3 Σεπτεμβρίου 2010

Writing with Nina V.1


Παραπάτησε στο σκονισμένο ξύλινο πάτωμα, οι στριγκιές των ξύλων δήλωναν ότι μάλλον δεν πατιόταν συχνά το τελευταίο καιρό. Ο θρύλος ορμήνευε πως σε κάθε πανσέληνο μόνο υπήρχε έκδηλη η ανάγκη αυτά τα ξύλα να τρίξουν. Τα σκονισμένα ράφια με τα πολύτιμα αραχνιασμένα βιβλία συμπλήρωναν το ανατριχιαστικό σκηνικό. Το μοναδικό κερί στο κέντρο του υπογείου φώτιζε κάθε πτυχή της σιλουέτας της, αυτής της λυγερόκορμης γυναίκας με το εντυπωσιακό μπούστο. Τα παπούτσια της χτύπαγαν αποφασιστικά πάνω στο ξύλο τραντάζοντας τη σκόνη όπως οι μπαλένες χτυπάνε τις σκονισμένες χορδές ενός εγκαταλελειμμένου πιάνου. Θαρρείς πως περπάταγε μουσικά, σαν από πίσω να βάραγε η Simone στη διαπασών με αυτή τη βαριά, σχεδόν αντρίκια, φωνή.

Ο κόσμος τη φώναζε μάγισσα. Τι ήξερε, όμως, η νοικοκυρούλα που ξοδεύει το χρόνο της να μαγειρεύει του συζύγου της όλη μέρα και τα βράδια να του ανοίγει τα πόδια για να ικανοποιήσει τις συντηρητικές ορέξεις του; Μια αληθινή γυναίκα, όπως η μάνα της από το Σάλεμ, ξέρει πως πρέπει να διαλέγει το σερνικό. Αν πάλι μία στο εκατομμύριο ο χαζοβιόλης δεν τη θέλει, κακό του κεφαλιού του, γι’ αυτό υπάρχουν τα δεσίματα. Λίγοι άνδρες, όμως, δεν της καθόντουσαν όταν το ζήταγε. Ήταν πρόστυχη γυναίκα μεν, αλλά η κλάση της φαινόταν από μέτρα. Ήταν σαν να ήξερες ότι στο κρεβάτι θα πάρει φωτιά και θα σε λαμπαδιάσει, αλλά μπορεί να σου δώσει και τη στοργή που ζητάς που και που. Άντρας βέβαια δεν στέριωνε μαζί της ούτε για πλάκα, η μαύρη χήρα την ονόμαζαν στο χωριό και όχι άδικα. Πέντε τους είχε θάψει, ζωή να χουνε … τρόπος του λέγειν!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του έκτου. Το ήξερε ότι αυτός έπρεπε να είναι ο έκτος, αυτός που θα δενόταν στο φουστάνι της και θα τον έσερνε σα σκουπίδι στο χώμα, μια γόπα τσακισμένη από τη μύτη της μπότας της. Δεν ήταν ότι εκτιμούσε τους άνδρες. Μπα! Τα λοιδορούσε αυτά τα αρσενικά σκουλήκια της φύσης. Αν δεν ήταν αυτό το αναθεματισμένο πέος για να της δίνει τόση ικανοποίηση, θα ορκιζόταν μα τω Θεώ ότι θα γινόταν λεσβία. Ο Martin, λοιπόν, θα ήταν το νέο της πείραμα, όσο κι αν τσίναγε το ρεμάλι.

Οι ξύλινες σκάλες του υπογείου, αν τις ανέβαινες, οδηγούσαν δίπλα στην είσοδο. Δεν πρόλαβε καν να κλείσει τη ξύλινη πόρτα και το κουδούνι χτύπησε. Κατέβασε λίγο το δαντελένιο της μπούστο με το καθόλου σεμνό ντεκολτέ και έσιαξε λίγο πρόχειρα το μαζεμένο της σε κότσο μαλλί στο καθρέπτη που βρισκόταν εντοιχισμένος στο πορτ μαντό στη βάση της σκάλας. Παίρνοντας τη σωστή, ελαφριά σπασμένη στη μέση, στάση του σώματος άνοιξε τη πόρτα. Τα χείλη της όσο πρέπει σουφρωμένα ψέλλισαν τις πρώτες κουβέντες:

“Εσύ;” … Τόσο γρήγορα; Πέρασε μόρτη!”…

12 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχα!
    Αν και φαίνεται μια νέα, μυστηριώδης ιστορία, έχουμε να κάνουμε και με μάγισσα!!!πολύ γέλεσα με τις δύο τελευταίες λέξεις..
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κι αν της γυάλιζε gay; αυτό θα είχε ενδιαφέρον...
    ;-)
    καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Ηφαιστίωνας: Δεν είναι ιστορία σε συνέχειες. Απλά μικρές ιστορίες ή μάλλον κειμενάκια που κολλάνε με ένα τραγούδι. Απλά για τη Simone θα ακολουθήσει και άλλη μία κάποια στιγμή! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Scatterbrain: Γιατί να την βγάλω λεσβία τη κοπέλα; Είμαστε ανοικτοί και στην ετεροφυλοφιλική πλευρά του ανθρώπου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρ'εσυ , εχεις ταλεντο στο erotica .. Παπαπα μα τι μπλογκογνωριμιες εχω κανει παναγια μου . Ολοι απο ενα ταλαντο φτου σας φτου σας !! Το τραγουδακι ειναι μαγικο και αν τελικα το γυρισει η κοπελια ενημερωσε μας .. Θελω να μαθω την συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τραγούδι είναι υπέρτατο...όπως ήταν και η Nina!! Θα ακολουθήσει άλλο ένα mini κειμενάκι με άλλο ένα αξεπέραστο τραγούδι της Nina Simone.

    Έχω ταλέντο στη περιγραφή της τσόντας εεε; Χαχαχαχα!!! Κάτι είναι κι αυτό! λολ! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.

    Ααααα κι όπως είπα και στον Ηφαιστίωνα, η ιστορία δεν θα έχει συνέχεια. Απλά σκέφτηκα να κάνω μια στήλη που θα είναι μικρά ή και μεγαλύτερα κείμενα (βλ. The Kill) που θα συνδέονται με ένα τραγούδι. Οπότε έκανα ένα ξεχωριστό label που θα λέγεται "Sing Along Drafts"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε τη μαύρη χήρα!! πέντε έθαψε και πάει για τον έκτο!!και ζωή ναχουν χαχαχα!!καλέ να βάλουμε ταμπέλα απ έξω απο το σπιτι (μην πλησιάζετε) μπας και σώσουμε κάνα χριστιανό!!!
    το τραγούδι απλά γ..άει και δέρνει.....
    φιλιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όχι αυτή να ήταν gay, o "έκτος" που ήθελε να ήταν...
    btw, το τραγούδι απλά γ..άει και δέρνει που λέει και η Φούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να κάνεις και μια ιστορια με τραγούδι από Billy Holiday...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Φούλη: Το τραγούδι απλά γαμάει και δέρνει indeed! Να βάλουμε όντως γιατί δεν τους βλέπω καλά τους λεγάμενους! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Scatterbrain: Αααααα...χαχαχα!!! Ξέρει τι διαλέγει η τύπισσα!!! λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Dimosthenis: Λες εεεε; Να δούμε...μπορεί και να μου βγει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;