6 Ιουλίου 2010

Almost Unreal Situations


Είναι πληθώρα κόσμου που υποστηρίζει ότι η χαρά της ζωής είναι στα μικρά και στα καθημερινά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μια σοφή τοποθέτηση…αν και αφού την ασπάζομαι…σοφή θα είναι σίγουρα! Μέσα σε μια βδομάδα, λοιπόν, υπήρξα μάρτυρας δύο πολύ παράξενων και πρωτόγνωρων γεγονότων. Και εν είδος ερώτησης σας απευθύνομαι φίλοι μου:


1. Πως θα ένιωθες να κάθεσαι με το έτερον ήμισυ σε μια μεγάλη αίθουσα του Village, σε μεταμεσονύκτια προβολή του Freddy Krueger, συνοδεία κολλητού φίλου του συντρόφου; What the heck δηλαδή! Να μπορούμε να μιλάμε φωναχτά λες και είμαστε στο σπίτι, με ανεβασμένο το μπράτσο της πολυθρόνας χεράκι-χεράκι, ο καθένας να τρώει τα pop corn του (γιατί το είδα εγώ το άγριο βλέμμα του όταν του πρότεινα να μοιραστούμε ένα κουτί pop corn…πάλι καλά που δε γύρισε να μου πει φαρμακερή ατάκα τύπου «Joey does not share fooooooooddddddddd!!!!!!!).


2. Πως θα ένιωθες να ξεναγείς αλλοδαπό συγγενή στους δρόμους της Αθήνας, ο οποίος δεν ξέρει γρι ελληνικά, παρέα με τον παραπάνω κύριο και να τον έχετε στη μέση και να πετάτε που και που κάτι ελληνικά με μελιστάλαχτες συζητήσεις και βέβαια αυτός να νομίζει ότι μιλάτε για το φαινόμενο του θερμοκηπίου! Και που να ‘ξερε! Χαχαχα!!


Almost unreal καταστάσεις που είναι σαν το αλατοπίπερο της ζωής μας και έχουμε κάτι να διηγούμαστε! Καλά να είμαστε και να γεμίσουμε από δαύτες!!

18 σχόλια:

  1. χαχαχα όλα μια χαρά τα βλέπω !!!
    Μια χαρά περνάτε δηλαδή!!!
    Πολύ γέλιο να μιλάς μπροστά σε κάποιον που δεν σε καταλαβαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα τέτοια!!!
    Και... εις ανώτερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζεις οτι το αμερικανακι δεν καταλαβε τιποτα;;; Πόσο αθώος μπορείς να είσαι δηλαδή; Έλεος!
    Απλά δεν είπε τίποτα μην τυχόν και του κάνετε καμιά ανήθικη πρόταση του παιδιού! Χαχαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. τι ξαφνικό κόλλημα με τα άνιμε??δεν στο χα....λολ
    πάντως αν θες δες αυτό που έχω στο template μου...ΕΠΟΣ!
    2. Freddy Krueger???τι ρομαντικό!!!
    3. τόσο λιγούρης είναι??αααα τι πράματα είναι αυτά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσπάθησε να μιλάς με γλυκόλογα για το Μνημόνιο. Και αν ξανάρθει συγγενής από τα ξένα για την επόμενη 10ετία, γράψε μου.

    (nachos την επόμενη φορά. Με τυρί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτό του να μιλάς στη μητρική με άλλους, ενώ υπάρχει άνθρωπος μόνος του που δεν την καταλαβαίνει, είναι κακό! να το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οκ

    Ισως να μην το πιστεψεις αλλά τον τελευταίο καιρό μου συνέβησαν και τα 2 !

    Ίδια την ίδια ταινία , μόνο όμως με τη συνοδεία του γκομενακίου !

    Και έκανα ξενάγηση σε Αμερικανίδα και με τον φίλο μου (και κολλητό της) πετάγαμε φαρμακερές ατάκες για το πόσο χαζοχαρούμενη είναι και για το αν είναι παρθένα !!

    :P

    thumbs up

    Υ.Γ.Ειλικρινά με παραξενεύει 1.η ίδια ταινία , 2.η αλλοδαπή !

