6 Νοεμβρίου 2010

Άντρες παιδί μου...πεταμένα λεφτά!

Σκόρπιες λέξεις σήμερα. Το επιβάλλει βλέπεις η μέρα. Σάββατο και μέσα στο σπίτι γιατί το ζουζούνι είναι άρρωστο και το διάβασμα καλά κρατεί, αφού μέσα στη βδομάδα μένει πλέον ελάχιστος ελεύθερος χρόνος. Από την άλλη, νιώθω τόσο όμορφα που σήμερα ασχολήθηκα λίγο με το σπίτι. Όταν έρθει η ώρα να στρώσω χαλιά και να στολίσω το «πρώτο» μου δέντρο, νομίζω ότι θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Για να μη μακρηγορούμε … έχω να μοιραστώ τις εξής απορίες μαζί σας σήμερα:

Απορία πρώτη. Είσαι φίλη και φεύγεις από την Ελλάδα. Μισείς την Αθήνα γιατί μάλλον δεν σου έχει φερθεί καλά στα αισθηματικά σου και όλοι άντρες που γνωρίζεις καταλήγουν μαλάκες ή gay. Και άντε τους gay τους κάνεις φίλους … τους μαλάκες τι να τους κάνεις … αμπαζούρ; Θεωρείς ότι η αλλαγή σκηνικού θα σε φέρει σε ένα περιβάλλον που θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα νιώσεις πρωτόγνωρα αισθήματα. Τι γίνεται, όμως, όταν η ζωή σε βρίσκει τελικά σε ένα καφέ με ένα Γερμανό gay να μοιράζεται μαζί σου τα παράπονα του για τον gay Ελληνάρα φίλο του; Το να συζητάς στην Ελλάδα για τη προβληματική των Ελλήνων αντρών με τη φίλη σου στο Hoxton, πάει κι έρχεται. Το να συζητάς, όμως, τη προβληματική των Ελλήνων αντρών με Γερμανό gay στο Cream … σου φαίνεται υποδειγματικός σουρεαλισμός!

Απορία δεύτερη. Είσαι η ίδια φίλη και πάνω που φτάνεις στη ξενιτιά, στην οποία σημειωτέον το ψωμί είναι ως γνωστόν πικρό (λόγω σίκαλης...μη νομίζετε!), γνωρίζεις άντρα που σε κάνει μετά από καιρό να ενθουσιαστείς και το κυριότερο δεν είναι gay. Το κακό βέβαια είναι ότι πρόκειται για Έλληνα, αλλά λες βοήθεια Παναγιά μου κι όταν γυρίσω στη πατρίδα θα ανέβω γονατιστή στη Τήνο. Μετά από ατέρμονες στιγμές συντροφικότητας (σε φιλικό πάντα επίπεδο) ξεκαθαρίζετε ότι η σχέση από τη μεριά του παιδιού δεν πάει σε κάτι ερωτικό. Όλα καλά μέχρι εδώ. Εσύ, όμως, επειδή έχεις και κάτι από Σουηδία μέσα σου … ή Μαζόχ βέβαια αν το δεις διαφορετικά … συνεχίζεις τη φιλική παρέα. Πόσο, όμως, ο Θεός σου κάνει πλάκα όταν κάθεστε για καφέ ως φιλαράκια και έρχεται κυρία των προωθητικών πωλήσεων και σας δίνει προφυλακτικά με γεύσεις, χρώματα, ραβδώσεις και επιβραδυντικά; Τη σκοτώνεις ή δεν την σκοτώνεις;

Απορία τρίτη … ή μάλλον περισσότερο παραδοχή. Οι καλύτερες γνωριμίες για διευκόλυνση στις δημόσιες υπηρεσίες μπορεί να γίνουν παντού. Ακόμα και σε ένα τελειωμένο gay κωλόμπαρο, μπροστά από μια οθόνη που παίζει hardcore gay πορνό. Η ζωή τελικά μάλλον μας κάνει πλάκα ώρες-ώρες!

Φίλη … ένα έχω να πω: ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!! J

22 σχόλια:

  1. Κι εγώ θέλω να στολίσω δέντρο! Φωτογραφίες όταν το στολίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά και έχω απέναντι την Τήνο,αλλά γονατιστή δεν πάω τέλος....
    Δεν περνάς μια βόλτα να μου χαλωσεις γιατί βαριέμαι!!!
    καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η τρίτη απορία όλα τα ευρώ...για τις άλλες 2....omg!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για τον τύπο της 3ης απορίας ενδιαφέρομαι κι εγώ, μήπως είναι σε δου; χαχαχαχαχα

    για την φίλη σου δεν ξέρω τι να πω, ίσως θέλει ζυγοστάθμιση το gaydar της...

