10 Μαρτίου 2011

Are you talking to me?

Παραλήρημα σε λέω… σήμερα έκανα το λάθος να ανοίξω τηλεόραση. Δεν τα κάνεις αυτά μανίτσα μου θα μου πεις, και θα έχεις δίκιο. Να σου η Άννα Νταλάρα σε παράθυρο και από την άλλη μαινόμενος γαλάζιος τίγρης που έχει επώνυμο προάστιο του νομού Αττικής… προς Μεσόγεια μεριά… να ωρύεται ωσάν τον κολασμένο! Τι τους κάνεις τους μετανάστες κυρία μου; Βόλτα στα πλακάκια των πεζοδρομίων παλικάρι μου. Αννούλα (καμιά σχέση με αυτή του ανέκδοτου) αμήχανη, να μη μπορεί να σταυρώσει κουβέντα. Που να σταυρώσεις κουβέντα με νεοδημοκράτη θα που πεις τώρα! Σωστό κι αυτό. Μα κοπέλα μου (λέμε τώρα!) τι νόμιζες; Να γίνεις υφυπουργός είναι σαν να διοργανώνεις τις εμφανίσεις του Γιώργου στην Ιερά Οδό (με Μάριο Φραγκούλη αλά μπρατσέτα απαραιτήτως!); Και με τούτα και με Κίνα, Αννούλα-Εξωτικό Προάστιο σημειώσατε δύο.

Τελειώνει η Άννα, και σκάει Σαχινίδης από γωνία με φωτογραφία σκαστή από διάδρομο του Μαξίμου, καθώς έτρεχε προς νερού του το παλικάρι (λέμε τώρα!). Λόγια λειψά, με μια Όλγα μετά του παρεακίου τους να λύνουν και να δένουν. Τύφλα να έχει η Βίρνα Δράκου στο πρώτο κύκλο της Λάμψης. Πότε; Τότε! Στο ρόλο του Γιάγκου ο Πρετεντέρης γιατί είναι και ομορφάντρας πανάθεμά τον. Τσίμας ρόλο Χόχου στο τσακίρ κέφι και πολύ σας λέω!

Δεν προλαβαίνω να πάρω ανάσα από τον Σαχινίδη, δώστου δεύτερη παρέμβαση, Ραγκούση αυτή τη φορά. Αυτός πάλι σε καρέ συνοφρυωμένου. Υπουργός βλέπεις (λέμε τώρα)! Πιο βαριά τα ντέρτια και οι καημοί. Που να συγκριθούν με τον προηγούμενο υφυπουργάκο; Δώστου τα ρέστα της η Βίρνα. Και νομολογήσατε 42 μέρες μετά. Μα δεν νομολογήσαμε μανίτσα μου ο άλλος. Μα τι λέτε κύριε Ραγκούση μου… δημοσιογράφοι-εισαγγελείς είμαστε και τη δουλειά μας κάνουμε. Δηλαδή νομολογήσαμε αλλά δεν καθυστερήσαμε όσο οι άλλοι. Ξέρεις τώρα εσύ… αυτοί οι άλλοι… που δεν ήταν ευεργέτες μας μεγάλοι. Όταν ακούω αυτό το ‘οι άλλοι’ συφιλιάζομαι σε λέω. Ούτε η Νικόλ Κίντμαν με τους πεθαμένους ένα πράγμα να κλείνω σαν τον παλαβό τις κουρτίνες. Ανύπαρκτες βέβαια οι κουρτίνες, γιατί αν υπήρχαν θα είχαμε κλείσει πολλούς από πίσω τους και μήτε να τους ξαναείδατε!

Εγώ τώρα που νιώθω σαν τη Γαλανοπούλου στο ‘Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή’ είναι φυσιολογικό; Και ρε παιδάκι μου… που είναι αυτός ο Νικόλας που τα κάνει όλα;

14 σχόλια:

  1. Από ότι κατάλαβα γνώρισες το "καμάρι"¨της Εύβοιας! Γιατί μπορεί να έχει το όνομα προαστείου (βασικά 2 προαστείων!) του Νομού Αττικής αλλά είναι (υπο?)προϊόν του νομού μας βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα!!!
    Πολύ γέλιο η σειρά το έχουμε ξαναπει!!! Μία και μία οι πρωταγωνίστριες!!!
    Απόγνωση δηλ ε;;; Μα πως τους παρακολουθείς εκεί στα παράθυρα απορώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εκεί που σπαρτάραγε η ψυχή για να του βγει του δελτίου ειδήσεων, εκεί που έλεγες ότι η Όλγα και το (χυδαίο) παρεάκι της έβγαλαν και σήμερα το μεροκάματο, σκάει μύτη το absolut παρατράγουδο-υποχρέωση: οι δραστηριότητες της φιλάνθρωπης μούμιας.
    Αν εκείνη τη στιγμή φώναζες τον καραγκιόζη, σίγουρα θα γυρνούσε να σου πει: are you talking to me?