    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας έπαιρνες άλλο ένα κουτάκι ποπ κορν!!
    είναι πολύ τραγικό και άβολο να μιλάνε άλλοι και να μην καταλαβαίνεις!!! πάρτο δικό σου!
    καλημέρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Hφαιστίωνας: Τρέξιμο, αλλά μια χαρά...ναι! Καλά γέλιο έχει, αλλα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και πολύ ευγενικό. Και γενικά δεν το κάναμε πολύ...ίσα ίσα καμιά πρόταση για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Turigr: Πόσο ανώτερα καλέ; Να τους ξεναγώ και σε άλλες πόλεις; Απαπαπα...τα ποδαράκια μου!!! Χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Dimosthenis: Καλέ συγγενής μου ήταν...για ποιον με πέρασες; Επίσης για το αν καταλαβαίνει...ένα θα σου πω...φανατικός οπαδός του Bush...θες κάτι άλλο; λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Giorgio:

    1. Κακές επιρροές...μη νομίζεις! Είδες εκπλήξεις που έχω;
    2. Έτσι τι βρίσκουμε εμείς...έχεις πρόβλημα Mister; Χαχαχαχα!!!
    3. Άστα να πάνε...λιγούρι παιδάκι μου! Τι να λέμε τώρα; Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Apos: Είπαμε βρε καμάρι μου...μη το ξεχέσουμε και τελείως. Σε λίγο θα μου ζητήσεις να κάνω ερωτική εξομολόγηση στην Όλγα και το παρεάκι της μαζί...ίουυυυυ!!!!!

    (νάτσος δεν θέλω...να γίνω σύσκατος μέσα στο σινεμά; Χαχαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Προφυλακτικό: Το ξέρω και δεν το κάνω. Αλλά δεν άντεχα να μη τον πειράζω με καμιά ατάκα...σουρεάλ σου λέω! Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Έγραψα πάλι ο πούστης: Συγνώμη, αλλά έχω χάσει επεισόδια. Το story με το γκομενάκι που αμφιταλαντευόσουν...τέλικά το συνέχισες; Και γιατί αγόρι μου μας είχες πρήξει; Χαχαχαχαχα!!! Εύγε!! Καθηγητής να σου πετύχει!

    Για τη ταινία μάλλον την είδαμε και στο ίδιο Village..όσο για το αλλοδαπό...είναι όντως από τα ανεξήγητα της φύσης...χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Φούλη: Πήρα εννοείται το δικό μου τελικά. Εγώ φταίω που ήθελα να είμαι ρομαντικός και να μοιραστούμε το ίδιο. Αλλά είδα γρήγορα the ligouris eye, οπότε το γλίτωσα το ξύλο! Χαχαχαχα!!! Είναι όντως εξαιρετικά άβολο να μιλάνε μπροστά σου μια ξένη γλώσσα γι'αυτό και εμείς το κάναμε όσο πιο λίγο μπορούσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλλοπρόσαλλο ποστ. Με έντονα μικρά στοιχεία "ελευθερίας" που το κάνουν εννοείται να μ'αρέσει υπερβολικά, όπως το "χεράκι-χεράκι".
    Έχω μερικές ερωτήσεις όμως:
    1. Σας άρεσε η ταινία;
    2. Τα ποπ κορν ήτανε με κλασσική γεύση ή μπέηκον; (στο "ο καθένας το δικό του" εννοείται συμφωνώ - μοίρασμα στο ποπ κορν δεν μπορεί να υφίσταται).
    3. Το να κατάλαβε ο συγγενής τι λέγατε από το μπότι λάνγκουεϊτς παίζει ή αποκλείεται αυτόματα ως ενδεχόμενο επειδή είναι οπαδός του Μπους;
    4. Τι καιρό κάνει και η ξενάγηση στους δρόμους της Αθήνας παραμένει ευχάριστη;
    Αυτά τα λίγα προς το παρόν.
    Και πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Aνώνυμος or From Russia with Love: Έγραψα εγώ αλλοπρόσαλο post; Μα αυτό αγαπητέ μου είναι τόσο τυπικό του εαυτού μου! Χαχαχαχα!! Να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις σου, γιατί δεν μπορώ να αφήνω τους ομογενείς μας με απορίες:

    1. Συμπαθητική ήταν ομολογώ και μάλλον καλό re-make. Εξάλλου έχω μπλέξει με horror movie lover! Φαντάσου ότι σε όποιο σινεμά έχουμε πάει, έχω δει ταινίες τρόμου. Στο σπίτι βλέπουμε και άλλα βέβαια.

    2. Κλασσική καλέ! Αααααα you have also the ligouris eye...I see! λολ!

    3. Αποκλείεται σε λέω! Ήμασταν και προσεκτικοί, αλλά ο συγκεκριμένος δεν ξέρω αν γνωρίζει πως γίνεται η αναπαραγωγή ακόμα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν πίστευε στον Αδάμ και στην Εύα!!

    4. Ποιος είπε ότι είναι ευχάριστη που κινδύνεψα να αφήσω τα κοκκαλάκια μου! Ευχάριστη δεν ξέρω...υποχρεωτική την έκανε σίγουρα...χαχαχα!!!

    Thanks!

    (Kαι πρέπει να σου βρούμε Nickname για να υπογράφεις. Το "Frim Russia with Love" πως σας φαίνεται; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;