11 Ιουνίου 2010

Ο Κινέζος...ή πως να τα κάνετε μούχτι ως bi-curious!

Το να είσαι bi-curious (μα τι τρελός μοντέρνος όρος είναι αυτός!) είναι επικίνδυνο πράγμα.

Αγαπητέ μου αναγνώστη, για να καταλάβεις του λόγου το αληθές της παραπάνω δήλωσης δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά στο μεγάλο σουξέ των Μελισσών (όχι δεν είναι συγκρότημα με παιδάκια από αυτά του Alter!!) που ακούει στο όνομο ο "Κινέζος". Το story απλό, αν και λίγο μπερδεμένο στις άκρες του. Άκου με προσεκτικά γιατί μπορεί να χαθείς:

"Ο κεντρικός ήρωας τα έχει με ένα παιδί ίσα με εκεί πάνω. Καλό παλικάρι και πάνω από όλα κάνει καλό κρεβάτι. Τι το καλύτερο από το να τα έχεις με ένα παιδί που μπορείς να γνωρίσεις άνετα στη μαμά σου, αλλά μπορεί να είναι και η πιο επιδέξια τροτέζα στο κρεβάτι. Όλα καλά και ανθηρά μέχρι εδώ, αλλά ο ηρωάς μας, ο οποίος επί τη ευκαιρία είναι και λίγο αναποφάσιστος, ανάθεμά τον, περί του σεξουαλικού του προσανατολισμού, περνάει από τα γενέθλια του γκόμενού του. Και ωσαν ταινία του Hollywood όλα θολώνουν και πέφτει πάνω στη μικρή αδερφή του αγοριού του. Αυτή δεν λέει και πολλά μεταξύ μας, αλλά πως θα γινόταν το δράμα του άσματος. Ως γνήσιος bi-curious που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια (σπαζοκλαμπάνια τον λένε στο χωριό μου...και στη καθομιλουμένη ολίγον τι από μαλάκα) ζητάει από το νυν γκόμενο - δες θράσσος - να τον γνωρίσει στη wannabe γκόμενα, η οποία τυγχάνει και αδερφή του γκομενακίου. Τα ύστερα του κόσμου...ούτε στη Σουηδία τέτοια πράγματα. Έχετε χαθεί λίγο; Εεεε μας πως να μη χαθείτε με το μαλακισμένο του εν λόγω τραγουδιού. Προφανώς και ο γκόμενος δεν πηδάει κι από τη χαρά του που ο μέχρι τώρα νταβραντισμένος του έρωτας και κανακάρης έχει περίσσια τελικά από τεστοστερόνη και ο πειραιώτης μέσα του στενάζει...και κάνει λιγουλάκι το Κινέζο...και ποιος δεν θα τον έκανε να μου πείτε στη θέση του! Είπε να του σταθεί στα πάντα στη ζωή του, αλλά αυτό πάει πολύ. Το πράγμα περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν ο τραγουδιάρης κάνει μόνος του κίνηση εν τέλει και το έτερον ήμιση το πιάνει μια υστερία και μόνο που δεν πιάνεται μαλλί με μαλλί και με το γκόμενάκι, αλλά και την αδερφή του. Τα ακούτε; Τα ακούω να λέτε!"

Κι έρχομαι και σας ρωτάω...θα στέλναμε τέτοιο πρόστυχο τραγούδι στη Εurovision; Που στο video αρχίζει και με το γκομενάκι με πρόστυχες φιγούρες με δυο ξυλάκια και ένα βαζάκι μέλι. Σαπίλα...σαπίλα παντού...ένας απέραντος βούρκος...ό,τι προστυχιά είχανε μας την δείξαν και σήμερα...

Για του λόγου το αληθές, δείτε και μόνοι σας...προσοχή στους στίχους...




30 σχόλια:

  1. .....

    όλα αυτά τα είδες στο βίντεο;


    στο ίδιο βίντεο που είδα κι εγώ;

    Ήμαρτον Κύριε.

    .....

