6 Δεκεμβρίου 2009

Anna and the Cat


Με λίγο Preisner στα ηχεία κάθομαι ήρεμος να γράψω ένα κείμενο.


Έχει προηγηθεί εκτενές εορταστικό τηλεφώνημα με το Mahler, κατά τη διάρκεια του οποίου βέβαια θυμήθηκε να τον πάρει…τηλεφωνικώς… (sic) η μισή blogόσφαιρα και η άλλη μισή Ελλάδα. Κοινώς σήμερα όλοι τον πήραν (τηλέφωνο…για να μην έχουμε και παρανοήσεις). Εγώ του πρότεινα να ορίσει γραμματέα-τσατσά να του κρατάει τα τηλέφωνα και να μπορέσουμε να μιλήσουμε με την ησυχία μας για το κολασμένο μας πάθος που αρνούμαστε τόσο καιρό, αλλά για κάποιο λόγο δεν το θεώρησε πρέπον. Τι να πω; Κατά βάθος ξέρω ότι ποθιόμαστε (πολύ Άντζελα μου θύμισε αυτό, αλλά δεν ξέρω γιατί!) κάργα, αλλά θέλουμε να ζήσουμε πρώτα τη ζωή μας πριν καταντήσουμε μαζί να πλέκουμε.


Αφού η σχέση μας ήταν αναγκαστικά ο κορμός του τηλεφωνήματος, και σαφώς μετά τα απαραίτητα χρόνια πολλά και τα “κι εγώ σε αγαπάω-ας μην το λέμε συνέχεια-καταντάει αηδία”, του εξήγησα ότι πρέπει να πάμε στη Βίσση. Βλέπετε η Soula έπαθε μια πλάκα όταν πήγε, και μας έχει πρήξει ότι η καλλιτεχνική αρτιότητα του show ξεπερνάει τα Μπολσόι και τα Κίροφ μαζί. Τα δε κείμενα είναι επιπέδου Σακελάριου-Γιαννακόπουλου, ενώ τα φώτα Ελευθερία Ντεκώ στη χειρότερη. Δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να το πιστέψει, γιατί ως γνωστόν η Soula είναι εγγύηση στη ποιότητα.


Βασική μας μέριμνα βέβαια ήταν πως θα πείσουμε το Mahler να έρθει Βίσση. Γιατί εγώ, ως γνωστόν, παρότι κουλτουριάρης, έχω και μια πολυσυλλεκτικότητα ως άνθρωπος. Ενώ ο Γάτος είναι…πώς να το θέσω κομψά τώρα;…μαμούχαλος να το πώ;…σπιτόγατος να το πω;…σπαγκοραμμένος να το πω;…κλαψομούνης τελοσπάντων!!...περιττό να σημειώσω ότι τον λατρεύω!! Έπρεπε, λοιπόν, να βρω το αδύνατο σημείο του. Και εννοείται ότι βρήκα το τέλειο επιχείρημα. “Βρε Mahler μου…θα μας πάει γύρω στα 20 ευρώ το άτομο…οπότε θα κόψουμε ένα θέατρο και θα πάμε στην Απόλυτη”… Ο Γάτος έσκασε στα γέλια βέβαια, γιατί ως γνωστόν το θέατρο, η όπερα και το μπαλέτο είναι άμεσα υποκατάστατα της Απόλυτης και των μπουζουκιών.


Μάταια προσπάθησα να τον συνεφέρω και να ξεδιπλώσω τα αδιάψευστα επιχειρήματα μου. Τελικά τον απείλησα ότι θα τον φιμώσω και θα τον μεταφέρω με καροτσάκι, γιατί είπαμε ότι από αύριο ξαναπάω γυμναστήριο, αλλά δε νομίζω να προλάβω να κάνω τέτοια πρόοδο μέχρι εκείνη τη μέρα! Παραδόξως το φίμωμα και το όλο S&M έπιασε τόπο…δεν ξέρω αν πρέπει να ανησυχήσω για αυτό βέβαια…


Κοινώς…ένα είναι το συμπέρασμα…για χάρη της τέχνης, κόψτε ένα θέατρο και πηγαίνετε στην Απόλυτη! Με αυτό τον τρόπο προωθείτε και την υψηλή καλλιτεχνική έκφραση στην Ελλάδα, αλλά και γελάτε με τα φιλαράκια σας!


