27 Ιουλίου 2010

Notice: Η Ιστορία των Δύο

Όταν μου έγινε η πρόταση - έγραφα ακόμα τον μονόλογο ενός Blogger - αμέσως δέχτηκα με μεγάλη προθυμία. Εδώ μέσα κάνουμε τη πλάκα μας ομαδικά, οπότε το να γράψω μια νουβέλα συνεταιρικά με έναν άλλο blogger θα ήταν πέρα για πέρα διασκεδαστικό. Το συνεταιράκι, λοιπόν, Dimosthenis κι εγώ αποφασίσαμε να γράψουμε μια ιστορία σε συνέχειες, όπου θα γράφει μία ο ένας, μία ο άλλος. Συνεπώς, ο ένας θα προσδιορίζει τη συνέχεια του άλλου. Δεν είναι φυσικά κάτι πρωτότυπο στη Blogόσφαιρα. Έχει γίνει εδώ και χρόνια κι αν ενθυμούμαι καλώς συμμετείχαν και μια πληθώρα bloggers. Εμείς θα προσπαθήσουμε πάντως να σας δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό και μέσα από αυτό να κάνουμε και τη πλάκα μας, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο από το να γράφουμε.


Η ιστορία αρχίζει από μένα και στο τέλος κάθε ιστορίας θα υπάρχει link για το blog που φιλοξενεί τη συνέχεια. Ίσως να σκεφτούμε να ανεβάζουμε και στα δύο Blogs τις συνέχειες. Εδώ θα θέλαμε και τα δικά σας σχόλια για το τι ακριβώς σας βολεύει περισσότερο. Φυσικά θα υπάρχει και το σχετικό bannerάκι δίπλα.


Καλή μας αρχή και ελπίζουμε να σας αρέσει.

4 σχόλια:

  1. αναμένουμε!!δεν κακή ιδέα ότι τοχεις τοχεις!!!
    καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το δικό μου πρώτο κεφάλαιο ήδη ανέβηκε!! Καλή ανάγνωση! Περιμένω κι εγώ με απορία τη συνέχεια για να δω τι έχω να συνεχίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα θα το διασκεδάσουμε Zero μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ουσία του blogging είναι το σχόλιο! Ποιος θα ήθελε ένα μουγκό ψυχίατρο;