    Ήμαρτον Κύριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια...γιατί εσύ κοίταζες το τραγουδιστή και αφαιρέθηκες...τους στίχους τους άκουσες; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ μου,

    Συμμερίζομαι απόλυτα τις ανησυχίες σου. Προσπάθησα σκληρά να μην δώσω προσοχή στη γοητευτική αγορίνα (που φέρνει λίγο Ανθιμο Ανανιάδη.... μόνο η Μαρία η άσχημη λείπει άλλωστε από το clip) και έχω να παρατηρήσω και κάτι ακόμα:

    Προσέξατε βέβαια τα κοριτσόπουλα με τα κίτρινα κιμονό... Όλοι μας ξέρουμε ότι η Ιαπωνία είναι αυτή που φημίζεται για το συγκεκριμένο τύπο ενδύματος. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ξεδιάντροπη οικειοποίηση της ιαπωνικής κουλτούρας από το λαϊκό κομμουνιστικό κινέζικο τέρας. Οι Μέλισσες δεν είναι τίποτα άλλο από δάκτυλους της κινέζικης πρεσβείας, φίλοι μου. Ανοίξτε τα μάτια σας, σας παρακαλώ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Dimosthenis: H αλήθεια είναι αγαπητέ μου ότι το τεκνό που τραγουδάει δεν είναι διόλου αδιάφορο, αλλά τι να το κάνεις ότι τραγουδά αυτά τα ανήθικα άσματα; Και αυτό που λέτε για το κιμόνο είναι απολύτως αλήθεια..γιατί αυτοί οι σχιστομάτηδες είναι πίσω από όλα...και τοιουτοτρόπως (τοιούτο-...τυχαίο; δε νομίζω!) θέλαν να αλώσουν και τη Eurovision. Όμως εμείς ως γνήσιοι επαναστάτες ξεσηκωθήκαμε και στείλαμε τον Αλκαίο με τους κάγκουρες (έως και ουρακοτάγκους ένα πράγμα...ουγκ!). Αμ πως! Μπρίκια κολλάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι καταφανές ότι αποτράπηκε μια οργανωμένη πλεκτάνη Κινέζων και ψευτογκέι να αλώσουν το τελευταίο προπύργιο της δυτικοευρωπαϊκής μας κληρονομιάς... θλίβομαι πραγματικά... αλλά ταυτόχρονα νιώθω περήφανος που ως Ελληνες στειλαμε ένα τέτοιο κομμάτι που όχι μόνο τιμά τις αρχαίες μας ρίζες αλλά μας προτείνει και μία νέα προσέγγιση στην προελευση του ανθρώπου εκτός από αυτή του Δαρβίνου. Μήπως προερχόμαστε τελικά εκ των ουρακοτάγκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχαχα!!! Όπως τα λες Δήμο και Σθένη μου! Το ΟΠΑ (και ουχί το πανεπιστήμιο) άνοιξε νέους δρόμους στη Βιολογία και τη καταγωγή των ειδών. Αρκούσε να δεις μόνο το τραγουδιστή και τα φυντάνια του...χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα λόγια μου έρχεσαι λοιπόν.
    Καθόλου παράξενο δε θα μου φανεί αν γίνει το "ΟΠΑ" πυρήνας της προεκλογικής εκστρατείας του ΛΑΟΣ... αμέ! Χαχαχαχα!!

    (Είναι απίστευτο πού μπορεί να καταλήξει κανείς αν παρακολουθήσει με προσοχή τη σημειολογία ληγμένων video clips όπως αυτό. Καλά μπορεί να βοήθησε και λίγο το καραφάκι με το ούζο που κατέβασα πριν από λίγο... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδάκι μου...το τραγούδι είναι ύμνος στον bi-sexualism...ΤΕΛΟΣ!!! Στο λέω κι εγώ που δεν έχωβ πιεί τίποτα...χαχαχαχαχαχαχα!!!!

    Ένα καραφάκι μόνος σου παιδάκι μου; Ντέρτια και καημούς έχεις; Post γρήγορα...η καλύτερη ψυχοθεραπεία σε λέω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, αφού επιμένεις, δε θα σου χαλάσω το χατίρι για το κλιπ! Χαχαχα!

    Όχι και μόνος βρε συ! Με άλλον έναν το κατεβάσαμε. Τώρα δεν είμαι για ποστ.... Είμαι για ξαπλόστ..!!!

