17 Σεπτεμβρίου 2010

Τι ιστορία είναι τελικά το σεξ στο σήμερα;

Γιατί το σεξ είναι μια άλλη ιστορία, το έχει πει κι ο Μαρίνος! Αν για τον έρωτα έχουν χαθεί το ένα τρίτο των δέντρων του Αμαζονίου, για το σεξ έχει κοπεί το άλλο ένα τρίτο. Εεε τι; Το υπόλοιπο μας έχει μείνει μπας και μπορούμε να αναπνέουμε κιόλας … το λες και βασικό! Κι ενώ δεν θα διαφωνήσω ότι το χρήμα κάνει τον κόσμο να κινείται, θα ήθελα να προσθέσω για λόγους refinement και μόνο, το σεξ!

Αν στις παρέες το θέμα τον σχέσεων είναι πάντα πάνω στο τραπέζι έτοιμο να αναλυθεί στα εξ ων συνετέθη, το θέμα του σεξ είναι κάτω από το τραπέζι και ανακύπτει μόνο όταν μείνουν οι λίγοι και καλοί. Το να είσαι, βέβαια, γεννημένος στη γενιά των υπολογιστών και του Internet έχει όσο να το κάνουμε διανθίσει ολίγον τι τη παλέτα των ειδών του σεξ. Τι πάει να πει υπάρχει ένα μόνο σεξ; Εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητέ μου αντιρρησία, αλλά βγες λίγο εκεί έξω και έλα να μου πεις μετά. Μερικά από τα τσιτάτα που με έχουν στείλει σε κατ ’ιδίαν συζητήσεις με φίλους και γνωστούς είναι τα εξής:

  1. «Ειλικρινά προτιμώ το cyber από το real. Είσαι πιο ελεύθερος»
  2. «Που να τρέχεις για καφέδες και μετά στα σπίτια. Πολύ κούραση! Αφού μπορείς όλα να τα κάνεις από τη καρέκλα του γραφείου σου.»
  3. - Το καλύτερο τηλεφωνικό ήταν με έναν τύπο από την Αμερική.

- Τι εννοείς το καλύτερο; Κάνεις συχνά;

- Είσαι στα καλά σου; Εννοείται! Μέγιστη απόλαυση στην ασφάλεια του σπιτιού σου.

  1. – Τι ,αυτόν τον έχει πάρει;

- Όχι βέβαια, δεν έχει πάρει τόσους πολλούς.

- Εεεεε τότε;

- Δεν έχει πάρει live τόσους πολλούς, αλλά με τη μισή Αθήνα γνωρίζονται γιατί έχουν κάνει cyber!

Τελικά στο κόσμο του internet και της πληροφόρησης έχουμε χάσει όλοι τη μπάλα. Ένα έχω να πω … και να είναι καλά ο Ρήγας και ο Αποστόλου που το είπαν πρώτοι:

"Σεξ είναι να κινδυνεύεις να πάθεις έμφραγμα …. Όχι ηλεκτροπληξία"

30 σχόλια:

  1. Πόσο συμφωνώ πόσο συμφωνώ!

    Μιας και είναι της μόδας οι διαδηλώσεις μπορουμε να βγούμε στους δρόμους (κλασσικά πατροπαράδωτα, όχι να κάνουμε ανάρτηση στο blog μας) και να διαδηλώσουμε για το real sex!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι κάπως σα να λες, καλό το φαγητό αλλά παχαίνει, παθαίνεις χοληστερίνη, μπορείς να πάθεις δηλητηρίαση κοκ, εγώ προτιμώ να τρέφομαι ενδοφλεβίως από αυτόν τον διατροφικά ισορροπημένο ορό.
    (βέβαια, αν σου πετύχει η μαλακία...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες!!!Εσύ δεν πηδάς εγώ βγάζω σπυράκια!!!Ατάκα κορυφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χα χα τέλειο ποστ!
    Και η τελευταία ατάκα όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλειο απόσπασμα! Μαμάτο!
    χαχαχαχαχα!
    Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο, ή μάλλον μου έτυχε και δεν το συνέχισα, αλλά οκ, πόσο απόλαυση μπορεί να σου προσφέρει και σε κάποιους αρέσει τόσο πολύ.. λολολολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι είναι σεξ;
    Όχι-όχι αστιεύομαι... Συμφώνω απόλυτα με την σειρά, τους σεναριογραφους. Αν δεν έχεις τον άλλον απέναντυ σου "σίτ χάι εν ουότς" που είπε η Ζουμπουλία (σε άλλη σειρά, ναι το ξέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ελα τώρα καθένας με τα γούστα του!! τι μας νοιάζει εμάς αφου δεν μας ενοχλεί!!!
    καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ μου άρεσε η τελευταία πρόταση :)

    Εγώ δεν έχω τίποτα εναντίον του cyber απ'το ολότελα καλό είναι. Αλλά όχι να έχεις τον άλλο δίπλα σου, να σ'ακουμπάει κι εσύ εκεί στο pc. Το ανθρώπινο άγγιγμα δεν αναπληρώνεται απο τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η σειρά είναι απλά ΕΠΙΚΗ....δεν έχω λόγια!!!Τώρα για το cyber...έκαστος στο είδος του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά τα λες, αλλά λύσε μου τώρα την απορία: μπαίνεις στο τρένο και πέφτεις σε θεϊκό πλάσμα που φορά T-Shirt με την εξής ατάκα: «Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου». Εδώ σας θέλω αγαπητέ. Πώς προσεγγίζεις; Cyber ή live?

