10 Δεκεμβρίου 2010

XY^2 ή Γιατί απλά είμαστε ένα Μεγάλο Κρεβάτι!


Η παγκόσμια τάξη των πραγμάτων και της φύσης είναι η χαρά του Χ και του Υ. Με τις πιθανότητες στο τσεπάκι μας συνδέουμε τα όμοια με τα ανόμοια και ό,τι μας κάτσει. Δεν το λες και μεγάλη πετυχεσιά, αλλά τι να το κάνεις. Ελπίζεις ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος …και μια λεμονιά θα ανθίσει στη γειτονιά. Ένα κιλό ζαμπόν κύριε Στέφανε και τα τοιαύτα!

Το θηλυκό και το αρσενικό είναι διαφορετικά. Πώς να το κάνουμε μανίτσα μου! Όχι στο ότι ο ένας θέλει γήπεδο και η άλλη shopping μέχρι τελικής πτώσης, γιατί αυτά τα κοινωνικά πρότυπα έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια. Ένας γιατρός ή νευροβιολόγος θα μπορούσε κάλλιστα να σας εξηγήσει πόσο θεμελιωδώς διαφορετικά λειτουργεί ο ένας εγκέφαλος από τον άλλο. Ένα junk mail που κυκλοφορεί στα mailbox όλων μας, μας έχει γνωστοποιήσει ότι σε αντίθεση με το δαιδαλώδες κατασκεύασμα που ονομάζεται γυναικείος εγκέφαλος, υπάρχει και ένα τόσο μονοδιάστατο που λέγεται ανδρικός. Στερεοτυπικός είσαι αγαπητέ μας Ζερό (αυτό btw πολύ γαλλικό μου κάνει όταν με φωνάζετε έτσι) θα μου πείτε. Ναι είμαι, θα σας πω, γιατί έχω μάτια και βλέπω! Άντρας που στοιχειωδώς τα έχει βρει με τον εαυτό του ΘΕΛΕΙ να κάνει σεξ. Αυτούς που συναγωνίζονται την άμωμο παρθένα, να τους φοβάστε λίγο. Υπήρξα και ξέρω τι είχα μέσα στον εγκέφαλο μου!! Είναι αυτό το Υ μάλλον που του γαμάει τον εγκέφαλο …δεν εξηγείται αλλιώς! Και η μάχη των φύλων καλά κρατεί ανά τους αιώνες, με το πονοκέφαλο να είναι το χάπι δια πάσα νόσο και μαλακία.

Φαντάσου, λοιπόν, τώρα το σκηνικό όταν έχεις να κάνεις με δύο άντρες. Πρώτον, η Durex κάνει χρυσές δουλειές. Δεύτερον, τα έπιπλα του σπιτιού παίρνουν άλλη χρηστική διάσταση. Τρίτον, το lunch break γίνεται fuck break. Τέταρτον, η σοκολάτα λογικό θα ήταν να μην έχει θέση στη ζωή τους (πράγμα που δεν γίνεται και χρίζει περεταίρω έρευνας). Πέμπτον, η ισορροπία της μονιμότητας κλονίζεται κάτω από το τσαμπέ ζαχαροπλαστείο που ξεδιπλώνεται εκεί έξω.

Δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα; Μπορεί!! Το θέμα είναι ένα …το ΧΥ2 είναι άτιμο πράγμα …και η μάχη της ζωώδης πλευράς με την «ανθρώπινη» καλά κρατεί…

18 σχόλια:

