15 Σεπτεμβρίου 2010

Save Vicky!

Ειλικρινά αναρωτιέμαι σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας! Βλέπω σε κάθε εθνική εορτή τα ελληνόπουλα να μπερδεύουν την 28η Οκτώβρη με την 25η Μαρτίου και συγχύζομαι. Καλά μη φανταστείς ότι τσαντίζομαι για πάνω από ένα λεπτό, αλλά όσο να είναι βρε αδερφέ σε διαπερνά ένα ρίγος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σήμερα μαθαίνω ότι υπάρχουν παιδιά της νεολαίας μας που δεν αναγνωρίζουν ούτε καν έλληνες τηλεοπτικούς αστέρες που γράφουν χρόνια ιστορία στα πλαστικά κουτιά του σαλονιού των ένδοξων ελληνικών νοικοκυριών. Γιατί φίλε μου, πως γίνεται να μην ξέρεις ποια είναι η … Βίκυ Φλέσσα; Σε τι κόσμο ζεις; Τι έκανες τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη μεταμεσονύκτια ζώνη του Σαββάτου; Οικονομική κρίση σου λέει μετά … που τα παιδαρέλια μας δεν μπορούν να εντρυφήσουν στις σύγχρονες εκφάνσεις του λόγου και της τέχνης.

Η Φλέσσα δεν είναι δημοσιογράφος, δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας … είναι θα έλεγε κανείς με απλά ελληνικά μια Ιδέα! Είναι εκείνη η δημοσιογράφος που φτάνει το καλεσμένο στο σημείο να αρχίσει να μιλά μόνος του για να μη φθάσει στα όρια της παράνοιας. Βγάζει από τον συνεντευξιαζόμενο κάθε εσωτερική πτυχή του χαρακτήρα του, όχι από σκοπό, αλλά από αγανάκτηση. Δεν μας δίνει η Βίκυ τις εύπεπτες συνεντεύξεις αλλά Μάρα, Έλλη και Σταματίνα Τσιμτσιλή … όχι αγαπητέ μου αναγνώστη. Η Βίκυ θέλει διάβασμα για να μπορέσεις να ακολουθήσεις τον δαιδαλώδη τρόπο σκέψη της. Δεν είναι αναλώσιμη, όπως η πλειοψηφία της ελληνικής T.V.

Καταλαβαίνεις αγαπητέ μου καθηγητά Bill τη σημασία πλέον του κεφαλαίου Βίκυ Φλέσσα για την ελληνική τηλεόραση και τον πολιτισμό εν γένει;

υ.γ. Πέρα από την όποια πλάκα και σατιρική διάθεση, ειλικρινά λατρεύω τις εκπομπές της Βίκυς Φλέσσα και δηλώνω φανατικός οπαδός της. Πολύ σημαντικοί άνθρωποι έχουν βρεθεί απέναντι της και πρέπει να ομολογήσω ότι υπάρχουν συγκεκριμένες συνεντεύξεις που με έχουν επηρεάσει και σε μεγάλο βαθμό και στη προσωπική μου ζωή, αλλά και στο τρόπο που σκέπτομαι. Ένα εξαίσιο παράδειγμα είναι η συγκεκριμένη εκπομπή πάνω στη Ψυχανάλυση!

16 σχόλια:

  1. Εγώ πάλι μια δυο φορές έτυχε να δω λίγο και με κούρασε.. δεν ξέρω, μάλλον δεν την άντεξε η φάση μου..
    δεν ξέρω.. πρέπει να την παρακολουθήσω για να ξέρω τι γίνεται..

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα τι ερωτηση ειναι αυτη σ ενα ηθοποιο? ελεος
    και εχω την εντυπωση οτι χρησιμοποιει την καμερα της γερμανου να βγαινει χωρις ρυτιδες χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλιστα, αυτό δεν το είχες πει, συμπαθείς τη φλέσσα...
    την είδα σε μια απονομή λογοτεχνικών βραβείων, έκανε την παρουσίαση. σε πληροφορώ ότι ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό είχα παρακολουθήσει εκείνη την περίοδο, πέταγε τη μία βλακεία μετά την άλλη για να φτάσει σε κάποια στιγμή να πει το πνευματώδες "έτσι είμαστε εμείς οι δημοσιογράφοι, ψάχνουμε και βρίσκουμε".. και ύστερα ήρθε ένας τυραννόσαυρος και μας κατασπάραξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποια είναι η κυρία δεν την γνωρίζω..
    θα έπρεπε? καλό μεσημέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς στιγμήν νόμιζα ότι αναφερόσαστε στη βαρώνη Βίκυ Leandros και καταλαβαίνετε ότι ήρθα σε μια ψυχολογία που λέει και ο Μπιθικώτσης.
    Η συγκεκριμένη μου είναι άγνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ηφαιστίωνας: Η Βίκυ μικρέ είναι θρησκεία. Να κάτσεις να την δεις κάποια στιγμή που θα πετύχεις κάποιον καλό καλεσμένο. Αν και αυτοί που φέρνει είναι ένας ένας. Δες τη συνέντευξη που λέω στο τέλος! ΤΕΛΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Άσωτος Γιος: Την έχω δει από κοντά και σε πληροφορώ είναι το ίδιο όμορφη και νέα. Καμία σχέση! Αλλά οι ερωτήσεις της μερικές φορές είναι αποστομωτικές...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @U.S.: Είσαι σίγουρος ότι ήταν τυραννόσαυρος; Χαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Φούλη: Τι εννοείς δεν την ξέρεις!!!! Μα καλά εκεί στο νησί ΝΕΤ δεν πιάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Apos: Τι εννοείς ότι και εσένα σου είναι άγνωστη. Δηλαδή αν δεν υπήρχαν τα video, ειλικρινά θα νόμιζα ότι φαντάζομαι τελείως την ύπαρξή της!!! Αμάν!!! Θα σου κάνω σεμινάρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δεν ήταν αυτά τα Σαββατόβραδα που η ανία σε σπρώχνει στο ζάπινγκ δεν θα την είχα ανακαλύψει. Το λαμπερό μακιγιάζ, το φρύδι, το γυαλιστερό μαλλί. όλα, όλα σε προκαλούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχω διαβάσει κείμενα γεμάτο μίσος εναντίον της Βίκυς Φλέσσα που ειλικρινά χαίρομαι που κάποιος δηλώνει ότι του αρέσει.
    Προσωπικά συμφωνώ είναι όμορφη, καλή στη δουλειά της, κάνει όμορφες ερωτήσεις. ΟΚ κάποτε πλατιάζει αλλά όχι και να χαρακτηρίζεται για τα σκουπίδια. Αλοίμονο αν αυτή είναι για τα σκουπίδια τι να πούμε για τις υπόλοιπες που.... κοσμούν.. το χαζοκούτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Pink Fish: Αγαπητή μου...η Βίκυ όπως έχω ξαναπεί είναι ΙΔΕΑ!! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Daizy Crazy: Δεν υπάρχει αυτή η γυναίκα. Σήμερα καθόμουν και έτρωγα το μεσημέρι με το αίσθημα και βλέπαμε Βίκυ Φλέσσα σε επανάληψη. Από μόνο αυτό το γεγονός, η σχέση ανέβηκε σε άλλο επίπεδο! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Giorgio: Η Γυναίκα-Ιδέα-Δίπολο...θα πρόσθετα εγώ! Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;