    Το πρωί θα παω για μπανάκι να καθαρίσει το μυαλό και από αύριο βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια χαρά τότε αν ήταν με παρεούλα...καλή κιόλας...χιχι! Και κάπως έτσι ένα post γίνεται συζήτηση...έχουμε και msn για αυτές τις δουλειές...χαχαχαχαχαχαχαχ!!!!! Καλό μπανάκι αύριο...θέλω κι εγώωωωωωωωωω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι ναι, τα άκουσα καθαρά.. λέει "κινέζο" δεν λέει "κινέζα", ηλίου φαεινότερον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To έπιασες το υπονοούμενο Ηφαιστίωνα...χαίρομαι...χαχαχαχα!!!

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σου κάνει τελικά η φαντασία... Βρε, "σαν καλός φίλος" λέει. Αμάν πια, δεν αφήνετε άνθρωπο ν'αγιάσει... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δε μπορώ να καταλάβω γιατί αρέσει αυτό το τραγούδι - το μόνο που μου άρεσε ήταν η αρχή του βίντεο που το τεκνάκι τρώει το μέλι με τα ξυλάκια. κατά τα άλλα θα ήθελα να του ρίξω ξύλο (χμμμ... μέλι, αγριάδες, το τεκνάκι και ο φίλος του, τελικά κάτι γίνεται... περισσεύει η αδερφή του φίλου, έχουμε ήδη αρκετές αδερφές).
    ;-)
    καλημέρα!

    (με γεια το νέο look)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλησπέρα! Τώρα την είδα την ανάρτησή σου... δεν έχω καιρό που σε παρακολουθώ. Για το συγκρότημα θα συμφωνήσω. ;)
    Πολύ mainstream τα βλαμμένα. -.-
    Τα λέμε. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εμένα τώρα γιατί μου θυμίζει αυτή την κουλή που το παίζει μάνατζερ της Τζούλιας;
    με τη διαφορά ότι το παλουκαράκι είναι συμπαθητικό!!! το τραγούδι;ποιο τραγούδι!!! ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Nikos: Ναι, ναι..τους ξέρουμε αυτούς του "καλούς" φίλους. Άσε που στο κα- κάνει και μια ανεπαίσθητη παύση...άσε άσε!!! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Scatterbrain: Καλέ ποιος είπε ότι το τραγούδι είναι ωραίο. Απλά αποφάσισα από εδώ και πέρα να αποκωδικοποιώ την ελληνική μουσική παραγωγή...δεν θα μας προπαγανδίζουν έτσι...χαχαχα!!!

    (Ευχαριστώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Creep: Από την αρχή δεν τους συμπάθησα...τους ανώμαλους...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Φούλη: Εεεεεε όχι βρε Φούλη μου..το παιδάκι είναι πολύ cute!! Όχι και να πέσεις να πεθάνεις, αλλά μια αμαρτιούλα την κάνεις...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Έγραψα πάλι ο πούστης: Καλέ κάνω...δεν έχω παράπονο! Αλλά τώρα-τώρα...αδύνατο...έγκωσα από τα σουβλάκια και κάτι πατάτες και χωριάτικη....αχχχχχχχ...δίαιτα θέλω εδώ και ΤΩΡΑ!!! Γιατί αν συνεχίσω έτσι...όντως δεν με βλέπω να κάνω σεξ! Χαχαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσο % του GDA ήταν τα σουβλάκια;;;
    Τι είναι αυτές οι κρεπάλες; Τώρα καλοκαιριάτικα αποφάσισες να τις κανεις; :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Dimosthenis: Όχι βέβαια...συνέχεια της κάνω! Χαχαχαχαχααχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλά δεν τα πηγαίνατε τόσο καιρό με την "Άπόλυτη"; Τι τις θέλετε τις ενδελεχείς αναλύσεις στα boy-bands;

    (επί τη ευκαιρία: μεγειά το template, να δεις τι μου θυμίζει... τι μου θυμίζει...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Spy: Τσεκάρετε εσπευσμένα το πιο κοντινό σας φούρνο! Προτιμήσατε σε σχέση με κάποιο πράγμα την Απόλυτη! Ήρθε το ΤΕΛΟΣ!!!!

    (Αυτό σκεφτόμουν κι όταν εγώ το διάλεγα...τι σύμπτωσις!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. E oxi kai bi curious o xristakis apo tis melisses
    Dilwmeni k me tin stampa.
    Exei parei k ptyxio anwtatis lougritikis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @X-oyranou: Αυτή η ευρυμαθειά σου...ώρες-ώρες θα με τρελάνει...στο ορκίζομαι! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;