24 Σεπτεμβρίου 2010

Πως ΔΕΝ θα την πέφτεις...

Μου έρχεται πολλές φορές να φωνάξω ότι η δυναστεία των ηλιθίων δεν θα περάσει. Από την άλλη η περιορισμένη νοητική μου ικανότητα δεν μπορεί να με σιγουρέψει ότι κι εγώ δεν είμαι κομμάτι αυτής της γενικευμένης ηλιθιότητας. Ποιος ξέρει! Τελικά, ίσως, μόνο από “trial and error” διαδικασίες μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το οτιδήποτε. Μηδέν εις το πηλίκο δηλαδή! Δεν μπορεί όμως, κάτι θα ξέρω και με σιγουριά ο άνθρωπος.

Ίσως λοιπόν ένα από αυτά που γνωρίζω είναι ότι όταν αποφασίζεις να την “πέσεις” σε ένα άτομο – ανεξαρτήτου αποτελέσματος - πρέπει να είσαι έξυπνος και πνευματώδης. Στο κατάλογο της ευφυΐας, λοιπόν, ΔΕΝ μπορεί να συγκαταλέγεται η ερώτηση: “Είναι ο αληθινός σου πατέρας;”, η οποία γίνεται έτσι για να πιάσεις συζήτηση. Ειδικά όταν η ερώτηση αφορά κάποιον που είναι βία έξι χρόνια μεγαλύτερος σου και φαίνεται και πιο μικρός από την ηλικία του. Δηλαδή ρε φίλε πότε τον έκανε; Στα πέντε του…;

Πάντα πίστευα ότι η ηλιθιότητα της αδερφής είναι μεγάλη … αλλά τελικά εκτός από μεγάλη είναι και … απύθμενη!!

υ.γ. Ανυπέρβλητη η Sue Που πετάγεται και φωνάζει “Shut up!!!!”…χαχαχαχαχαχα!!!!!!

14 σχόλια:

  1. Ωραία ερώτηση όντως, θα έλεγα, ότι την σκέφτηκε πολύ! χαχαχαχα!
    Καλό το βίντεο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτω η δικτατορία της ηλιθιότητας, που έλεγε κι ο Χατζηστεφάνου...

    υ.γ. αγαπώ Glee!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί καλέ απορείς!την ξέρω αυτή την έκπληξη στο μάτι, όταν μου λένε μάνα και κόρη!!!
    καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ηφαιστίωνας: Μα δεν κατάλαβες...την ερώτηση αυτή δεν την έκανε ένα άτομο, αλλά κοντά στα 15!!!!! Είπατε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Giorgio: Κάτω και βέβαια! Αλλά να κρατάμε κι εμείς μια πισινή μήπως κι εμείς πούμε καμιά ηλιθιότητα. Ποτέ δεν ξέρεις...χαχα!! Εγώ τουλάχιστον θα προσέχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Φούλη: Ναι βρε Φούλη μου...αλλά με έξι χρόνια διαφορά είναι ΑΠΛΑ ηλίθιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όλοι έχουμε δικαίωμα στα κουλά σχόλια! πάντως στο συγκεκριμένο συμφωνώ μαζί σου. (ρώτα και τον κ. καθηγητή που το υπέστη πρόσφατα, και μάλιστα χωρίς πρόθεση καμακίου)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχαχααχ αγαπωωωωωωωωω Σου ... Ολ δε μανεη. Στο δια ταυτα τωρα, ανοιγεις παρα πολυ μεγαλο θεμα . Και αμα το καλοσκεφτω θα με πιασει καταθλιψη διοτι ο κοσμος δεν ξερει πως να φλερταρει. Και δεν υπερβαλλω. Ο τοπος εχει γεμιζει απο βοδια. Απο μη ενδιαφεροντα και ανωριμα ατομα. Και ειναι σαν αγελη. Σε περικυκλωνουνε. Γι αυτο αγαπητε μολις βρισκεις εναν φυσιολογικο ανθρωπο κανεις ΤΟ ΠΑΝ για να τον κρατησεις. Δατ ιζ δε σαντ τρουθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ηφαιστίωνας: Καγκέλου εεε; Που λέει και το Εφάκι! Χαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Scatterbrain: Μωρέ δικαίωμα στη κουλαμάρα έχουμε...αλίμονο! Σου μιλάει ο βασιλιάς της κουλαμάρας. Αλλά μη το παραχέζουμε όμως!!! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Basilis: Η Sue είναι απλά μορφή!! Όσο για τον κόσμο που δεν ξέρει να φλερτάρει θα συμφωνήσω. Και θα βάλω και πρώτο πρώτο τον εαυτό μου σε αυτούς. Αλλά βρε καμάρι μου, κι εγώ δεν ξέρω να φλερτάρω, αλλά το σφραγίζω το στοματάκι μου και δεν λέω μαλακίες!!! Όσο για τα φυσιολογικά νομίζω ότι υπάρχουν. Ίσως ο τρόπος που ψάχνουμε κάποιες φορές είναι λάθος. Εγώ από την άλλη δεν έχω παράπονο, όλα τα έχω συναντήσει. Και στη παρούσα φάση δεν θα μπορούσα να πω κουβέντα, θα ήμουν αχάριστος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;