17 Ιουνίου 2010

To προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια...


Το προσκλητήριο μου έπεσε από τα χέρια…


Ηρεμήστε! Δεν ετοιμάζω γάμο! Ένας για φέτος, δηλαδή της Dot, μας έφτανε…άσχετα αν η βιοπάλη μου στέρησε την προσέλευση μου. Άσε που αν έχει παντρευτεί η Ψηλή…που πας ρε Καραμήτρο να παντρευτείς την ίδια χρονιά; Εκτός κι αν κάνεις το γλεντάκι πάνω στο Αβέρωφ, οπότε εκεί έχει άλλη αίγλη. Μιας και ο καρσιλαμάς σε πλώρη λέει…όπως και να το κάνουμε! Προσοχή, όμως τους μοντέρνους χορούς να τους χορεύεις πάντα στη πρύμνη, γιατί αλλιώς χαλάει το προξενιό.


Η παράδοση ορμηνεύει το προσκλητήριο να περιέχει το όνομα γαμπρού και νύφης, κάνα κουμπάρο στο τσακίρ κέφι, μια εκκλησία για το μυστήριο, ένα κέντρο διασκέδασης για το τζέρτζελο βρε αδερφέ, άντε και μια λίστα γάμου. Αν είσαι ΚΚΕτζής αρκετά, τότε βάζεις λίστα γάμου με κουπόνια από το Περισσό. Αν είσαι Πασόκος αρκετά, από τη Παρουσίαση σίγουρα για πιατικά. Αν είσαι Δεξιός αρκετά, λογαριασμό τραπέζης…τέλος αν είσαι Συνασπισμίτης που σέβεσαι τον εαυτό σου, Παρουσίαση και λογαριασμό τραπέζης.


Αν για κάποιο λόγο μπερδεύτηκαν τα άνωθεν…τότε έχεις σίγουρα πρόβλημα κομματικής τοποθέτησης…


υ.γ. Αλλά ποιος χέζεται για πολιτική όταν μιλάμε για το “μέγα μυστήριο”; Ακόμα και τότε η Αριστερά πάει βόλτα!

10 σχόλια:

  1. αχχχχ σιγά το μυστήριο!
    Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι, που λένε και στο χωριό μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε και γω πήρα φόρα να σου φτιάξω άλλα προσκλητήρια!! ακούς εκεί σου έπεσε!!
    Πάντως αν το αποφασίσεις σου εχω κουλ μέρος, το δημαρχείο του νησιού έργο Τσιλερ!!! ετσι να μην λέτε!!
    Και μην το κοροϊδεύεις έχουν περάσει τρανταχτά ονόματά όπως Κορομιλά και Ρικι μαρτιν!!!
    Καλημέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε;
    πάλι δεν καταλαβαίνω τίποτα. αλλά μια φίλη μου που παντρεύτηκε πρόσφατα είχε λογ/μό τράπεζας! λες να είναι δεξιά!;!;
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξύνεις πληγές :(
    Έψηνα τον δικό μου να κάνουμε το γλέντι του γάμου μας στην Ακρόπολη αλλά άμα ο άνθρωπος είναι τσίπης δεν καταλαβαίνει την σημασία που έχουν αυτές οι κινήσεις στην κοινωνική μας θέση. Και ήρθε αυτή η Χρουσαλά και μου γάμησε την ψυχολογία. Χάλια σου λέω, χάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ηφαιστίωνας: Καλά...για κάποιους είναι! Να μου πεις για κάποιος ήταν και ατραξιόν οι απαγχονισμοί στο μεσαίωνα, αλλά μη το κάνουμε θέμα...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Φούλη: Ναι, ναι...μη χάσουμε! Πλάκα πλάκα το δημαρχείο είναι υπέροχο κτήριο, όπως και το νησί σου! Αν και εφόσον το σκεφτώ και με ευνοήσει η ελληνική νομοθεσία, θα το έχω στα υπ'όψιν μου! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Scatterbrain: Γκαραντί σε λέω καλέ! Ή στη τελική απλά πολύ δήθεν αν δηλώνει αριστερή! Κοινώς τα έχει μπερδέψει λίγο...όπως όλοι μας!

    Δεν πειράζει καμάρι μου που δεν καταλαβαίνεις. Μια χαρά είσαι. Μην ανησυχείς! Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Mamma: Ααααα και αυτός! Τον έπιασε το εθνικοπατριωτικό του; Αμάν! Και σου είπα...άντρα κιμπάρη θα πάρεις...να μη το σκέπτεται. Ακρόπολη θες μωρό μου; Ακρόπολη θα σου πάρω...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;