    ΥΓ Ο Νικόλας υποψιάζομαι ότι συχνάζει στον Κάβουρα για διπλόπιτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Gay in Evia μου, από εσάς είναι αυτό το ένδοξο τέκνο της πατρίδος; Αααα να το χαίρεστε! Βγαίνει και σε άλλα χρώματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηφαιστιωνά μου ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ...αυτή είναι η απάντηση στο ερωτημά σου! Είμαι μαζόχα...τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ Apos μου, δεν σου κρύβω, ότι έχεις γνωρίσει την Τερέζα Μπούκη και μου την κρύβεις!! Αν μαθω ότι έχετε πάει και για διπλόπιτο χωρίς να μου πείτε να ξέρεις αλιμονό σου!!

    Είπαμε αγαπητέ, μαζοχισμός-μαζοχισμός, αλλά στη μούμια το αλλάζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άνοιξες τηλεόραση βρε ήρωα???
    Καλά εχω λιώσει στο γέλιο με τη θεά την Άβα!!!! "...τον είδα χαρούμενο, δεν πήγε το μυαλό μου!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και αφού βλέπω το βίντεο και έχω λυθεί στα γέλια... μου το χαλάς με το να αναφέρεις τα ονόματα των τριών ανεπάγγελτων, αδαών, χαραμοφάηδων, καραγκιόζηδων πολιτικών (διάβασε λίγο το βιογραφικό και των τριών που δεν ντράπηκαν να το ανεβάσουν οι ίδιοι στο διαδύκτιο και θα καταλάβεις). Δεν θέλω να τους βλέπω, δεν θέλω να τους ακούω, θέλω να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστούν την ίδια κιόλας στιγμή. Και την ώρα που θα εξαφανίζονται, να τους ρίχνω φάσκελα, πολλά φάσκελα, όπως εδώ:
    http://www.youtube.com/watch?v=XP0hYUdz9ks&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Are you talking to me?
    Έλα μην ακούω τέτοια μια χαρά είναι το χαζοκούτι...
    Κανε έρωτα οχι ζαπινκ....
    Κάτι τέτοιες σειρές είναι ο μόνος λόγος που έχω ακόμα τβ ,καλά και τα ποδόσφαιρα,μπάσκετ βόλεϊ,ράλι,τα πάντα όλα αθλητικού περιεχομένου για το σύζυγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λίγα τα λόγια σας για την Άννα σύζυγον Γιώργου Νταλάρα, διότι είναι η ΜΟΝΗ που γνωρίζει το αντικείμενόν της. Θυμούμαι π.χ. ότι της έθεσαν την ερώτησιν: "Πόσοι είναι οι μετανάστες στην Ελλάδα;" και εκείνη απήντησε αποστομωτικώς: "Και πού να ξέρω;"
    Νομίζω πάντως ότι το συγκεκριμένον δελτίον ειδήσεων σε λάθος ζώνην το έβαλαν. Κανονικά θα έπρεπε να είναι στις 10 το πρωί του Σαββάτου, μαζί με τα παιδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είπα να το κάνω βρε Ψηλή!! Λάθος τελικά...Με λένε Νικόλα και τα κάνω όλα....χαχχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Turi μου δεν είχα σκοπό να σε κακοκαρδίσω στο ορκίζομαι...Πάρτα δεν λέει τίποτα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φούλη μου στιγμιαία λάθη είναι αυτά...μη νομίζεις!!! χαχα!! Σαν του Πασχάλη ένα πράγμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγαλειότατε η Άννα Νταλάρα είναι ευθύς και άσφαλτος. Ατάσθαλος πάλι δεν γνωρίζω...

    Η επιλογή του timezone αγαπητέ μου δεν είναι σοβαρό θέμα, μιας και στο εν λόγω Δελτίου ανήκουν στο δόγμα Βουγιουκλάκη! Ποιο είναι αυτό; Μα..."Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ταν η βδομάδα όλη!!"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;