22 Σεπτεμβρίου 2009

Άλλο ένα εποικοδομητικό βράδυ!

Όλα για όλα. Την είδα τη τηλεμαχία (μην το πεις debate, γιατί θα σε πιάσει η Χούκλη και θα σε κυνηγάει με το Μπαμπινιώτη παραμάσχαλα). Όχι την είδα…δεν άντεξα λέμε. Είναι σαν τα μικρά παιδιά με το γλυκό στο ντουλάπι. Ξέρω ότι θα μου χαλάσει τα δόντια, ξέρω ότι δεν θα μου προσφέρει τίποτα το θρεπτικό, αλλά θέλω να το κλέψω και να το φάω. Εντάξει, λοιπόν, υπέκυψα στο πειρασμό και την είδα. Λίγα σχόλια να πω; Δικό μου είναι το Blog και θα πω.


Ο Καραμανλής με τσάντισε σας λέω. Αν ήμουν μπροστά θα του άστραφτα ένα χαστούκι για να μάθει να μου φωνάζει. Άντε μου στο διάολο που θα μου κάνεις και κατήχηση με ύφος λες και είμαι κάνα μαθητούδι. Άντε στη Νατάσσα και τα δίδυμα, μη σε στείλω εγώ μια ώρα αρχύτερα. Εδώ δεν σηκώνω πια από τους γονείς μου να μου μιλάνε έτσι, θα ανέχομαι εσένα…που σε έχω και χεσμένο με το συμπάθιο; Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος οι σύμβουλοι του, τον ερμήνευσαν να χαλαρώσει λίγο γιατί δεν θα άφηνε κανένα αγάμητο!


Ο Παπανδρέου ήταν καλύτερος από άλλες φορές, αλλά τη μαλακία του την έκανε. Στη πρώτη ερώτηση τον πήρε λίγο ο ύπνος το καμάρι μου. Βασικά ξέχασε να κάνει ερώτηση. Και εκεί που έλεγε με περίλυπο ύφος στη Χούκλη ότι «μα δεν έχω κάνει ερώτηση», εγώ πολύ τον λυπήθηκα. Δεν ξέρω, αλλά μου βγήκε κάτι το πολύ πατρικό και ήθελα να τον πάρω αγκαλιά και να του πω «σώπα μικρό μου, σώπααα». Αφού μανίτσα μου δεν το έχεις το debate, άστο να πάει το παλιάμπελο!


Η Αλέκα ήταν η Αλέκα! Για άλλη μια φορά η συνωμοσία του μεγάλου κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού δεν πρέπει να περάσει. Όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις πρέπει να κλείσουν και ο Λένιν να αναγεννηθεί στο πρόσωπο του Κολοζώφ ή της Κανέλλη (δεν ξέρω τι είναι πιο τρομακτικό δηλαδή!). Αφού και οι δημοσιογράφοι πολύ στο ψιλό την είχα πάρει και την λυπήθηκα λίγο και αυτήν. Πολύ συμπόνεσα σε αυτή την τηλεμαχία!


Ο Αλέξης…αχ ο Αλέξης! Τέτοιο βλέμμα και τέτοιο λόγο είχα χρόνια να δω. Αυτό το σέξυ παιδί με τα μάτια τα…τι μάτια καλέ έχει ο Αλέξης; Αρνήσου τον πατέρα σου τον Αλαβάνο (εύκολο), αρνήσου τη μητέρα σου συνιστώσα ΝΤΑΙΖΗ (επίσης εύκολο) και έλα στο ΠΑΣΟΚ…που κατά εκεί το πας τελικά. Τι να πω; Αυτός υπήρχε δεν υπήρχε το ίδιο και το αυτό ήταν για μένα. Η μόνη στιγμή που συγκινήθηκα ήταν εκεί που μας έλεγε ποιους συνάντησε. Πολύ κατατρεγμένο παιδί μου φάνηκε!


Αυτός ο Χρυσόγελος (αλήθεια έχει συγγένεια με τον Τέρυ Χρυσό;;;) πολύ εκτός τόπου και χρόνου ρε παιδάκι μου. Άσε που έχω μια υποψία ότι ο καθένας εκεί μέσα ό,τι του έρθει λέει. Καλέ πέντε άνθρωποι κόμμα και έχετε αρχίσει τα καλά του ΣΥΡΙΖΑ; Κρίμα από το Θεό είναι! Άσε που πολύ με άγχωσε αυτός, γιατί λίγο ή πολύ βούλιαξε σε λίγα χρόνια όλη τη Θεσσαλονίκη. Μην τα λες αυτά στους Σαλονικιούς γιατί θα αρχίσουν να χρεώνουν 10 ευρώ τον καπουτσίνο στη παραλία μιας και σε λίγα χρόνια δεν θα μπορώ να τον απολαμβάνω εκεί…μιας και η παραλία θα έχει πάει στη Τσιμισκή!


