24 Ιανουαρίου 2011

Ο Κορνήλιος κι Εγώ

Ο Κορνήλιος (…και όχι Λίτσα όπως θέλουν να λένε κάποιες κακές γλώσσες!) είναι Λατίνος. Καψαλισμένη όψη, προς τη σοκολάτα θα έλεγες περισσότερο. Δείχνει πολύ φιλικός και ενσωματώθηκε πλήρως και άμεσα στο οικιακό σκηνικό. Βλέπεις, όπως δηλώνει και το όνομά του (η πατρότητα του οποίου ανήκει στο θείο μου και νονό του Uncle Scrooge), δεν στερείται προσωπικότητας και άποψης. Δίνει τη νότα του στο χώρο που βρίσκεται και είναι αδιαμφισβήτητα ο απόλυτος κυρίαρχος του σαλονιού. Στη παρθενική του επαφή με λοιπά έμβια όντα έδειξε ηθικό ακμαιότατο, αντέχοντας τα βάρη επιτραπέζιων και τοπωνυμικών παιγνίων. Εσχάτως πρέπει να ομολογήσω και άλλων παιχνιδιών, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση. Το οικογενειακό του δέντρο, σε αντίθεση με κακοήθεις φήμες, δεν έχει να κάνει ούτε με τις σαλονοτραπεζαρίες Κασπίρη, ούτε βεβαίως με τη Μαίρη Βλουτή (…τι πάει να πει, ποια είναι η Μαίρη Βλουτή; Μορφωθείτε λίγο!).

Κατά τ’ άλλα γνωστές διαπιστώσεις βγήκαν από αυτό το ΣΚ. Ότι, το πιο όμορφο πράγμα είναι να μοιράζεσαι στιγμές χαλάρωσης και κανταϊφιού με φίλους, και ότι το να κάθεσαι στον Κορνήλιο με το ζουζούνι και να βλέπετε Poirot είναι αξία ανεκτίμητη.

Μια ωραία βδομάδα να έχουμε και ας κάνει ό,τι καιρό θέλει. Το πολύ-πολύ αν βρέχει να βγούμε και να κάνουμε Live τη παραπάνω γαμάτη χορογραφία!

13 σχόλια:

  1. Παρόλο που η επαφή μου με τον Κορνήλιο δεν διήρκεσε πάνω από 1,5 λεπτό, τείνω να συμφωνήσω με τα υπόλοιπα. Όπως και με την αξία ενός ΣΚ εντός.

    Hasta Siempre, Μαίρη Βλουτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί η μαίρη βλουτή απέχει από το ελληνικό star system??

    μεγειές!!!;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καναπές είναι;
    χαχαχαχαχα με γεια ότι και να είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Gi...orgio: Δεν είναι ότι απέχει. Απλά το ελληνικό star system έχει αράξει σε έναν... Κορνήλιο, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και δεν αναγνωρίζει τα αληθινά ταλέντα με κλασσική ελληνική παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ apos έχεις απόλυτο δίκιο!!Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απος, το πρώτο σχόλιο ήταν καρφί για όσους στρογγυλλοκάθισαν στον αναπαυτικό Κορνήλιο; :)

    Ζερό μου, θα συμφωνήσω κι εγώ με τα συμπεράσματά σου. Αξία ανεκτίμητη και οι φίλοι που έχουν ωραίες φαϊνές ιδέες και μαζέυουν ωραίο κόσμο γύρω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Gi... orgio, σωστά. Ακόμα και τα παιδιά του Φώσκολου...

    Zero, τον τελευταίο καιρό τα σχόλια τα έχουμε κάνει chat. Μήπως να μαζευόμαστε συχνότερα ΓΥΡΩ από Κορνήλιους;

    [ Dimos, όπως κατάλαβες, έπεσε και δεύτερο καρφί.... :-) ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένε μου Apos, ο Κορνήλιος νομίζω ότι σου χρωστάει στα σίγουρα!

    Όσο για τη πρόταση περί "Κορνήλιων"...αν και το Κορνηλιάκι μου είναι αναντικατάστατο...δεν μπορείς να με βρεις περισσότερο σύμφωνο!!!

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μικρέ Ναυτίλε μου...ο Κορνήλιος είναι το νέο μέλος του πραγματικού τσαρδιού μου...και δεν είναι κάτι άλλο παρά ένας υπέροχος καναπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Giorgio, να φανταστώ ότι την έφαγαν οι σαλονοτραπεζαρίες Κασπίρη; Χαχαα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημοσθένη...αυτές είναι λοιπόν έξυπνες ιδέες! Αν και η συνταγή είναι παλιά, γνωστή και αλάνθαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;