    (μήπως να μιλούσα για τα κόμματα του ευρωμονόδρομου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακου να δεις μηδενικο, η προγιαγια μου ελεγε κατι πολυ σοφο : '' Το λαπτοπ ειναι για facebook και το κρεβατι για πηδημα''.. Ποση ηδονη να σου δωσει πια η ερμη η οθονη αν δεν το πιανεις το πραμα να το νιωθεις ?!?!?!!! Δεν γινεται παιδια μου με συγχωρειτε..Τωρα οτι ξελασπωνει sometimes, ξελασπωνει σιγουρα... Αλλα στην συγγεκριμενη περιπτωση οι U2 δεν θα σου τραγουδουσαν το ''Even better than the real thing'' στο υπογραφω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Σκορπίνα: Θα κάνουμε διαδήλωση για τη διατήρηση του real sex; Χαχαχαχαχα!!! Αυτό κι αν το παίξουν τα κανάλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Scatterbrain: Η χαρά της μαλακίας αγαπητέ μου είναι παλιά και γνωστή. Δεν είπαμε δα και να την κόψεις, αλλά στη τελική θες και ιντερνετική παρέα; Ένα επίσης πατροπαράδοτο τσοντάκι δεν σου κάνει; Χαχαχαχαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ethan Raynolds: Έτσι είναι το άγχος της μάνας! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Urban Tulip: Η ατάκα είναι θεϊκή και σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω ότι τη χρωστάω που μου την θύμισαν μια φίλη και ο έτερος Blogger Giorgio!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ηφαιστίωνας: Τι να σου πω; Δεν υπήρξα ποτέ φαν του σπορ, άρα δεν μπορώ να σου πιστοποιήσω σχετικά περί χρησιμότητας! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Ιθάκη-Μαν: Είναι αυτό που λέμε αγαπητέ: Αν δεν το έχεις μπροστά σου να σου σαλεύει...τι να κλάσει; Χαχαχαα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Φούλη: Σχόλιο κοινωνικού περιεχομένου κάναμε μωρέ Φουλάκι...δεν βγάλαμε και σχέδιο νόμου! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Daisy Crazy: Φαντάζεσαι; Μωρό μου, μπορείς να πας στο δίπλα δωμάτιο με το Laptop; Τι βρίσκω καλύτερα έτσι...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Giorgio: Η σειρά εμένα όπως ξέρεις δεν με είχε τρελάνει ιδιαίτερα, αλλά η εν λόγω ατάκα που θυμίσατε εσύ και η γνωστή μας, γράφει τρελά! Τώρα για το cyber...εεε ναι...έκαστος όπως τη βρίσκει!! λολ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Αpos: Live εννοείται! Το ρωτάς κιόλας! Ας πιάσουν τόπο οι τόσοι λόγοι τις Αλέκας που έχουμε ακούσει και οι άπειρες αναγνώσεις του Κομμουνιστικού Μανιφέστου σε δερματόδετη έκδοση...;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Basilis: Πρώτον, βρίσκω τη γιαγιά εξαιρετικά μπροστά και αιτούμαι να γίνω φίλος της στο facebook. Δεύτερον, κάνει ο Bono cyber; Τρίτον, όπως είπα και παραπάνω, αν δεν σαλεύει μπροστά σου...τι να το κάνεις; λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ιμερος: Ενώ με το Live sex...υπάρχει περίπτωση να το διαιωνίσουμε οι gay? Υπάρχει κάποια τεχνολογική εξέλιξη που αγνοώ; λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μεγάλες αλήθειες και μεγάλη ατάκα.

    ειδικά η νέα γενιά, το έχει χάσει ολίγον τι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Προφυλακτικό: Ναι Καποτάκο μου...τα μικρά είναι σε άλλο κόσμο. Εμείς όμως έχουμε την ωριμότητα της ύστερης νεότητας (καλέ ωραίο αυτό...θα το λέω) και θα τους μαζέψουμε! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Τσούτσουρος: Αγαπητέ αυτή η ατάκα συνοψίζει όπως είπα και πιο πάνω...όλο το άγχος της Ελληνίδας μάνας! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ πολύ ντιβέ αυτό το ύστερη νεότητα! Μου άρεσε! Θα το λέω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν λέω...είναι ντιβέ...αλλά καταλαβαίνεις ότι όταν αρχίζουμε να βρίσκουμε τέτοιες φαντεζί προτάσεις τα πράγματα είναι για φασκελοκουκούλωμα; Χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;