14 Ιουνίου 2010

Κυρία Λένα μου...



Θεία Λένα μου,

Σας στέλνω αυτό το γράμμα γιατί θέλω εναγωνίως τη γνώμη σας για ένα πολύ σοβαρό θέμα που με απασχολεί. Είμαι μια μάλλον ευειδής κοπέλα που μεγάλωσε στην ελληνική επαρχία. Δύσκολη η ζωή εκεί κυρία Λένα μου! Λίγοι μεν οι πειρασμοί, γιατί δεν μπορούσες να πεις ότι ο Μήτσος του μπακάλη ήταν κελεπούρι ή ο Παναγούλας ο κρεοπώλης το τεφαρίκι, αλλά μια μόνη κοπέλα κι εγώ δεν άντεξα. Πήρα που λέτε τον ομμάτιον μου και κατέβηκα στην Αθήνα. Και κάπου εδώ αρχίζει το πρόβλημά μου. Στη πρωτεύουσα, νομίζω ότι όλοι μου τη πέφτουν. Δεν μπορώ να κοιμηθώ σας λέω. Ο περιπτεράς στη γωνία τις προάλλες με κέρασε ένα χυμό…σημάδι ότι με ποθεί σφόδρα. Ο μπακάλης μου είπε ότι είμαι δροσερό κορίτσι ωσάν το φρεσκοκομμένο δυόσμο και δεν με αφήνει να φύγω χωρίς λίγο ζαμπόν ή άλλα καλούδια. Ο κρεοπώλης με καλωσορίζει με το προσωνύμιο αρνάκι γάλακτος και μου πασάρει συνέχεια κιλά το μοσχαράκι. Ο ιχθυοπώλης με φωνάζει ζαργάνα μπροστά στους περαστικούς και που και που κερδίζω καμιά τσιπούρα. Ο καφετζής από την άλλη δεν με αφήνει ποτέ να πληρώσω καφέ. Τι να κάνω δεν ξέρω! Όλοι με πολιορκούνε ερωτικά. Και μεταξύ μας τώρα, είναι και κάτι ακόμα. Είναι ένα παιδί στο video club που είναι σκέτη κόλαση κυρία Λένα μου…ο Άλκης…αλλά αυτός ούτε ματιά δεν μου ρίχνει. Και άμα αργήσω καμιά ταινία με βάζει να πληρώσω και πρόστιμο. Αλλά κυρία Λένα μου…είναι κούκλος ο άτιμος…με τις πλατάρες του, τα μπράτσα του, το γραμμομένο στήθος, τα Abercrombie κολλητά μπλουζάκια του, τα Diesel χαμηλοκάβαλα skinny jeans του, και τα Aussiebum εσώρουχα του. Αχ δεν αντέχω κυρά Λένα μου…τι να κάνω; Σας ξορκίζω…πέστε μου γιατί θα τρελαθώ.


Με εκτίμηση


Μαριγούλα


…..


Αγαπητή μου Μαριγούλα,


Κατ’αρχήν αν θες να έχεις την όποια επιτυχία στη πρωτεύουσα…ΑΛΛΑΞΕ το όνομά σου! Δεν σε βλέπω να πηγαίνει και πολύ μπροστά αν βάζεις τον άλλον να σου λέει «τι σου κάνω Μαριγούλα μου»…σαν να βατεύει κατσίκα θα είναι!


Έπειτα, σε περίοδο οικονομικής κρίσης μήπως να επωφεληθείς από όλα αυτά τα αγαθά που σου δίνονται δωρεάν από τους τόσους θαυμαστές; Δεν σε κάνει στη τελική πουτάνα να τους κάνεις τα γλυκά μάτια λίγο, έτσι ώστε να έχεις τα τυχερά σου. Καλά λίγο πουτανάκι σε κάνει, αλλά ποιος χέζεται στη τελική ανάλυση τι θα πει ο κόσμος; Αυτοί είναι βλάκες που τους τρέχουν τα σάλια τους…όχι εσύ που ο Θεός σε προίκισε με μπόλικα προσόντα.


Όσο για τον Άλκη σου…συγνώμη που θα σε πληροφορήσω…αλλά το πιο πιθανό είναι να δείξει ενδιαφέρον όταν σκάσεις με κάποιο φίλο σου από το γυμναστήριο...αν με πιάνεις. Μα κι εσύ καλό μου…όλο το στυλ αυτό είδες και πήγες και έπεσες; Δηλαδή τι άλλο περίμενες; Να σου χορεύει και New York, New York κάθε φορά που πληρώνεις; Για να το τσεκάρεις πάντως…μια φορά που θα πληρώνεις, γύρισε και πες με ενθουσιασμό…“καλέ, μόλις μπήκε η Άννα Βίσση”. Στοιχηματίζω ότι θα αρχίσει να τσιρίζει και να κάνει σα τρελός…ο μύθος του βαρύ αρσενικού θα καταρριφθεί, αλλά τουλάχιστον κι εσύ θα έχεις κερδίσει τη σιγουριά σου. Δεν είναι και λίγο!


