8 Ιανουαρίου 2010

Βοήθειαααααααα.....



Δεν έχω να πω και πολλά! Αυτές τις γιορτές έτσι κι αλλιώς τις πέρασα πάνω από άρθρα και ένα laptop να γράφω τα πονήματά μου. Ακόμα δηλαδή το κάνω, αλλά ελπίζω οσονούπω να έχω τελειώσει και να ηρεμήσω. Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως!!


Τη τελευταία βδομάδα, θες από το άγχος, θες από το ότι μου την έχει βαρέσει πλέον που είμαι όλο σπίτι, θες ότι παιδευόμουν και από ένα θεματάκι υγείας…έχω χάσει τον ύπνο μου. Ποιος…ΕΓΩ!! Που εγώ και ο ύπνος ήμασταν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον…ΤΕΛΟΣ! Και σαν να μη φτάνει το ότι κοιμάμαι ημερησίως γύρω στις 4 ώρες…κάθε πρωί (γύρω στις 6-7 που ξυπνάω) κάθομαι να διαβάσω και να γράψω ακούγοντας BBC 3!!! Ξυπνάω δηλαδή με ελληνικό καφέ στο χέρι και κλασσική μουσική, όπερες και ορατόρια…τώρα που σας γράφω ακούω Βιβάλντι....ααααααααααααααααα!!!!! Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι μεταμορφώνομαι στο Mahler. Μόλις τελειώσω με τις δουλειές…να θυμηθώ να πάω σε ψυχίατρο!!!!


Δεν είμαι καθόλου καλά σας λέω…...σε λίγο θα αρχίσω να βλέπω και σωρηδόν Αμερικάνικες Σειρές και να συχνάζω μόνο στο Μέγαρο!!

35 σχόλια:

  1. κατ' αρχάς γιατί να πλερώσω ένα μουγκό ψυχίατρο. Μου κάνει και ο σκύλος μου, του τα λέω και με κοιτάζει (σαν ψυχίατρος ένα βλέμμα). Πάμε παρακάτω: καλώς σε βρίσκω στο μπλογκ σου. Δε βρίσκω τίποτα κακό στο να βλέπεις Αμερικανιές, εγώ τουλάχιστον βλέπω πολλές και τι έπαθα, ε, τι έπαθα? Όσο για το Μέγαρο, ε που και που εν είναι κακό, το συχνό μου κάνει λίγο σκιαχτικο όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί θα σε δείχνει συνέχεια το Mega εκεί στο τέλος του δελτίου που δείχνει ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ το τι συμβαίνει στο ΜΜΑ. Άντε και καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα τώρα θα τα ακούσεις για τα καλά από το γατί!!
    Όσο για τις αϋπνίες τι να πω, κατά καιρούς το παθαίνω και είναι πολύ βασανιστικό να στριφογυρίζεις στο κρεβάτι ενώ δίπλα σου κοιμούνται του καλού καιρού!!!
    Καλημέρα,αν και για σενα τώρα είναι μεσημέρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το'ξερα οτι θα γινόταν αυτό κάποια στιγμή! Η επίδρασή του είναι σαν το ανβράζον...άμεση ανακούφιση από τον πόνο? Not! Σε λίγο θα κόψω κι εγω τη Nutella οπότε θα πάμε παρέα στον δόχτωρ με οσφυοκαμπτική μετάταταση του μετατασίου που έλεγαν και στο Εκμέκ Παγωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατρό δε χρειάζεσαι σίγουρα.
    Τι θάλεγες όμως για μια αγκαλιά.
    Για σκέψου το. Τωρα που τελείωσαν κι οι...χρονιάρες μέρες, θα δεις θα σου στμβεί εκείπου δε θα το περιμένεις.

    (αλλα νομιζω πως κι ο Μαλερ και σ αυτό κατα βαθος θαχει βαλει το χεράκι του τελικά) -))


    Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άγχος είναι μάλλον - ή μήπως πηγαίνεις αργά και πίνεις καφέ;
    μην αγχώνεσαι, το να γίνεις σαν τον μάλερ δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί, θα μπορούσε π.χ. να......

    .....


    ...οκ.... δεν μπορώ να βρω κάτι χειρότερο.

    περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μεταμορφωωωωωνεσαι σε Mahler? ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ-ΦΤΟΥ σου παιδάκι μου!
    Και εγώ με τον ύπνο ήμασταν οι καλύτεροι φίλοι, έριχνα κάτι 10ωρα, μια χαρά ήμουν στην ακμή μου, και τώρα περιορίζομαι στα 7ωρα! Δεν κακό να ακούς κλασσική, αν ήσουν και έγκυος (λέμε τώρα) μια χαρά! Χαλάρωσε (εύκολο να το λες) και είναι όλα μια χαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν πειράζει αγάπη μου. όπως και να είσαι ωραίος θα είσαι!
    κι εγώ ακούω κλασική μουσική στο αυτοκίνητο. (μ'αρέσει που το λέω αυτό λες και είμαι η επιτομή του ισορροπημένου ανθρώπου).
    μόνο με τον ύπνο θα πρέπει να τα βρεις διότι θα καταρρεύσεις στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τώρα για το πως πέρασες τις γιορτές σου θα το αφήσω ασχολίαστο γιατί είμαι Q-iouria...
    Πάλι καλά που έστω και αργά ακούς και κάτι ποιοτικό γιατί είχαμε πήξει με την Παπαρίζου.

