1 Ιανουαρίου 2011

My first draft of resolutions


Νομίζω ότι όσο μεγαλώνει κανείς, τόσο πιο λίγη ανάγκη θα έπρεπε να έχει να κάνει απολογισμούς...μόνο τα απαραίτητα φθάνουν! Το μυαλό, όμως, είναι άτιμο πράγμα! Τώρα, στο δωμάτιο του πατρικού μου σπιτιού, γυρίζοντας το χρόνο λίγο πίσω...σε κάθε απολογισμό που είχα κάνει τα περασμένα χρόνια σκέφτομαι τι πέτυχα, τι δεν πέτυχα και κυρίως τι θέλω να βάλω ως στόχο. Είμαι γενικά αισιόδοξος άνθρωπος...πολλοί φίλοι μπορούν να το πιστοποιήσουν. Κάποιοι μπορεί ακόμα να σας πουν ότι είμαι περισσότερο κι από όσο χρειάζεται...σε σημείο αφέλειας...χαζό παιδί χαρά γεμάτο. Έχουμε και λέμε λοιπόν για το χρόνο που μόλις έφυγε!


  1. Όσος χρόνος και να περάσει ποτέ δεν θα συνηθίσω ότι κάποιους ανθρώπους τους έχω χάσει διαπαντώς από τη ζωή μου. Μου λείπει πολύ εκείνο το φιλαράκι που μου έδωσε το κίνητρο για να τα βρω με τον εαυτό μου και να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Σαν σήμερα ρε φιλε γιόρταζες...πραγματικά μου λείπεις...πραγματικά σε ευχαριστώ!
  2. Η τύχη φέτος μου έφερε στη ζωή μου, ίσως έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που είχα ποτέ δίπλα μου. Έναν άνθρωπο που πρωτίστως είναι φίλος μου και μετά όλα τα άλλα. Ίσως ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω στο Είδωλο...ξέρει αυτό... ;-)
  3. Φέτος υπήρξε η ουσιαστική χρονιά του απογαλακτισμού μου. Τελικά και εύκολο δεν είναι, αλλά καταλαβαίνω επίσης πως ο γυρισμός σε ένα άδειο σπίτι είναι τελικά ανυπόφορος. Ο φόβος της μοναξιάς, ίσως είναι πιο μεγάλος και από εκείνον του θανάτου...αν δεν είναι από μόνη της ένας μικρός θάνατος.
  4. Το να πληρώνεις μόνος σου τους λογαριασμούς...όσο σκληρό κι αν φαίνεται όταν μετά δεν μένεις με τίποτα για να περάσεις τον υπόλοιπο μήνα...είναι απίστευτη καύλα τελικά...
  5. Εν τέλει...κατάλαβα ότι η εμμονή κάποιων ανθρώπων να σου χρεώσουν ένα κατά γενική ομολογία λάθος σου, ως προπατορικό αμάρτημα...δεν είναι τόσο αθώα και ηθική όσο φαίνεται. Καλή καρδιά όμως μωρέ!
  6. Για μια ακόμη χρονιά, το blogging υπήρξε ο δωρεάν ψυχολόγος μου. Είναι φοβερό το πως όσο περνάει ο καιρός, η αγάπη μου γι’αυτό δεν φθίνει.
  7. Αυτοί που λένε ότι το διαδίκτυο, με όποια μορφή του, δεν μπορεί να σου δώσει πραγματικούς φίλους, δεν έχουν ιδέα στο ότι σε μένα έχει δώσει μερικά άτομα που πλέον αγαπώ σαν τρελός. Αφιερωμένο στο Όργιο, τον Θείο, τον Αργεντίνο, τη Σεφταλιά, τη Νινέτα και το Δημοσθένη που στα μελλοντικά βράδια Monopoly και Trivial θα σας παίρνω τα σώβρακα...χαχα!!
  8. Δεν μετανιώνω για κανένα έρωτα που πέρασε τελικά από τη ζωή μου. Ούτε για έναν! Ακόμα και εκείνους που μου φέρθηκαν σκάρτα, εκείνου που έφαγα πόρτα, εκείνους που πληγώθηκα, εκείνους που ίσως καν δεν γνώρισα. Θέλω μέχρι να πεθάνω να ερωτεύομαι με όλη την καρδιά μου χωρίς να φοβάμαι τις συνέπειες. Αρνούμαι κατηγορηματικά τα στενά στεγανά της ανέραστης και καταπιεσμένης ερωτικότητας. Σας το ορκίζομαι ότι ακόμα κι αν είναι για ένα βράδυ...εγώ θέλω να ερωτευτώ...


