17 Μαρτίου 2011

Gym, gym μάνα μου...

Ο γέρος ως γνωστόν θα πάει είτε από πέσιμο… είτε από το άλλο; Εγώ πάλι να δεις που θα πάω από σαβούρα στο διάδρομο του γυμναστηρίου! Σαν τον Μπερλουσκόνι νιώθω που ακολουθεί τη γραμμή υπεράσπισης: “είμαι τόσο γέρος που σιγά μη μου σηκώνεται!”. Τώρα το πόσο αλάνθαστη θα φανεί η εν λόγω γραμμή θα σας γελάσω, οπότε αφήνω και κάτι στα ιταλικά δικαστήρια!

Μετά από αρκετό καιρό που είχα να μπω στους διαδρόμους, τους πάγκους των κοιλιακών και τα βαράκια, κι ενώ η κοιλιά αύξανε με γεωμετρικό ρυθμό, είπα να επιστρέψω σε γνώριμα εδάφη. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να τονίσω ότι το γυμναστήριό μου πρέπει να μοιράζει τα αναβολικά με το κουτάλι. Δεν εξηγείται αλλιώς όλοι εκεί μέσα να είναι λες και έχουν βγει από το Mens Health! Τρανή εξαίρεση αποτελούν οι γυναίκες που είναι ολίγον τι σακαφιόρες και ξινισμένες, αλλά ποιος χέζεται σε τελική ανάλυση;

Το θέμα μου, όμως, δεν είναι ο κόσμος που είναι κάτι ανάμεσα σε Γκάζι-Sodade και Μπουρνάζι! Πάω ο δόλιος, με τους αιώνες μου καβάλα, και λέω του ντούκι γυμναστή… που άμα βήξει θα πεταχτεί η WADA από τη γωνία και θα πιάσει εμένα και 2-3 αθώους τριγύρω… να το πάμε χαλαρά φιλαράκι! Κι εδώ συνειδητοποιώ ότι μάλλον έχω μια διαφορετική αίσθηση των πραγμάτων και της ελληνικής γλώσσας, μιας και μιάμιση ώρα ακατάπαυστα για το καλημέρα δεν το λες και πολύ… ΧΑΛΑΡΑ!! Τι να τον εκλιπαρώ ‘στο solarium που τον είχε κάνει κατράμι’, τι ‘στον απολλώνιο που με το ξώμεσο μπλουζάκι έβγαζε μάτι’… τίποτα αυτός. Να δεις με μισεί λέω… του έχω κλέψει κάνα γκόμενο, δεν εξηγείται αλλιώς! Που να του κλέψεις γκόμενο βρε κατακαημένε σκέφτομαι μετά, δεν γίνεται κάτι άλλο έχω κάνει… δεν βγαίνω μάνα μου, δεν βγαίνω…

Μη σας τα πολυλογώ… στο μνήμα μου θέλω να γράφει ότι πέθανα επί το έργον… και στον επικήδειο να πει κανείς χριστιανός ότι δεξιά δεν είχα ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου…

28 σχόλια:

  1. Με προκαλείς! Δεν θα το έγραφα αλλά θα το γράψω! Εγώ θα πω οτι είχες ψηφίσει Πασοκ. Μετά θα φτύσω στον κόρφο μου και τέλος θα ζητήσω από το Θεό να σε συγχωρέσει! Έ αμα πια! Δεν είχα λέει ψηφίσει δεξιά! Άσε μας καλέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεις αποτελέσματα όμως να δεις τι καλά που θα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζεις τόσα χρόνια τι είναι, αριστερά; Άσε που με την πολιτική που ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ τελευταία, η ΝΔ τοποθετείται στην άκρα αριστερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ Όργιο δεν μετράς! Και ΚΚΕ εσωτερικού να ψήφιζα...πάλι θα μου την έλεγες και στον τάφο από πάνω! Παραδέξου το καμάρι μου ότι ζεις για να μου την λες και να γκρινιάζεις ότι ξόδεψες τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου μαζί μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ηφαιστίωνα χαίρομαι που είσαι ο μόνος που μπήκε στο mood του post! Αν δω θα σου πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρατηρώ ότι μου έχετε χάσει όλοι το χιούμορ σας! Επίσης turi μου, πως ακριβώς έβγαλες το συμπέρασμα ότι ψηφίζω τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως το όργιο από πάνω εξέδωσε πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων...και μάλιστα με ελλιπή στοιχεία...σας το πιστοποιώ!

    Η ΝΔ αγαπητέ μου - αν θέλουμε να το πάμε στη πολιτική, παρότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου - και να κωλοχτυπιέται αριστερό ή έστω κεντρώο κόμμα δεν γίνεται. Άκρα αριστερά μπορεί, μιας και ελάχιστα διαφέρει από την άκρα δεξιά.