Love you ρε Γάτε…και Χρόνια Πολλά γκόμενε ατέλειωτε…

30 σχόλια:

  1. Τελικά δεν κατάλαβα θα πάτε; φταίνε και τα ποτά σε γιορτή!! σε άλλη γιορτή ο μαλεράκος μας έβγαλε στη φτήνια....
    Καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΤΈΛΟΥς ένα πόστ με πχιότητα.

    Φούλη μου δεν ξέρω, μου είπαν ότι έχει και κάτι παίδαρους στα μπαλέτα άλλα δεν ψήνομαι. Μα να κόψω την Ντενίση ε, το θέατρο ήθελα να πώ, για να πάω στην Απόλυτη? Μαρή έλεος. Πάντως αν πάμε με τον καινούριο χρόνο μπορεί να έχω χάσει κι εγώ κανένα κιλό (χαχχαχαχαχα) και να με σηκώσετε πιο εύκολα.

    Βέβαια με 20 ευρώ μπορώ να πάω 2 φορές στον μπαρμπέρη μου δηλαδή τα κουρέματα του έτους, ή να πάρω κάνα τζίν και κάνα τ-shirt...

    χμ, καλά θα το σκεφτώ...άλλα δεν υπόσχομαι (βασικά με αυτό το τελευταίο είναι σα να έχω ήδη δεχθεί fuuuuck).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να πάτε, να μου πείτε κι εμένα αν αξίζει. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Φούλη: Καλέ εννοείται ότι θα πάμε! Άστον να λέει. Εν ανάγκη θα του τα πληρώσουμε εμείς και θα τον σύρουμε. Ρεζίλι θα γίνει, οπότε θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί στα θέλω μας!!! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Mahler: Σε Post που μιλάω για τη Βίσση, το χαρακτηρίζεις ως πχιοτικό! Δεν πας καλά! Δεν πας καθόλου καλά! χαχαχα!!!

    Έχεις δεχθεί αγόρι μου και το ξέρεις. Απλά για μια ακόμη φορά είσαι σε άρνηση. Αλλά δυστυχώς ούτε η Soula, ούτε κι εγώ can take NO for an answer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ηφαιστίωνας: Don't challenge us boy! Γιατί θα ανέβουμε πάνω και θα σε φέρουμε με το ζόρι πρώτο τραπέζι πίστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Scatterbrain: Και δεν έρχεσαι καλέ μαζί; Για καφρίλα θα πάμε έτσι κι αλλιώς! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΤΕΝΙΣΗ....ΔΕΝ ΠΑΩ....ΔΕΝ ΠΑΩ....ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣ!!!!

    υ.γ. Εντάξει...έχω πάει μια φορά, αλλά ήμανε μικρός και δικαιολογούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το πόστ είναι πχιοτικο επειδή είναι αφιερωμένο ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!! Ποιά είναι αυτή η Απόλυτη anyway.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Mahler: Αγάπη μου ατελείωτη...όλα στα πόδια σου!! Χαχαχαχα!!!

    Η Απόλυτη; Μια που η Soula είναι fan της. Μη νομίζεις...αν δεν ήταν η Soula στη μέση...άνθρωπος δεν θα ήξερε την Απόλυτη...!!! χαχαχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ηφαιστίωνας: Και ΠΟΛΥ καλά κάνεις!!! Χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όποιος δε θέλει μη σώσει κι έρθει!!!
    Θα πάω πρώτο τραπέζι με τη μαμά Toymaker που θα κατέβει Αθήνα για την Απόλυτη!!

