29 Ιουνίου 2010

Being Gay and 3 Simple Rules

Τρεις είναι οι αρχές τελικά που πρέπει να γνωρίζεις απέξω και ανακατωτά όταν μεγαλώνεις ως gay σε ένα άγριο κόσμο σαν αυτό της Αθήνας.


Πρώτον, πρέπει να κινηθείς πάντα πιο γρήγορα από τη ταχύτητα της νύχτας – όχι του φωτός…καλά με άκουσες – αν θες να τη βγάλεις καθαρή. Γιατί η προσφιλής σε όλους αδερφή είναι γρήγορη σαν το αρπακτικό. Έχει βραχυχρόνια, ωστόσο, εστίαση που εναλλάσσεται με ταχύτητες που κάνουν τη Τσιτάρα να μοιάζει χελώνα. Αν τη χάσεις από τα μάτια σου, έχει σίγουρα καβατζωθεί στον αμέσως επόμενο. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι αδερφές που επιμένουν είναι σπάνιες και προστατεύονται από διεθνείς οικολογικές συνθήκες. Ποιος μίλησε για τη χαρά της βιοποικιλότητας; (βλ. Bonnie)



Δεύτερον, η Αθήνα είναι ένα μεγάλο κρεβάτι. Μη παραξενεύεσαι αν καταλάβεις ότι ο πρώην σου έχει βγει ραντεβού ή πηδηχτεί με τον πρώην κολλητό σου ή τον αμέσως πιο πρώην σου. Αν το σεξ όντως προσφέρει μακροζωία, τότε οι gay θα πρέπει να είναι κορακοζώητοι. Αυτοί και ο Μαθουσάλας ένα πράγμα! Το θέμα είναι…αν έχεις ολοκληρώσει από μια φορά τη πρωτεύουσα…τότε πας για ένα ακόμη γύρο από τα ίδια…ή αρχίζεις τις αρπαχτές στην επαρχία; Το τελευταίο ενισχύει και το σεξοτουρισμό και θα έπρεπε να λογιστεί ως εναλλακτική τουριστική αναπτυξιακή πολιτική νομίζω! (βλ. Gintama)




Τρίτον, δεν υπάρχει πιο απολαυστικό θέαμα από τη τυχαία συνάντηση δυο πρώην γκόμενων ή “φίλων” ή έστω “ουανσταντιστών” (ναι δικιά μου ανακάλυψη ο όρος). Όσες προσπάθειες κι αν κάνεις για να κρύψεις την απέχθεια σου – και εξαιρετικά σπανίως την αμηχανία σου - αποβαίνουν πάντα μοιραίες. Το βλέμμα και η θανατηφόρα ατάκα τύπου “χάθηκες”, πάντα αγαπητέ μου θα σε προδίδουν. Σε ένα κόσμο τέλειο χωρίς προσωπεία δεν θα έπρεπε να μας είχε μείνει τρίχα από το ξεμάλλιασμα νομίζω! (βλ. Elizabeth)


16 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!!
    Ωραία τα λες, το δεύτερο βίντεο πολύ γέλιο και το τρίτο βέβαια! χαχα!
    Το τρίτο δεν μου έχει τύχει, το δεύτερο δεν το ξέρω, το πρώτο χμ.. σιγά σιγά, στα γρήγορα δεν μπορώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό ισχύει μόνο για τους gay;
    λέω τώρα εγώ!!!
    Καλημέρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Mικρές Ανάσες: Συνεχίζω να μη κατάλαβα το λόγο για τον οποίο απαγορεύτηκε η παράσταση όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ηφαιστίωνας: Αααα καλά Ηφαιστίωνα μου...αν αργείς σε βλέπω να το χάνεις το κορμί πατριώτη!!! χαχαχαχαχα!!! Τα δυο βιντεάκια είναι όλα τα λεφτά. Και Τέιλορ στο τρίτο...απλά υπέροχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Φούλη: Μωρέ για όλους ισχύει. Απλά όσο αφορά το ένα...η προσέγγιση είναι πιο νορμάλ, στοχευμένη και σε κανονικές ταχύτητες. Όσο αφορά το δεύτερο, οι gay έχουν μια παράξενη ερμηνεία του πρώην. Και το τρίτο ισχύει μάλλον για όλους το ίδιο! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Scatterbrain: Ζόρικα; Καλέ όχι...εξαίρετα είναι. Λες να ήταν ζόρικα και να έκανα τέτοια καραγκιοζέ posts; Χαχαχαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον εγω ετσι και δω πρωην στο δρομο χωρις να εχω την επιλογη να την κανω την τριπλα και να το αποφυγω, θα λιποθυμισω καταμεσις του δρομου σου το λεω !!! Δεν εχω χειροτερο ομως ... Βεβαια θα μου πεις, βρε καημενε, σαλλλλονικα εισαι, καπου καπως καποτε θα γινει , μια σταλλια πολη. Και θα σου πω , και πολυ καλα λες φιλε μου μηδενικο !! Δεν ξερω παρα πολυ με προβληματισε αυτο το ποστ διοτι θα το σκεφτομαι συνεχεια τωρα ( οχι οτι δεν το σκεφτομουν ). Οσο για το ''χαθηκες'' δεν θα το σχολιασω, μαλλον '' α ! ζεις ακομα ? '' το βρισκω πιο πιθανο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για αυτή την ερώτηση μόνο το Δήμαρχο Ηλιούπολης μπορείς να ρωτήσεις...

    Εμείς μόνο μια αρνητική απάντηση πήραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, ρε παιδιά! Ελάτε επαρχία! Και φύση έχουμε (πόλη μες στο πράσινο), και παλληκάρια αναθρεμένα με βιολογικά προϊόντα είμαστε, και είναι μια ανάπαυλα απ'το άγχος της πρωτεύουσας! Γιατί δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Βασίλης: Τι κάνεις παιδάκι μου στους πρώην σου; Φάλαγγα; Ή εναλλακτικά τι σου κάνουν αυτοί; Βασανιστήρια; Τι στο καλό...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Μικρές Ανάσες: Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω γνώση του τι έχει γίνει ακριβώς οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη. Συμμερίζομαι πάντως την αγανακτησή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @G4George: Δεν λειτουργεί και το Χρυσό Κουφέτο να σε πάω. Μήπως θες να σε πάω στη νέα version του reality "Νέος (λέμε τώρα!!! χαχαχα) επαρχιώτης ψάχνει;"...;;;;;; Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Dimosthenis: Χαίρομαι που σας άρεσε μεσιέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Hahahahah ε οχι και φαλαγγα . Μελι τα παιρναν μαζι μου αλλα ποτε δε θα σαι ετοιμος να συναντησεις πρωην φιλτατε !! Αυτες οι ''σουηδιες'' δεν ειναι για μενα απαπαπαπαπαπα .. Μακρυα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;