Αρχίζει άλλος ένας χρόνος. Δύσκολος πράγματι από όσο φαίνεται. Ξέρετε, όμως, κάτι; Όσο έχω δίπλα μου ανθρώπους που αξίζουν και ελπίζω για κάτι καλύτερο...δεν έχω τίποτα να φοβηθώ.


Καλή μας χρονιά Παίδες... ;-)

26 σχόλια:

  1. ου, πρώτο σχόλιο. (μήπως έπρεπε να κοιμάμαι;).
    καλή χρονιά και από εδώ, γιούπι!

    πολύ χαίρομαι που κατάλαβες το 4, έχει μια γοητεία, non? (για το 3 δεν θα συμφωνήσω αλλά όλοι μού το λένε οπότε ασ δεχτούμε ότι εγώ είμαι ο ανάποδος).

    καλό απολογισμό βλέπω, οπότε όλα ωραία! φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είμαστε καλά να λέμε για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες.. έστω και στην πληρωμή λογαριασμών!!!
    Έκανες κάποια βήματα στη ζωή σου, του χρόνου εύχομαι να είναι όλα πιο εύκολα!!!
    Απολογισμοί τέλος.. θα μας φάει το στρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ αγαπημένε μηδενικούλη,πολύ μου άρεσε αυτό που είδα σήμερα,μην αλλαξεις ποτε!!
    Το 8 σου είναι ότι καλύτερο και πραγματικά το προσυπογράφω...
    τα φιλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι, όσο έχουμε δίπλα μας Ανθρώπους δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Καλή χρονιά, με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, εγώ γιαυτό δεν έκανα λίστες και τα είπα απλά γενικόλογα. Έστριψα διά του αρραβώνος. Το να μάθεις να μένεις μόνος σου, πέραν του να μάθεις να μην τρως τα λεφτά των λογαριασμών περιλαμβάνει και ακριβώς το να μπορείς να γυρίζεις σε άδειο σπίτι και να μην σε πιάνει εκείνο το βάρος (όσο γίνεται δλδ). Θέλει δουλειά, εγώ το κατάφερα μετά από καιρό.

    καλή χρονιά, του χρόνου περισσότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παίζει. Μπορεί να γυρνά κανείς σε άδειο σπίτι αλλά και σε ένα γεμάτο-άδειο-σπίτι. Ποιο από τα δύο είναι χειρότερο δεν ξέρω.

    Καλή χρονιά. Επιτέλους έφυγε το zero και τώρα είναι 1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Μικρός Ναυτίλος: Ποδάρικό λοιπόν στο ηλεκτρονικό τσαρδί μου έκανε ο Ναυτίλος. Εξαίρετο μου κάνει και έχει και μια σημειολογία που πρέπει να σου εξηγήσω εκ του σύνεγγυς. Μακάρι να πάνε όλα καλά! Νομίζω ότι θα είναι μια καλή χρονιά πάντως!! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Άσωτος Γιος: Αυτό λέω πάντα κι εγώ. Αν το πιστεύουμε και λίγο, τότε μάλλον καλούτσικα θα πάνε!! Καλή χρονιά αγορίνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Ηφαιστίωνας: Εντάξει, δεν είναι και τόσο κακό να τους κάνουμε που και που για να βλέπουμε που στεκόμαστε. Κακοί σπανίως είναι! Καλή χρονιά μικρέ και να είμαστε πρωτίστως καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Φούλη μου: Καλή χρονιά γατούλα. Ελπίζω να μην αλλάξω ή έστω να αλλάξω προς το καλύτερο! Έρωτας αγαπητή μου, να φοβάσαι τους ανέραστους ανθρώπους. Όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι το να μην αφήνεις τον εαυτό σου να ερωτευθεί (ακόμα και λάθος άτομα) δεν είναι δείγμα ωριμότητας, αλλά σοβαρής αδυναμίας...