    καλή κυριακή zero!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγγνώμη, πού έχει πάει και τους δίνουν προφυλακτικά στα καφέ; εμάς εδώ δεν μάς δίνουν τίποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Κάλαθο: Είναι όμορφα τα Χριστούγεννα. Αμέ! Κάτσε να το στολίσω και θα σας βάλω και φωτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Φούλη: Στα τελευταία Posts καλό μου, όλο απορίες με γεμίζεις! Τι είναι το χαλώσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Gi...orgio: Και που να ακούσεις τη φίλη να στα λέει Live. Να έχω πεθάνει στα γέλια. Και φαντάσου ότι δεν έβαλα και πολλές λεπτομέρειες για να πεθάνεις. Όπως για παράδειγμα, πως όταν με τον τύπο μιλάγαν για τη προβληματική των Ελλήνων ανδρών, ο τύπος είχα βγάλει τις βελόνες στη καφετέρια και έπλεκε στον καλό του κασκολάκι! Είδες; Χαχαχαχαχαχαχααχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Scatterbrain: Σε ΔΟΥ της Γερμανίας μπορεί...χαχαχαχαχα...να ρωτήσω! Κι εγώ πιστεύω ότι θέλει λίγο ζυγοστάθμιση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά τώρα όποιος της αρέσει, αμέσως λέει πως είναι Gay!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Μικρός Ναυτίλος: Και στο δικό σου αγαπημένο Βερολινάκι συμβαίνουν αυτά Ναυτίλε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το τρίτο μια χαρά βρε! Με πολύ ενδιαφέρον θα έλεγα!
    Όχι δεν την σκοτώνεις πριν πάρεις όλα τα είδη προφυλακτικών..
    Όσον αφορά την πρώτη.. μάλλον στο εξωτερικό συζητούν καλύτερα.. λολολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχαχα η ζωή κάνει πλάκα στη φίλη σου! κουράγιο όπως της λές να κάνει, η καλύτερη συμβουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H φίλη μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος. Πληροί τθς προϋποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ηφαιστίωνας: Συγνώμη Ηφαιστίωνα, αλλά να ξενιτευτεί η κοπέλα για να συζητήσει τη προβληματική των Ελλήνων ανδρών με ένα gay που πλέκει κασκόλ για τον καλό του...είναι σουρεάλ...δεν είναι συζητώ καλύτερα....χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @DaisyCrazy: Μονίμως μπορώ να πω ότι της κάνει πλάκα...χαχαχα!! Θα της το μεταβιβάσω, αν και νομίζω πως μας διαβάζει κιόλας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Apos: Εσύ κάτι έχεις υπ'όψιν σου...αλλά που θα πάει...θα το καταλάβω...χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Σκάτερ για τη ζυγοστάθμιση! Μήπως να το σκεφτεί για άλλη χώρα; Η Γερμανία δεν τη θέλει και πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Dimosthenis: Που να πάει καλέ; Πριν λίγο καιρό ξενιτεύτηκε. Το γύρο της Ευρώπης θα τη βάλουμε να κάνει; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.Gamiseta !Oloi oi antres poustides einai(akoma kai ego).Hoxton gazi FTW,cream?Akoma den to 3ero.

    2.Kaneis tin papia kai den milas or skotoneis tin papia,ormas kai meneis me tin roga na tripa tzamia-anti gia auton.Tin skotoneis kai klebeis OLA ta profilaxtika.

    3.Pes mou pou einai auto to magazi pou perigrafeis,na pao,na to briso,na to misiso,kai sto telos na leo oti einai ena apo ta agapimena mou.

    "Kouragio kai....stin mosxa adelfes mou stin mosxa"

    The Blogger Deerman.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Deerman:

    1. Το Cream (αν θυμάμαι καλά το όνομα που μου είπε) είναι στο Βερολίνο. Άρα λογικό να μην το ξέρεις!

    2. Χρήσιμη συμβουλή...αν και δεν κατάλαβα ποια ακριβώς είναι η πάπια...χαχαχα!!!

    3. Επίσης κάποιο κωλόμπαρο στο Βερολίνο είναι κι αυτό..χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den mou eipes adelfe !Pote pame berolino?hahahah

    Papia re,kano tin papia !!! pou leme !E skotoneis tin papia(ara den kaneis tin papia)kai ormas sto tekno !Alla mporeis na mineis me to pouli sto xeri(giauto ebala roga ;)).Me pianeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Deerman: Εγώ πάντως λέω να ξαναπάω από το καινούργιο χρόνο. Καλά να είμαστε πρώτα από όλα και να έχουμε και κάνα ψιλό!!! Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;