  1. Δεν έχεις και άδικο..
    Προς το παρόν συναγωνίζομαι την άμωμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ηφαιστίωνας: Ωδή στη σεπτότητα εεε; Κατάλαβα! Κουράγιο Ηφαιστιωνάκο...όπως λέει και η Βουγιούκλο...μια λεμονιά θα ανθίσει στη γειτονιά...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Stewie Griffin: Τι να γίνει καλέ; Μια κοινωνιολογική και επιστημονική ανάλυση είπαμε να κάνουμε. Πρέπει να συμβεί κάτι; Μα καλά για τόσο παρτάλι με έχετε; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1ον, θα ήθελα τη λέξη ''μάλλον'' στη δεύτερη παράγραφο να την τονίσεις με κάποιο τρόπο...μην μας πάρετε και τη δουλειά...λολ!
    (btw στο Υ εδράζονται τα λιγότερα γονίδια)
    2ον,λουφάρουμε?Λουφάρουμε?χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς ασχολούμαστε με τις Lactes....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ δεν τρώω σοκολάτα , κάνω δεν κάνω σεξ !

    Εχω πρόβλημα ? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α εγω δε ξερω ,δεν απαντω
    ειμαι σε σχεση πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Gi..orgio: Είδες για να έχεις επιστημονικό κοινό; Ή είμαστε Blog επιπέδου ή δεν είμαστε...χαχα!! Και δεύτερον, λίγο λουφάραμε...λίγο όμως!! χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Αpos: Όπως τη βρίσκει καλέ ο καθένας. Lacta; Lacta! Ποιος είμαι εγώ να σας πάω κόντρα. Άσε που πρώτος ήμουν που παραδέχτηκα ότι το θέμα της κατανάλωσης σοκολάτας οφείλει να ερευνηθεί ενδελεχώς...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Έγραψα πάλι ο πούστης: Κανένα πρόβλημα δεν έχεις. Μια από τα ίδια είμαι κι εγώ! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Άσωτος Γιος: Και από πότε το να είσαι σε σχέση σου στερεί τη γνώμη και τη πρότερη εμπειρία; Δεν μας τα λες καλά Άσωτε μου!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. στο officiel homme (δεν θέλω σχόλια) διάβασα ότι οι εγκέφαλοι των δύο φύλων είναι ίδιοι- αυτό που διαφέρει είναι το πώς χρησιμοποιούνται (εκεί μπαίνουν και κοινωνικές επιταγές, long story).

    όσο για το σεξ, sorry, αλλά ξέρω και γυναίκες που με το ζόρι βρίσκουν την ισορροπία μεταξύ του ζωώδους και του πολιτισμένου δύσκολη, δεν είναι προνόμιο των αντρών αυτό- στους γκέι άντρες είναι μια δικαιολογία για να κάνουν ό,τι θέλουν.

    αλλά ο καθένας όπως μπορεί τα αντιμετωπίζει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πάντως αν δεν πάρω την καθημερινή μου δόση σε σοκολάτα, δεν μπορώ και πρόβλημα με το σεξ (δόξα τω θεώ) δεν έχω. Λες να το ψάξω;
    Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ, δεν ξέρω. Έχω πάψει εδώ και χρόνια να ασχολούμαι με αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Μικρός Ναυτίλος: Προφανώς και αναφέρομαι ουσιαστικά στον τρόπο που λειτουργούμε τον εγκεφαλό μας και μια μέρη ενεργοποιούμε.

    Προφανώς και υπάρχουν και γυναίκες που δρουν "αντρικά" στο θέμα του σεξ. Άσε που οι κοινωνικοί παράγοντες παίζουν δραστικό ρόλο στο ρόλο που αναλαμβάνει να διαιωνίσει το κάθε φύλο. Ένας λόγος παραπάνω οι gay να έχουν ένα μυαλό μπερδεμένο σαν το Γόρδιο Δεσμό. Καλό Μέγα Αλέξανδρο να ευχηθώ λοιπόν; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @G4George: Αυτό πια δεν είναι post...Παρθεναγωγείο είναι!!! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Turigr: Όπως προείπα το θέμα με τη σοκολάτα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω. Οπότε προς το παρόν μην το ψάχνεις. Αναμένουμε τα πορίσματα των επιστημόνων...χαχαχα!!!

    υ.γ. Χαίρομαι που σε βλέπω να περνάς Turi μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;