5 Οκτωβρίου 2010

Ευφυολογήματα...


Πριν καμιά δωδεκαριά μήνες, ο νυν πρωθυπουργός έσκιζε τα βρακιά του ότι «Υπάρχουν λεφτά». Πριν κάμποσο καιρό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωνε ότι μπορεί «να μηδενίσει το έλλειμμα μέσα σε ένα χρόνο». Εδώ και χρόνια, η Αλέκα ονειρεύεται να κατατροπώσει «τα κόμματα του ευρωμονόδρομου». Εκ συστάσεως του ανεκδιήγητου μπουμπουκό-κομματός του, ο μεσιέ Καρατζαφερίς ποθεί διακαώς «να δει τη κόκκινη μηλιά». Μέρα με τη μέρα, στην αριστερά δεν μπορούν να συνεννοηθούν εφτά νοματαίοι.

Και ερωτώ, πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να ακούει παπαριές; Όταν δε βλέπω αφίσες με θράσος τέτοιου επιπέδου … τι να πω; …ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!

Η Ελλάδα θέλει να ζήσει; Έχει άραγε βούληση αυτή η έρμη χώρα; Αν σκεφτεί κανείς τις βασικές αρχές της διοίκησης, τότε μάλλον γνωρίζουμε ότι ποτέ μια αθροιστική οντότητα δεν έχει δικές της επιθυμίες ... ολόδικούς της στόχους, αλλά συνήθως αυτοί ταυτίζονται με εκείνους των μελών της. Το ζήτημα τότε δεν είναι αν η Ελλάδα θέλει να ζήσει, αλλά αν οι Έλληνες θέλουν να ζήσουν. Ααααα ρε καημένε Τρικούπη τι σου έμελλε να πάθεις. Από την άλλη εσύ το σεναριάκι το έχεις δει να ξαναγράφεται...και δοκώ πως το χεράκι σας τότε θα το είχατε βάλει αρκούντως. Σε αυτή τη παρανοϊκή χώρα που ελαχίστως έχει αλλάξει από τότε, τι μας μένει άραγε για να ελπίζουμε;

υ.γ. Από καιρό πίστευα ότι η όποια εθνική κρίση, είναι πρωτίστως κρίση στους πολίτες της.

10 σχόλια:

  1. Θέλει να ζήσει ναι, ψωμολυσσώντας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλει να ζήσει και οι κάτοικοι της θέλουν να ζήσουν. αν αλλάξουν γνώμη υπάρχουν έτοιμοι άλλοι κάτοικοι από βόρειες παγωμένες χώρες για να μετοικήσουν και να πάρουν τη θέση τους!

    φιλιά

    υγ. μετά τον πάτο ακολουθεί η άνοδος, αναγκαστικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και μετά λέτε εμένα υπερβολικό!!!!

    *ΑΣΠΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΑΤΗ, ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩΩΩΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ηφαιστίωνας: Αυτό μένει για μια φορά ακόμα στην ιστορία να το αποδείξει. Τόσο που έχει σηκώσει και αυτή η έρμη...βαρέα και ανθυγιεινά θα έπρεπε να της κολλάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @DaisyCrazy: Προς το παρόν έχουμε αντίθετα μεταναστευτικά ρεύματα...

    υ.γ. Καταλαβαίνεις βέβαια ότι δεν μπορούμε να είμαστε και σίγουροι ότι αυτός είναι ο πάτος...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Gi...orgio: Εσένα σε λέμε για άλλους λόγους υπερβολικό...σμουτς!

    *Έχεις βάσιμες υποψίες ότι η Άσπα διαβάζει το Blog μου και το γράφεις; Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Φούλη: Βροχερό τελικά ΣΚ ήταν, αλλά όμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;