    Επίσης έμαθα κουτσομπολιό:
    Μπαρμαν σε γνωστό μαγαζί του Γκαζιού (τον οποίο και πέτυχα στην Απόλυτη στο ίδιο τραπέζι με Νίνο, Τάμτα και κάτι άλλους μαϊντανούς)και πρώην γκόμενος(κατά τα λεγόμενα πάντα) φίδου/φίδης μας τα έχει με χορευτή της Βίσση (το οτι έχω φάει τα λυσσακά μου γι'αυτό δεν χρειάζεται να το πω)

    Επίσης άλλος ένας λόγος να επισκεφτεί κάποιος το Αθηνών Αρένα είναι και ο Σαμπάνης που-μπορεί να μην είναι και καμιά φωνάρα αλλά-όταν τον βλέπεις καταλαβαίνεις τί σημαίνει η φράση "δώρο Θεού"...ΑΑΑΑΧ!!

    Επίσης έχω να προσθέσω οτι σήμερα όλη μερα κοιμόμουν και οτι δεν πήρα τον Mahler για χρόνια πολλά διότι ξέχασα οτι τον λένε Νίκο(μ'αρέσει που αναρωτιώμουνα αν έχω κανέναν να πάρω..)

    ps: Επειδή ο Mahler είναι γνωστή κουτσομπόλα(ποιά μιλάει..τέλος πάντων) ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ κανείς (βλέπε zero point) και του ξεράσει περί ποίου φίδου/ης πρόκειται. Αν θέλει να μάθει θα του το πούμε στο τέλος του προγράμματος και αφου χειροκροτήσει την Απόλυτη για τιμωρία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άκυρος ο εκβιασμός. Ο zero point πρόλαβε και τα ξέρασε όλα...
    ...Τίποτα δεν κρατάει αυτό το στόμα πια.......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Soula
    ε όχι και τίποτα δεν κρατάει το στόμα αυτό.

    Πάντως εγώ τα ξέρασα ήδη και στον γκόμενο. Πάντως ΤΟΠαράς ο μπάρμαν, άρα μποτόμα η κοπέλα του μπαλέτου. όταν τα λέω εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. mh to parasureis to paidi sth vissi kai se aftou tou eidous tis diaskedaseis, ntroph. na pate se kammia lurikh, na erthete se epafh me alles plevres sas. an pali dn thelete na tis xerete aftes tis plevres na pate gia faghto :-) eides poses enallaktikes uparxoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Soula: Συγνώμη, αλλά ο Mahler γιόρταζε και έπρεπε να του κάνω ένα δώρο. Και στη τελική αυτό δεν είναι κουτσομπολιό, απλά κοινωνικά νέα. Δεν είπαμε και κάτι κακό...μια πραγματικότητα μεταφέραμε. Εεεεεε;

    Επίσης κάτω τα χέρια από το Σαμπάνη. Είναι το απόλυτο Δώρο Θεού...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Mahler: Ευχαριστώ για την υποστήριξη, αν και για κάποιο λόγο δεν πιστεύω ότι είναι για καλό...χαχαχαχα!!!!

    Έλεος με τις στερεοτυπικές σου αναλύσεις. Ξεκόλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ψεύτικος Πέτρος: Καλέ...όταν πάμε...εννοείται ότι θα βουήξει η blogόσφαιρα! Μας έχεις για τίποτα αχρείους που δεν θα βγάλουμε οι ίδιοι τα απλυτά μας στη φόρα; Εμείς και τα κόμπλεξ αγαπητέ...έχουμε υπογράψει διαζύγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Ναυτίλος: Καλά...ναι...μπορεί...ίσως...θα δούμε...μάλλον για να τελειώνουμε...ΒΙΣΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ!! Χαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά είναι πολύ εύκολος αυτός ο Γατούλης...απαπαπαπαπαπα και τον είχα για πιο ακέραιο χαρακτήρα! Να τον χαιρόμαστε τον ευλύγιστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Η One Happy Do
    άστους να λένε αγάπη μου, εγώ δεν πάω στην Απόλυτη ούτε με σφαίρες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Ψεύτικος Πέτρος: Εεεεεε καλά...μικρή είναι ακόμα καλέ!! Είπαμε...!!!! Να τη χαιρόμαστε...όντως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Mahler: Εεεεεε κάνε και εσύ ό,τι θες! Αμάν...εμείς φταίμε που σε θέλουμε παρέα να γελάσουμε. Ξενέρωτεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εσείς θα γελάσετε εγώ τι θα κάνω? χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τη χαροκαμμένη μάνα...μπας και βγάλουμε τίποτα...ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;