16 Ιανουαρίου 2011

"Κυριακή γιορτή και σχόλη, να 'ταν η βδομάδα όλη"

Εναλλακτικός Τίτλος: "Τρελό Καμένο Τριήμερο στου Μηδενικού!"

Που λες αγαπητό μου φιλοθεάμων κοινό (εσύ με διαβάζεις βέβαια, αλλά μη κολλάμε τώρα σε λεπτομέρειες!), το Σαββατοκύριακο με βρήκε κλεισμένο στο σπίτι με μια μύτη να τρέχει, ένα κεφάλι καζάνι και χίλιες δουλειές να πρέπει να γίνουν. Αποφάσισα, λοιπόν, να απομονωθώ από τα εγκόσμια προς χάριν της ίασης μου, έτσι ώστε από Δευτέρα να επανέλθω απρόσκοπτα στα εργασιακά μου καθήκοντα. Γιατί αν με χαρακτηρίζει κάτι φίλοι μου, αυτό είναι η αυταπάρνηση της προλεταριακής μου ιδιότητας. Blame it in the headache dudes!

Ήταν από αυτά τα Σαββατοκύριακα που έδωσα και άδεια στο μωρό να μη περάσει να με δει, γιατί δεν ήμουν δα και του θανατά και δεν χρειαζόταν να το κολλήσω και μετά να γκρινιάζει. Όχι πως γκρινιάζει το καημένο, αλλά είμαι συν τοις άλλοις και υπερβολικά αλτρουιστής. Αυτό που για όποιον να λέω καταλήγω να μιλάω για μένα… πρέπει κάποια στιγμή να το κοιτάξω!

Λοιπόν αυτό το διήμερο ήταν το απόλυτο κάψιμο. Αποφάσισα, παρότι άρρωστος, να σηκώσω όλο το σπίτι στο πόδι, γιατί τώρα βλέπεις με έπιασε η νοικοκυροσύνη μου. Highlight υπήρξε η σημερινή μέρα που ένιωσα όσο Desperate Housewife όσο δεν παίρνει. Να σιδερώνω ντάνες τα ρούχα και τα σώβρακα (πάλι καλά να λες που δεν ήταν και του καλού μου!) και να χαζεύω Βουγιουκλάκη στη τηλεόραση!!! Τσακίσου… τσακίσου! Δηλαδή πόσο καμένος; Πόσο πιο νοικοκυρά θα μπορούσα να γίνω; Ένα είναι σίγουρο… δεν μου κάθονται καλά οι αρρώστιες!

Anyway! Για να κλείσω θα σας βάλω ένα βιντεοτεμάχιο που το είδα στο γνωστό Φατσοβιβλίο και ακόμα και τώρα ξεραίνομαι στα γέλια. Η κακογουστιά του Έλληνα, τελικά δεν έχει όριο. Όταν μάλιστα αυτή συμπεριλαμβάνει τη Βανδή ως soundtrack στο Sex and the City, είναι για να κάνεις καινούργιο άντερο!!

15 σχόλια:

  1. χαχαχα πολύ γέλιο το βίντεο Βανδή! χαχαχα!
    Περαστικάααααα!
    Έλα βρε, αφού ούτως ή άλλως θα έπρεπε να κάνεις τις δουλειές, τις έκανες μια ώρα νωρίτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νοικοκυρόπαιδο μας βγήκες,ότι σιδερώνεις το είχες πει σε άλλη φάση μα και Σαββατιανά!! τέλος, είσαι παιδί για σπίτι!! ράψε και κάνα κουμπί,καμιά τρύπια τσέπη!!
    Τώρα αν πω ότι το τραγούδι άσχετα με το βιντεάκι μα άγγιξε τι θα πεις,ότι είμαι καμμένη;;
    περαστικά σου
    φιλιά πολλά, από μακριάααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γελασα πολυ με την βανδη και το βιντεο\το βρισκω απολασυστικο και οχι κακογουστο
    επισης με την αλικη το ιδιο, η οποια ειναι η απολυτη κιτς σταρ
    περαστικα φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηφαιστίωνα, φοβάμαι ότι είμαστε οι μόνοι που το βρήκαμε εξαιρετικά γελοίο!! Χαχαχα!!

    Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να τις κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι καλέ...όλες τις δουλειές τις κάνω! Μπορεί να γκρινιάζω ότι δεν θέλω να τις κάνω, αλλά στο τέλος αναγκάζομαι! Τι να κάνω; Να πάρω καθαρίστρια; Έλεος...είπαμε!!

    Για το τραγούδι...είσαι απλά καμένη...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσωτε, το ότι δεν βρίσκεις το βίντεο κακόγουστο...να το προσέξεις!! Χαχαχα!!!

    Η ταινία αυτή επίσης της Αλίκης δεν υπάρχει. Αααα και η Υπολοχαγός Νατάσα...μη ξεχνιόμαστε! Χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα το επαναλάβω:ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ-ΑΛΙΚΗ??ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε δύο πολύ σοβαρούς μαραθώνιους να κάνουμε είναι η αλήθεια! Πρώτον, μαραθώνιος Αλίκης με γέλια μέχρι τελικής πτώσης! Και ο δεύτερος, μαραθώνιος Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή, με εξίσου πολλά γέλια!!

    Ευχαριστώ και καθορίζουμε τις λεπτομέρειες των μαραθώνιων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. καταρχας να ξαναπω οτι ειναι καταπληκτικη η φωτογραφια σου δηλαδη δεν μπορω χαχαχχα υπεραγαπω .. προσκυνω.. δευτερον να πω οτι χαιρομαι παρα πολυ που και εσυ ειδες την αλικη το σουκου . ποσο γελασα παναγια μου παλι. ειναι ανεκτιμητες οι στιγμες που σου χαριζουν οι ελληνικεσ σειρες χαχαχαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στον μαραθώνιο «ψυχής» έχω δηλώσει συμμετοχή (αυτοκαλέστηκα, το λένε στο χωριό μου). Στον έτερο μαραθώνιο δεν θα ερχόμουν ούτε να μου έβγαζες τα νύχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασίλη μου βλέπω έχεις ενθουσιαστεί με τη νέα φωτό...χαχα!! Thanks!

    Η Αλίκη σου κάνει καινούργιο άντερο. Πραγματικά νομίζω ότι πρέπει να τη βάζουν σε ασθενείς με βαριά κατάθλιψη...περδίκι θα γίνονται...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άπος μου...τι αυτοκαλέστηκες καλέ; Αφού μαζί το έχουμε κανονίσει! Αλλά να σου πω...αυτό θα πάει με υποχρεωτική συμμετοχή σε μαραθώνιο Βουγιούκλο. Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε κύριε Αντωνάκη μου! Χαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμένα αγαπημένη μου ατάκα αυτή της Αλίκης. Όταν θέλω να δώσω έμφαση σε κάποιο μονόλογο μου πάντα τη χρησιμοποιώ. Θα ήθελα να τη χρησιμοποιήσω και κάποια μέρα στο ακροατήριο αλλά δεν τολμώ ακόμη.Που θα πάει όμως;

    Περαστικά σου, βρε αν και σου κάνει καλό να είσαι άρρωστος κάνεις δουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θράσο μου, σε ποια από όλες τις ατάκες ακριβώς αναφέρεσαι; Έχει και πλούσια γκάμα η συγχωρεμένη.

    Καλύτερα είμαι πλέον και κάνω δουλειές θέλω δεν θέλω πια...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενα εποικοδομητικό ΣΟΥΚΟΥ! Το κάψιμο το αιώνα! Χαίρομαι που ο Giorgio επαναφέρει το δίκαιο αυτό αίτημα! Επίσης χαίρομαι που ο Άπος δηλώνει συμμετοχή... Όσο για τα νύχια, καθόλου δύσκολο... δοκιμασμένη μέθοδος βασανιστηρίων σε ασιατικές χώρες. Ζερό, νομίζω ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε και τοπικές νοτιοαμερικάνικες μεθόδους, όπως εξαναγκαστική κατανάλωση βοδινού κρέατος επί 2 ώρες χωρίς διακοπή ή κάτι παρόμοιο... Αυτά είναι προς σκέψη...

    Κατα τα λοιπά, ελπίζω να έχεις αναρρώσει επιτέλους! Όπως έχω ξαναπεί: Αργία μήτηρ πάσης κακίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;