Ας μαζέψει κάποιος τον Καρατζαφέρη. Εδώ ούτε πλάκα να κάνω δεν μπορώ. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος και ανεγκέφαλος. Το σύνδρομο Βασιλάκη Καΐλα που τον διακατέχει δεν με συγκίνησε καθόλου. Επίσης, αν ήθελα καναλάρχη ή διευθυντή περιοδικού για πρωθυπουργό θα έβαζα τον Κωστόπουλο. Να μου έκανε τη βουλή Νitro. Εεεε μα…με το κατατρεγμένο ιδρυτή κόμματος!


Για μια ακόμη φορά είδαμε ένα ανούσιο debate. Για μια ακόμη φορά είπαν εκεί δυο μαλακίες να περάσει η ώρα. Για μια ακόμη φορά τσαντίστηκα. Ωστόσο, τι να κάνω που δεν μπορώ να μην το παρακολουθήσω. Αύριο πάλι θα παρακολουθήσω για να εκνευριστώ ακόμη περισσότερο. Είμαι μαζόχας τελικά!

16 σχόλια:

  1. Στην τηλεμαχία των δύο, προσωπικά θα είμαι στον οδοντίατρο. Για πρώτη φορά δεν με χαλάει καθόλου η καρέκλα του, ο τροχός του και η άσχημη βοηθός του.

    Καλό κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ το είδα όλο! Η Σία Κοσιώνη μου άρεσε τόσο πολύ που έτσι μου έρχεται να το γυρίσω! Για τα υπόλοιπα δε θα κάνω σχόλιο!

    PS. Το "Αχ ο Αλέξης" μη νομίζεις πως δεν το είδα... απλά δε θέλω να παρεξηγηθούμε από την πρώτη μέρα γνωριμίας. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Αpos: Τα φιλιά μου στον οδοντογιατρό σου! Άντε και στην άσχημη βοηθό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Lapofthegods: H Σία ήταν καλή! Λίγο Bitch και αυτό μου άρεσε και μένα.

    p.s. Είσαι fan Αλέξη μάλλον! Αχ ναι...μην παρεξηγηθούμε από σήμερα...ας το αφήσουμε για αύριο! Περαστικά πάντως...χαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ γουρούνιαζα με τον κολλητό μου σ'ένα εστιατόριο στην παραλιακή!
    Σιγά μην κλεινόμουν μέσα για δαύτους!
    Την καλησπέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω ειδα 1 dvd και σημερα θα δω heroew seson 4.
    "ας τους να μιλανε... εμεις στον κοσμο μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. zero δεν θα κρύψω τα λόγια μου - καθαρές κουβέντες - αυτή είναι η αλήθεια και έτσι έχει η πραγματικότητα, όλα τα άλλα είναι νεφελώδεις ιστορίες, ξεκάθαρα πράγματα:
    και εγώ το είδα, και αν σε παρηγορεί είδα και μετά τα σχόλια. συμφωνώ μαζί σου σε όλα. και ευτυχώς δεν μ' αρέσει ο αλέξης για γκόμενος, πάρτον εσύ (με την καλή έννοια).
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγω 7-10 ημουν γυμναστηριο και μετα πηγα για καφε με τον ξαδερφο μου.
    Στο γυμναστηριο δε εκλεισα την τηλεοραση να μην βλεπω οταν εκανα διαδρομο.
    ουτε ξερ τι ειπαν ουτε και με ενδιαφερει.
    οποιος πουστης και να βγει εγω τη δωση στην εφορια στις 27 του μηνα πρεπει να την πληρωσω.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν σε νευρίασε ο Καραμανλής στην τηλεμαχία, πού να κάνεις ποστ και για την τηλεμαχία των 2!

    Αναρωτιέμαι αν αυτός ο άνθρωπος έχει επαφή με την πραγματικότητα, όταν λέει ότι ξέρει τι του γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Bear: Δεν λέω...και το γουρούνιασμα είναι μια σεβαστή τελετουργία. Πολύ πιο σοβαρή από ένα debate! Αλλά σκέψου ότι θα μπορούσατε να γουρουνιάζετε βλέποντας το debate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @The Fallen: Το ότι επέλεξες dvd έναντι ενός debate δεν λέει και κάτι κακό ομολογουμένως. Να τους αφήσεις να μιλάνε...επίσης δεν δυσανασχετώ...απλά μην φωνάζεις μετά για τα κακώς κείμενα, γιατί τότε είσαι τόσο συνένοχος όσο και αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Scatterbrain: Εεεεε όχι και τον Αλέξη...ίουυυυυ!!!! Ούτε στον εχθρό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Aunt Donna: Αναμφίβολα! Δεν νομίζω επίσης να είπε κάποιος ότι θα στην πληρώσει. Για να μην έχεις άγχος στο λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Another George: Να σου πω την αλήθεια δεν είναι την τηλεμαχία των δύο, γιατί προτίμησα να πάω να δω τον Αντίχριστο. Εξαιρετική ταινία. Εμένα με άρεσε! Ο Καραμανλής με εκνευρίζει εννοείται. Βασικά με εκνευρίζει οτιδήποτα δεξιό by default! Αναγνωρίζω την αδυναμία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;