Καλό κουράγιο Μαριγούλα μου στη μεγάλη πόλη…και όσο μπορείς…απέφυγε το Κέντρο. Για το μέλλον σου το λέω εγώ!


Με εκτίμηση


Θεία Λένα

16 σχόλια:

  1. Ειχε πλακιτσα το ποστ...αλλα να σου πω την αμαρτια μου δεν το πιασα, και ακου και δευτερη φορα το τραγουδακι μπας και βγαλω κανα συμπερασμα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα!!! Δεν είχε και κάνα κρυφό νόημα βρε. Απλά μου ήρθε να το γράψω από το τραγούδι. Για πλάκα το έγραψα βασικά! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλα δεν ειπα οτι εχει καποιο κρυφο νοημα, καποιο βαθυτερο ισως. Μαλλον πολεμαω ανεμομυλους αντι για δρακους:Ρ
    τι να πω :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι και κακοί οι ανεμόμυλοι...χαχαχαχα!!! Το θέμα είναι να πολεμάς! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντροπή μου, αλλά το τραγουδάκι μου άρεσε. Το 'how are you' μου κόλλησε.

    Που το βρήκες;
    Και εμένα μου αρέσουν πολύ οι στήλες συμβουλών, αλλά κυρίως της Μειμαρίδη επειδή έχουν και το μεταφυσικό της γιαγιάς της από την πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα ας μην βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα! Ακόμη δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε! λολολολ!
    Όχι πως έχει και άδικο βέβαια.. λολολολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά λέει ο GeminiCious μας εχεις μάθει σε άλλου είδους posts και ψάχναμε πολύ το βάθος!!!
    Πάνω που πήγα να απαντήσω, με πρόλαβε η Λενα!! τι νομίζεις δεν κατάλαβα ότι ο του βίντεο κλαμπ το τινάζει το λουκούμι; και είναι και Συριανό!! είμαι γάτα!!!
    Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Θράσος: Γιατί ντροπή σου παρακαλώ; Το τραγουδάκι είναι τέλειο όπως και η Kristin Chenoweth που το τραγουδάει, η οποία είναι μεγάλη μεγάλη μου αδυναμία. Ψάξε την στο google...και άκου το Girl in 14G...θα μείνεις μαλάκας.

    Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσουν τόσο οι στήλες συμβουλών, αλλά αυτή μου βγήκε αβασάνιστα που λένε...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ηφαιστίωνας: Τι γρήγορα συμπεράσματα βρε Ηφαιστιωνάκο; Μόνο πινακίδα νέον δεν έβαλε το παιδί στο κεφάλι του για να καταλάβει η κάθε πονεμένη Μαριγούλα. Χαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Έγραψα πάλι ο πούστης: Μιλάει η εμπειρία εεε...χαχχαχαχαχα!!! Καλό γκομενάκι πρέπει να ήταν πάντως αυτό ο Άλκης...χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Φούλη: Περνάω τη φάση γράφω post του χαβαλέ. Τα διασκεδάζω όμως πολύ. Θα επιστρέψω και με πιο βαθυστόχαστα Post. Ι promise! By the way, να είχα τώρα ένα Συριανό λουκούμι μαστίχα...αχχχχχχ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι!!! μια χαρά ανέμελα είναι αυτά ,δεν είμαστε για πολύ στύψιμο του μυαλού, κάνει και ζέστη,αυτά άστα για το χειμώνα!!! πεσ μου που και έρχεται ένα κουτί μπουκλίτσες με διάφορες γεύσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω ότι ο Zero Point θέλει όντως να πει κατι βαθυστοχαστο αλλά η πραγματική αλήθεια είναι συγκαλειμμένη φυσικά. Και θέτω το εξής ερώητημα, αγαπητοί μου:
    Γιατί η Μαριγούλα προτίμησε τον παίδαρο/gay του video club και έφτυσε το θεριακλή το χασάπη και τον πέφτουλα τον καφετζή; Ιδού το ερώτημα!

    (έπρεπε να γίνουν 13 σχόλια για να το καταλάβει κάποιος;; :))

    Zero Point, σου παραδίδω τα ινία να το αναλύσεις όπως πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Φούλη: Αχ ευχαριστώ, αλλά δεν είναι ανάγκη. Ας κάνω και λίγα κράτη από τα γλυκά...κακό δεν θα μου κάνει! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Dimosthenis: Αχ πόσο με καταλαβαίνεις τελικά αν και νέος στο μετερίζι του blogging. Γιατί αγαπητοί μου...κακά τα ψέματα, αλλά το φαίνεσθαι του mucho Άλκη, θα κερδίζει πάντα στη πρώτη ματιά το γίγνεσθαι του γαλαντόμου πλην "δεν βλέπομαι" κρεοπώλη...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;