    Scater, κουφαλίτσα σουπιά σε βλέπω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Pink Fish: Σαφώς! Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι. Ότι Blog χωρίς σχόλια είναι σαν έναν μουγκό ψυχίατρο. Άχρηστο δηλαδή!! Χαχαχα!

    Τώρα που πέθανε ο Λαμπράκης, λες το MEGA να συνεχίζει να δείχνει ρεπορτάζ από το Μέγαρο; Και έχει και εκείνη τη ρεπόρτερ που και μόνο που την ακούω με αγχώνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Φούλη: Σιγά μωρέ...τι θα πει το Γατί; Αυτός παίζει και να χαρεί...χαχαχα!!!

    Όσο για το ενοχλητικό του πράγματος με την αϋπνία...δεν το συζητάω. Αν και ευτυχώς εγώ δεν έχω κάποιον δίπλα μου να κοιμάται σα βόδι και να μου σπάει ακόμη περισσότερο το νευρικό σύστημα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @One Happy Dot: Αγάπη, αν εσύ κόψεις τη Nutella, τότε θα έρχεται η συντέλεια του κόσμου. Οπότε τι να μας κάνει ο κτηνίατρος για την οσφυοκαμψία; χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Αισθηματική Ηλικία: Η αγκαλιά είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Αλλά σε αυτή τη φάση θέλω να ηρεμήσω να πω την αλήθεια. Ούτε αγκαλιά, ούτε τίποτα δεν θέλω.

    Ο Mahler τι έκανε; Ξέρεις κάτι; Θα με αποκαταστήσει ο Mahler; ΣΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑ!!!! Χαχαχαχαχαχαα!!!

    Καλή χρονιά να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Scatterbrain: Άγχος είναι για πολλά θέματα είναι η αλήθεια. Πρέπει ένα-ένα να τα κλείνω, γιατί με βλέπω Ψυχιατρείο μεριά!

    Εσένα πολύ σε πάω...στο έχω πει! Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τη λαίλαπα Mahler!!! Xaxaxaxa!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ιθάκη-Man: Λες να είμαι έγκυος; Ουάου...αυτό κι αν θα είναι αποκλειστικότητα! Χαχαχαχαχα!!!! Χαίρομαι πάντως που με νιώθεις για τη πιθανή μεταμόρφωση σε Mahler!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Wilma: Ήδη όλες αυτές οι αλλαγές στον ύπνο...με έχουν κάνει λίγο κουρέλι. Νιώθω μονίμως κουρασμένος. Και το γεγονός ότι δεν βγαίνω το χειροτερεύει κιόλας. Άντε και αυτό το ΣΚ. Μετά ελπίζω να στρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Mahler: Αν εξαιρέσεις καλέ τις παραμονές...τι στο καλό έκανα και δεν το θυμάμαι; Που μέχρι και στη παρέα έχουν αρχίσει να μου λένε ότι έχω πάρει τα δικά σου κουσούρια...χαχαχαχα!!!!

    Και μακριά τα χέρια σου από το Scatter. Είναι με το μέρος μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Sto-Keno: Το ότι μου αρέσει κιόλας τρελά και το ακούω όλη μέρα πλέον...είναι νησυχητικό πολύ λες; Θα ζησω; Παναγιά μου...λίγα είναι τα ψωμιά μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έτσι εξηγείται το προηγούμενο ποστ. Έχεις πρόβλημα! χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εχεις σοβαρό πρόβλημα τελικά!
    Εχω να σου προτείνω ψυχίατρο αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Another George: Πάλι καλά που λόγω μικρής ηλικίας δεν είναι alzheimer ή μαλάκυνση...με καταλαβαίνεις εσύ! Χαχαχαχα!!!

    Αυτό το προηγούμενο post πολύ άσχημα σου κάθησε πάντως...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Bear: Έχω εεε; Αν πάω κι άλλο προς Mahler θα σου το ζητήσω το τηλέφωνο σίγουρα...δεν παίζει!!! Χαχαχαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. βρε, βάλε το γνωστό τραγουδάκι κι όλα θα φτιάξουν. ξέρεις ποιο εννοώ. αννούλα, χοχο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. oloi pername apo tetoies faseis, den einai anisixitiko, sou milaei dr...oso gia tis amerikanikes seires, well kales einai kai egw vlepw, eupeptotates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @US: Λες εεε; Φαντάσου, ότι ούτε αυτό δεν έχω όρεξη. Χαχα! Ας τελειώσω πρώτα (σήμερα με το καλό) και θα σαπίσω στον ύπνο! Ξέρω εγώ! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Προφυλακτικό: Δόξα τω Θεώ γλίτωσα δηλαδή! Ουφ! Να ξέρεις...έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου! Μεταφορικά...γιατί κυριολεκτικά ακόμα εκεί είναι...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Μικρός Ναυτίλος: Ναι σε λέω! Άσε...είμαι άσχημα! Σήμερα όμως δεν έβαλα BBC. Ακούω μόνο OSTs!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Stef: Kαλά μη το παίζω κι εγώ Κινεζος. Μια χαρά έχω δει κι εγώ και τα Friends και το Sex and the City και το Nip Tuck μου. Απλά τα τελευταία χρόνια το έχω κόψει...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Ηφαιστίωνας: Ναι, ναι...αυτός και τα Μάρμαρα του Παρθενώνα! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. I apologise, but, in my opinion, you are not right. Let's discuss. Write to me in PM, we will communicate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;