς εμένα καρδιά μου, σε ενοίκιο δεν έμεινα ποτέ. Το λες και τύχη αυτό μεταξύ μας, γιατί δεν χρειάστηκε να ακούω το μακρύ και το κοντό κάθε «Σούλας» (βλέπε ορισμό Spy περί κάθε γυναίκας). Τι τα θες, όμως, η ζωή στα φέρνει έτσι που πρέπει να πέσεις στην ανάγκη του. Στα γεράματα, δις δύσκολο το εγχείρημα. Ποια γεράματα θα πεις εσύ αγαπημένε αναγνώστη μου; Για του αιώνες σου καλά κρατιέσαι! Από την άλλη, συμπάθα με αναγνώστη μου, στις παραλίες και στα Mojito που το έχεις ρίξει, δεν ενθυμήσε ούτε πως είναι στην όψη τα blogs. Χαλάλι σου όμως, διότι είμαι και μεγαλόψυχος!


Καταμεσής του Αυγούστου και με τα mails να έρχονται, sorry κύριος αλλά το δώσαμε το τεμάχιο, αρχίζεις να σκέπτεσαι και το ενδεχόμενο να μείνεις σε ένα ωραιότατο παγκάκι. Διότι, και άλλα “δώκαμε” δεν θα πάρεις, και οικονομικότερη ως λύση προβάλλει. Δύσκολη η καλογερική!


Σαν βγεις στο δρόμο για το ενοίκιο, να εύχεσαι να είναι “all inclusive”. Που στην Ελλάδα αυτό ακούγεται όνειρο θερινής νυκτός, αλλά εκεί όξω είναι ευχής έργον. Όλα σε ένα τακτοποιημένα, που έλεγε και η ρεκλάμα γνωστής τράπεζας. Κάτι σαν τον ελληνικό τουρισμό, χωρίς τους ελληνάρες πράκτορες βέβαια. Καλό το λες κι αυτό!


Και σε ερωτώ εγώ… πόσα βάσανα να βαστάξω μάνα μου; Δεν βγαίνω…


6 σχόλια:

 1. "Δεν μπορώ! Δεν βγαίνω!",
  που λέει και μια ψυχή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τώρα που εξεγείρονται και οι νέοι εκεί που δεν υπάρχουν Αλαβάνοι (για καλή τους τύχη), έχεις νέες ελπίδες για να βρεις σπίτι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θες να τσοντάρω στο ενοίκιο που δεν έχεις;
  Καλά άσε, θα τσοντάρω σε αυτό της κόρης και μετά παίρνεις σειρά..
  Καλημέρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Theorema μου...ακριβώς έτσι ένα πράγμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Apos μου, για ένα all inclusive και το βρακί μου... που λέει ο λόγος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πάσα προσφορά δεκτή Φούλη μου! Να ανοίξω κι εγώ λογαριασμό αλληλεγγύης λες...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;