    Τέλος να τονίσω ότι είπα πως δεν ψήφισα Δεξιά ποτέ, και μιας στην Ελλάδα ποτέ δεν είχαμε Δεξιά, παρά Λαϊκή Δεξιά (που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό), θα συνεχίσω να το υποστηρίζω. Από την άλλη δεν διεκδίκησα ποτέ και το προφίλ του καθαρόαιμου Αριστερού...αυτό το αφήνω σε άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά που θα πεθάνεις βρε! Έλα, έλα, ανεβοκατέβαινε τις σκάλες, έρχεται καλοκαίριιιιιιιιιιιι! Που θα σε κυκλοφορήσουν οι φίλοι σου;
    Ευχή και κατάρα σου δίνω παιδί μου, μην γίνεις ποτέ σαν τους αφ' υψηλού γυμναστές (δεν εννοώ εξωτερικά φουσκωτός, εννοώ και εκείνο το ξινό που έχουν μερικοί-μερικοί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τσ τσ τσ....δεν είχα καμία αμφιβολία ότι αυτή θα ήταν η αντίδρασή σου....χαχχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάντως στον επικήδειο που θα εκφωνήσω θα πω ότι είχες πάει στο θέατρο να δεις Μιμή Ντενίση, τόσο στην «Αννα Καρένινα», όσο και στα Έπη που ακολούθησαν («Θεοδώρα», «Λασκαρίνα»).
    Αυτό με το τζυμ είναι παντού το ίδιο: και στο δικό μου οι ίδιες φυλές συχνάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μην ξανά πας αφού σε χαλάει,έχω να σου στείλω σούπερ διάδρομο αμεταχείριστο, τον έχω για κρεμάστρα,βλέπεις από κορμί οι κοιλιακοί είναι φέεεετες, λίγο στα ενδότερα της κοιλιάς τα χαλάω αλλά που θα πάει,αν θες αλλάζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλέ μου Ιθάκη είπαμε να πάμε κάνα γυμναστήριο να σουλουπωθούμε λίγο...για να γίνω αυτό που λες πρέπει να τάξω τον εαυτό μου στον Άγιο Σουλπίκιο, να κατασκηνώσω στο γυμναστήριο για τουλάχιστον 10 χρόνια και να περάσω μια βόλτα κι από ένα πλαστικό! Κοινώς αγαπητέ μου, θαύματα δεν γίνονται με κλανιές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Giorgio...θες να πεις ότι είμαι drama queen; Αυτό θες να πεις; Αυτόοοοοοοοο;;......Αααα...ΟΚ...ναι είμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Apos μου...μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...ΤΕΛΟΣ!! Και χαίρομαι που εκτιμάς τη μεγάλη μου θεατρική παιδεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φούλη μου, για να με μάθεις λίγο...είναι στη φύση μου να γκρινιάζω! Τι να κάνουμε; Άλλοι έχουν την χαρτοπαιξία και τον τζόγο...εεε εγώ έχω την γκρίνια! Ρώτα Apos και Giorgio και θα στο πιστοποιήσουν!!! Χαχαχα!!! Ευχαριστώ και για την προσφορά, αλλά που να τον βάλω μάνα μου; Ίσα ίσα εγώ χωράω στο σπίτι μου...στο μπαλκόνι θα τον βγάλω; Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειναι εποχη γυμναστηριων
    μην ψαρωνεις απο τα πλαστικα κορμια
    τα πλαστικα κορμια ευκολα γινονται και ευκολα ξεφουσκωνουν
    και το οτι δ εψηφισες ποτε καλο ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. εγώ πάντως πιστεύω ότι όλο αυτό το έγραψες για να μας πείς τελικά με τρόπο ότι δεν ψήφισες ποτέ δεξιά... και ποιός ο λόγος?? μήπως το έχεις κάνει και το κρατάς κρυφό?? χμμ...χμ...χμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσωπικά περιμένω να παρασκευαστεί το γαλακτομπούρεκο που θα σε κάνει να χάνεις κιλά. Έχω πίστη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ δεν δίνω δεκάρα! πηγαίνω γυμναστήριο για πάρτη μου. Είμαι αυτός που είμαι. I am what I am, I am my own special creation, που λέει και η γνωστή καλλιτέχνις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαιρετώ σας! μη το γελάς αυτό με τον διάδρομο, εγώ μία φορά (3 βασικά) όντως παραλίγο να τσακιστώ, να γίνω και ρεζίλι! κατά τα άλλα, δεν σου δίνει μια αίσθηση ευεξίας; εγώ αποτελέσματα δεν εχω δει αλλά δεν με νοιάζει, έχει πισίνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχ και γω το σκεφτόμουν για γυμναστήριο, αλλά μου τη σπάνε αυτοί που συχνάζουν εκεί....

    ΥΓ: Μην ανησυχείς παιδί μου, θα το πω εγώ ότι δε ψήφισες δεξιά ποτέ. Μόνο που δεν είμαι χριστιανός... Ελπίζω να μην σε πειράζει! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. να σου στείλω μια καλή πρωτεϊνη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ασωτέ μου, το θέμα είναι πάντα το ωραίο. Και το ωραίο δεν είναι το πλαστικό. Άλλωστε τι να κλάσει ένα τέλειο σώμα μπροστά σε δύο υπέροχα υγρά μάτια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Next Day μου, αν είχα πραγματική ψηφίσει δεν θα είχα ποτέ πρόβλημα να το πω...πιστεψέ με!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. KitsosMitsos...και εγώ την Light Merenda...αλλά δεν το κόβω σύντομα...χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προφανώς βρε Δάσκαλε. Αν δεν ασκήσε πρώτα και από όλα για σένα, τότε δεν νομίζω να το αντέξεις και πάρα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτή την ευεξία που λες, δεν την καταλαβαίνω με τίποτα. Εγώ κομμάτια νιώθω μετά. Άσε που τρέχεις σαν τον τρελό χωρίς να πηγαίνεις και πουθενά...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε Gay in Evia, δεν πάω για να κάνω γνωριμίες, ούτε για να γίνουμε φίλοι...χαχα!! Πάω, κάνω τη γυμναστική μου, δεν μιλάω σε άνθρωπο και φεύγω!

    υ.γ. Σας ευχαριστώ θερμά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θεία μου, αν πάρω και πρωτεΐνη στη κατάστασή μου, σαν δίφυλλη ντουλάπα θα γίνω!! Χαχαχαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;