    Φιλί γλυκό για τον καινούργιο χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Αpparos: Χρόνια πολλά Λακωνική μου Σεφταλιά...χαχαχαχα!!! Καλή χρονιά Απαρούιιιιιιιιιιιιιιι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Νikos: Καλή χρονιά Νικόλα μου, και μακάρι να έχουμε δίπλα μας μονάδες που όλοι μαζί να κάνουμε πανέμορφα αθροίσματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Προφυλακτικό: Εγώ είμαι νέος στο άθλημα (ούτε έχω χρονίσει καλά-καλά), οπότε ίσως γι'αυτό μου κακοφαίνεται. Αν και είναι στιγμές που η βρίσκω τρελά!!

    Καλή χρονιά να έχουμε Καποτάκο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @G4George: Το καλύτερο να μένα είναι να γυρίζει σε ένα γεμάτο σπίτι...ό,τι και να σημαίνει αυτό!

    Δηλαδή εγώ πρέπει να γίνω One Point τώρα; Χαχααχαχα!!!

    Καλή χρονιά Δάσκαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρώτον, θέλω να μου πείς πώς καταφέρνεις το Νο.4! όχι να πληρώνεις λογαριασμούς, αλλά να ευχαριστιέσαι ότι μένεις ταπί! εγώ ακόμα το προσπαθώ! Περιμένω το μεγάλο σου μυστικό!
    Καλή χρονιά λοιπόν! Το 2011 να σου φέρει εξίσου καλούς φίλους, να μην σου πάρει κανέναν, να εξακολουθείς να μην μετανιώνεις για έρωτες και για τίποτα γενικότερα!
    Χρόνια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ου, έχεις την προσοχή μου- θα σε χωρέσω κάπου στις σύντομες εμφανίσεις μου στην Αθήνα τον Ιανουάριο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή χρονιά zero!

    Σχετικά με το 5, τι πιστεύεις ότι κρύβεται πίσω από τέτοιες συμπεριφορές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το 8 με συγκινει και το 4 με συναρπαζει. Πραγματικα ομως πρεπει να ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ χαχαχα και δεν κανω πλακα .. καταλαβαινω πως νιωθεις !!! ειναι οπως ο πρωτος μισθος ρε παιδι μου. νιωθεις βασιλιας .. καλη χρονια να χουμε παλικαρακο μου να χουμε την διαδικτυακη μας παρεουλα να τα λεμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Νext Day: Κατ'αρχήν δεν είμαι τόσο μαζόχας όσο ακούγεται. Σήμερα που πλήρωσα τηλέφωνο, κινητό και πετρέλαιο, δεν είναι ότι χοροπήδαγα και από τη χαρά μου...χαχαχα!!! Απλά είναι ωραίο πράγμα να ξέρεις ότι δεν βασίζεσαι σε κάποιον για να πληρώσεις τις δικές σου υποχρεώσεις...αυτό εννοώ!!

    Καλή χρονιά να έχουμε μικρά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Μικρός Ναυτίλος: Εννοείται ότι σε περιμένουμε με χαρά. Όλο το παρεάκι...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Κώστας: Καλή χρονιά αγαπητέ μου.

    Όσο για την ερωτησή σου...άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, κι εγώ δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να σου απαντήσω. Πάντως αν ανατρέξεις στο blog θα βρεις σχετικά post που θίγουν αυτό ακριβώς το ζήτημα. Σε κάθε περίπτωση, δεν νομίζω ότι τελικά οι εξηγήσεις σε ένα περιστατικό είναι τόσο μονοσήμαντες όσο αρχικά φαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @Basilis: Καλή χρονιά και χρόνια Πολλά Βασίλη μου. Να είμαστε καλά και να τα λέμε από τα ηλεκτρονικά σπιτάκια μας, μοιράζοντας απλόχερα τις απόψεις μας!! Φιλούρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και φέτος, χορηγός μιας γλυκειάς χρονιάς, η Nutella Dotidou!

    Μην ξεχνάτε, σας αγαπώ!

    Καλή χρονιά αστεράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @One Happy Dot: Νουτέλα Ντοτίδου...I like it!! Θα το κρατήσω να σε λέω έτσι από εδώ κι ομπρός!!! Χαχαχα!!!

    Καλή χρονιά και σένα. Φιλί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;